Özel İndirim Haberleri

Özel İndirim Haberleri

Europe Smile Center’da, FTSO Üyelerine Özel İndirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Europe Smile Center Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği arasında imzalanan protokolle FTSO üyelerine özel indirim uygulanacak.

DCI Dental Center’da, FTSO Üyelerine Özel İndirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile DCI Dental Center arasında imzalanan protokole kapsamında FTSO üyeleri indirimli hizmet alacak.

Pazarda Cumhuriyet’in 100. yılına özel indirim

Fethiye’de kurulan salı pazarında meyvecilik ile uğraşan esnaf Orhan Kaçar, Cumhuriyet’in 100. yılına özel tezgâhta bulunan ürünlere indirim yaptı.

Yabancı Dil Eğitiminde MUTSO Üyelerine Özel İndirim

MUTSO ile Muğla English Explorer Yabancı Dil Okulu arasında imzalanan indirim protokolü kapsamında, alınacak eğitimlerde, MUTSO üyelerine özel, tüm indirimlere ek yüzde 25 indirim sağlanacak.

FTSO üyelerine, Boğaziçi Eğitim Kurumlarında indirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Boğaziçi Eğitim Kurumları arasında imzalanan protokolle, FTSO üyelerine, yüzde 25 özel indirim yapılacak.

Fethiye Yeni Nesil Plus’ta, FTSO üyelerine özel indirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Fethiye Yeni Nesil Plus Kurs Merkezi arasında imzalanan protokol kapsamında FTSO üyelerine yüzde 15 indirim uygulanacak.

FTSO ÜYELERİNE ÖZEL HOLİDENT’TE İNDİRİM

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Holident Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi arasında imzalanan protokol uyarınca FTSO üyelerine özel indirim uygulanacak.

TEOL DİL OKULLARINDA, FTSO ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİM

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile TEOL Dil Okulları arasında imzalanan protokol ile FTSO üyelerine özel indirim sağlanacak.

Fizyolympos’tan Seydikemer Belediyesi personeline özel indirim

Seydikemer Belediyesi, Fizyolympos Sağlıklı Yaşam Merkezi ile protokol imzaladı. Protokol kapsamında belediye personeli, pilatesten yüzde 10, fizik tedaviden yüzde 15 indirimli faydalanabilecek.

Trio Ajans, FTSO Üyelerine Özel İndirim Yapacak

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Trio Ajans arasında imzalanan protokolle, FTSO üyeleri, yazılım, web sitesi, SEO ve Google ADS danışmanlığı hizmetlerini indirimli alabilecek.

Kadınlar Gününde Sezon Açılışı

Event Sposa 8 Mart Dünya Kadınlar gününde sezon açılışını gerçekleştirdi. Gelinlik, damatlık ve abiye ürünlerin satıldığı mağazada etkinlik boyunca özel indirimler uygulanacak.

Kadınlar Günü’ne özel indirim 

Önümüzde hafta Pazartesi günü kutlanacak olan “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nedeniyle kampanya düzenleyen Sürat Kargo’da, yüzde 25 indirim günleri başladı.