Muharrem Ince Haberleri

Muharrem Ince Haberleri

Özel: Bugün Belediye Başkan Adayı Ve Yerel Seçimlere Dair Açıklama Olmayacak

CHP’de aday belirleme süreci devam ediyor. Muğla’da şimdiye kadar sadece Kavaklıdere Belediye Başkan adayını açıklayan CHP’de Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkan adayları merakla bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Adayı İnce Muğla’ya geliyor

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, 9 Mayıs Salı günü Muğla’nın Milas ilçesinde vatandaşlarla buluşacak.

MEMLEKET PARTİSİ, CUMHURBAŞKANI ADAYINI BELİRLEMEK İÇİN SEÇİM YAPTI

Genel Başkan’ı Muharrem İnce’nin olduğu Memleket Partisi, siyaset gündeminde bir ilke imza atarak ülke genelinde Cumhurbaşkanlığı adaylığı için ön seçim yaptı.

ALİ KEMAL ÇİÇEKLİ MEMLEKET PARTİSİ ULA İLÇE BAŞKANLIĞINA ATANDI

Muharrem İnce Genel Başkanlığı’ndaki Memleket Partisi Ula İlçe Başkanlığına Ali Kemal Çiçekli atandı.

Başkan Oktay:

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin 'ifşa' açıklamasına yanıt vererek, Tavsiyemiz, hukuk dışı işlerin takibi değil memleketin meseleleri ile uğraşmasıdır dedi.

MUHARREM İNCE OTOBÜSTEN İNİP ARABA İTTİ

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Muğla ziyaretinde otobüsünün geçişine engel olan ve yolda kalan aracı otobüsten inerek itti, yolun açılmasına yardım etti.

MEMLEKET PARTİSİ FETHİYE İLÇE BİNASI AÇILDI

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce son olarak, Memleket Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı’nın açılış törenine katıldı. Karagedik Mahallesi’nde gerçekleşen programda İlçe Başkanı Halil Ergenay, ilçe yönetimi ve partililer yer aldı.

Genel Başkan İnce, Fethiye’de Basın İle Bir Arada

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Fethiye programı kapsamında Alesta Hotel’de basın açıklaması düzenledi. Genel Başkan İnce, basın açıklamasında ülke gündemine, seçim çalışmalarına yer verirken, basın mensuplarının sorularına da cevap verdi.

GENEL BAŞKAN İNCE’DEN ESNAF ZİYARETLERİ

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Fethiye programı kapsamında esnafları ziyaret etti.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce: 'İktidara Geldiğimizde Muğla'yı Mafyadan Kurtaracağız'

Partisinin il binası açılışı için Muğla'nın merkez ilçesi olan Menteşe’ye gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce esnaf ziyaretinin ardından yaptığı konuşmada, "İktidara geldiğimizde Muğla'yı mafyadan kurtaracağız" dedi. İnce, Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan Göcek Tüneli'nin paralı olmasını ve Marmaris yangınında uçak kullanılmamasını ile Okluk Koyu'ndaki sarayı eleştirdi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Muğla’ya Geliyor

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Partisi'nin İl Binasının açılışı için Muğla'ya geliyor.

Dr. Osman Kurtuluş’ta Memleket Partisi’nde 

CHP’den istifa eden Muharrem İnce’nin kurduğu Memleket Partisi Muğla ve ilçelerinde de teşkilatlanmayı hızla sürdürüyor.

İnce'nin istifasının yankıları Fethiye'de sürüyor

Ana muhalefet partisi CHP’den istifasını açıklayan eski Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, “Memleket Hareketi” adı altında başlattığı siyasi hareketini hem iktidar hem de muhalefet karşısında alternatif partiye dönüştüreceğini söyleyerek, CHP ile yollarını ayırmıştı. İnce’nin bu kararı “CHP’den kopuşlar olur mu?” sorusunu akıllara getirdi.

CHP’DEN CUMHURBAŞKANI ADAYLARINA DESTEK

CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin çağrısına uyarak demokrasiye sahip çıkmak ve temsilde eşitliği sağlamak için CHP İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu ve beraberindeki vatandaşlarla birlikte Cumhurbaşkanı aday adaylarının 100.000 imza kampanyasına destek verdi.