Osmançıralı Haberleri

Osmançıralı Haberleri

ÇIRALI,’’SÖZ VERDİK YAPTIK, SÖZ VERİYORUZ YAPACAĞIZ’’

FTSO Mevcut Başkanı Osman Çıralı, seçim öncesi açıklamalarda bulundu. Çıralı, yapmış olduğu ve yapacağı projelerden bahsetti.

Çıralı Ve Uysal’dan Turizm Değerlendirmesi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı ve Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal 2022 yaz sezonunda turizmi değerlendirdi. FTSO Başkanı Çıralı Marmaris’te yaşanan yangın felaketi ile de ilgili açıklamalarda bulunarak “Yeşil Marmaris kara bir Marmaris oluyor” dedi.

Başkan Çıralı’ya Spora Yaptığı Katkılardan Dolayı Plaket Verildi

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı (FTSO) ziyaret ederek, kuruma ve ilçe sporuna yaptığı katkılardan dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’ya teşekkür plaketi verdi.

Başkan Çıralı’dan Şampiyonluk Mesajı

TFF 3. Lig Play-Off finalinde İçel İdmanyurdu’nu seri penaltı atışları sonucunda 5-4 mağlup ederek 2. Lig’e yükselen Fethiyespor, Fethiye’yi sevince boğdu. Karşılaşmayı Ankara Eryaman Stadı’nda tribünlerden takip eden Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, maç sonu yaptığı açıklamada büyük gurur ve mutluluk yaşadıklarını belirterek, “Maddi ve manevi olarak Fethiyesporumuzun her zaman yanında olduk. 2. Lig yolculuğunda da yanında olacağız.” dedi.

ÇIRALI “SÖZLERİMİZİ TUTTUK”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı FRT TV’de yayınlanan Gündem Analiz Programı’na konuk oldu. Programda Necati Kanbur’un sorularını yanıtlayan Çıralı 2018 yılında yapılan seçim öncesi verdikleri sözleri yerine getirdiklerini ifade etti.

ÇIRALI: “BİRLİKTE YOLA ÇIKTIĞIMIZ ARKADAŞLARIMIZLA ORTAK KARAR VERDİK. FTSO YÖNETİMİ İÇİN YENİDEN ADAYIZ”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO), yasal süresine göre bu yıl kasım ayında yapılacak seçimlerine 7 ay kala Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, aday olduğunu açıkladı. Katıldığı televizyon programında konuyla ilgili soruları cevaplandıran Osman Çıralı, “Yeniden aday olma kararı benim tek başıma verebileceğim bir karar değil. Bu göreve 4 yıl önce arkadaşlarımla birlikte talip olduk. Yeniden aday olmaya da birlikte yola çıktığımız arkadaşlarımızla karar verdik. Başlattığımız projelerimizin, devam eden çalışmalarımızın sonuçlarını almak, pandemi nedeniyle yapamadığımız çalışmaları tamamlamak için birlikte yola çıktığım arkadaşlarımızla yeniden aday olmaya karar verdik. Odamız ve bölgemiz için hayırlısı olsun.” diye konuştu.

ÇİFTÇİLER TARIM FUARI’NDA BULUŞTU

FRT TV’den de canlı olarak yayınlanan 11. Fethiye Tarım ve Seracılık Fuarı açılış töreni yapıldı. Çamköy Kapalı pazaryeri’nde kurulan fuar 26 Mart’a kadar devam edecek.

“Kadın Varsa Yarın Var, Kadınlarımızı Girişimci Olmaya Özendirmeliyiz”

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayınlayan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “Fedakârlıkları, emekleri, sevgileri, üretkenlikleri ve mücadele azimleriyle hayatımıza anlam katan, değer katan, güzellik katan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun.” dedi.

Çıralı’dan Akaryakıt Zammına Çözüm Önerisi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı son yapılan akaryakıt zamları ile ilgili olarak açıklama yaptı. Çıralı yaptığı açıklamada “Akaryakıt fiyatlarında acil ÖTV ve KDV muafiyeti sağlanması gerekiyor” dedi.

Fethiye Gelir Vergisi Rekortmeni Yücel Kaya'ya Ftso'dan Plaket

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu üyeleri Fatih Tufan, Ramazan Dim ve Şevket Süreyya Gürol, Fethiye Gelir Vergisi rekortmenleri sıralamasında 2. sırada yer alan Yücel Kaya’yı ziyaret ederek, teşekkür plaketi takdim etti.

Bizim Bahçe Projesi Hayata Geçti

Fethiye Belediyesi, Ata Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve Likya Kadın Girişim Üretim İşletme Ve Kalkınma Kooperatifi’nin ortak projesi olan Bizim Bahçe Projesi hayata geçti. Proje kapsamında sırasıyla kaya inciri, zeytin ve nohut dikim alanlarının açılışı yapıldı. Konuşmalar ile başlayan açılış Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’in traktör kullanması ile sona erdi.

Sed Medya Emıtt’in Sesi Olmaya Devam Ediyor

Türkiye ve dünyanın önde gelen seyahat acenteleri, tur operatörleri ve turizm profesyonellerinin büyük ilgi gösterdiği EMITT Fuarı’nın 3. gününde de SED Medya ekibi canlı yayınlarıyla fuarın nabzını tutmaya devam etti.

Sed Medya Fuarın Sıcak Atmosferini İzleyenlere Taşıyor

Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonları, Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı'nda (EMITT) buluşmaya devam ediyor. 12 Şubat tarihine kadar devam edecek fuarın 2. gününde de SED Medya ekibi fuarın nabzını tutmaya devam etti. Gün içerisinde gerçekleştirdiği canlı yayınlarıyla fuara katılım sağlayamayan Fethiyelileri, fuarın o sıcak atmosferine taşıdı.

Başkan Çıralı’dan ‘Elektrik Zamları Geri Çekilsin’ Çağrısı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, zar zor ayakta kalabilen işletmelerin tüketim maliyetini karşılayacak gücü kalmadığını belirterek, elektriğe yapılan yüksek zam oranın geri çekilmesi için çağrıda bulundu. Yüksek elektrik maliyetlerinin işletmenin net karını azaltmakla kalmayacağını vurgulayan Başkan Çıralı, birçok işletmenin küçülmeye giderek işçi çıkarmaya devam edeceğini ve en nihayetinde artan maliyeti tüketiciye yansıtmak zorunda kalacağını söyledi.

Fethiye’nin Rekortmenlerine Plaket Verildi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Fethiye’de 2020 yılında istihdam ve vergi rekortmenleri sırlamasında ilk 3 sırada yer alan firmaları ziyaret ederek işletmeci ve yöneticilerine plaket verdi. Fethiye ve Türkiye ekonomisine değer katan FTSO üyelerine teşekkür eden Başkan Çıralı, “Zorlu pandemi döneminde dahi var güçleriyle çalışarak istihdamlarını koruyan, aynı zamanda ödedikleri vergilerle ülkemizin kalkınmasına büyük katkı yapan firmalarımızı tebrik ediyorum.” dedi.

Çıralı, Tobb Müşterek Konsey Toplantısına Katıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un katılımıyla gerçekleştirilen TOBB Müşterek Konsey Toplantısı’nda FTSO üyelerinin sorunlarına çözüm istedi. Toplantıda konuşan Çıralı, yeni bir sektör haline gelen villa kiralama ile zincir mağazalar ve ekmek azami fiyatları konularında yaşanan sorunları dile getirdi.