Pazarda Cumhuriyet'in 100. yılına özel indirim

Fethiye'de kurulan salı pazarında meyvecilik ile uğraşan esnaf Orhan Kaçar, Cumhuriyet'in 100. yılına özel tezgâhta bulunan ürünlere indirim yaptı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’üncü yıldönümü tüm yurtta büyük coşkuyla kutlandı. Fethiye’de Salı günleri kurulan pazarda satış yapan Orhan Kaçar ise Cumhuriyet’in 100. yılına özel tezgâhta bulunan ürünlere indirim yaptı.

Muzu bugüne özel 30-35 liradan sattığını söyleyen Orhan Kaçar, çeşitli açıklamalarda bulundu. Muzun faydalarından da bahseden Kaçar, yaptığı açıklamada şunları söyledi;
“Kırmızı etiketli ürünlerde bugün kampanya var. 100’üncü yıla özel bir kampanya yaptık. “Her gün devlete, bugün millete” diyoruz. 30-35 lira Anamur muz satışları devam ediyor. 25 yıllık esnaf olarak vatandaşa hizmet vermekten gurur duyuyoruz. 
Muz, Anamur’un vazgeçilmezi. Bölgenin tanınmış bir markası. Magnezyum, potasyum olarak çok zengin. Yaşlılarda kemik erimesine faydası var, bebeklerde kemik gelişimine çok faydası var. Azı karar, çoğu zarar öyle söyleyeyim. Faydalı bir ürün, değerli vatandaşlarımızı bekliyoruz. Çıkın çıkın gelin.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN