Şahin Haberleri

Şahin Haberleri

Fethiye’de 100 Metre Uzunluğundaki Gelinlik Tanıtıldı

Fethiye’de Manken Wilma Elles, giydiği gelinlikle ilgi odağı oldu. 100 metre kuyruğu olan kırmızı gelinlik satışından elde edilecek gelir depremzede çocuklara bağışlanacak.

2023 Türkiye Ralli Şampiyonasında İkinci Oldu

2023 Türkiye Ralli Şampiyonası TOSFED Ralli Kupası, Kategori 4 ikinciliğini, Fethiye adına yarışan GMG Garage Racing takımından pilot Dr. Özgür Yürük – Dr. Mehmet Serkan Şahiner elde etti..

“Şahinler” Organize Suç Örgütü Çökertildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 3 ilde düzenlenen "Kafes-27" operasyonunda "Şahinler" olarak bilinen organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, operasyonda aralarında örgüt elebaşı İlkay Yılmaz'ın da yer aldığı 15 şüphelinin gözaltına alındığını belirterek, operasyona devam edildiğini bildirdi.

Muğla’da 6 trafik personeline motosiklet eğitimi verildi

Muğla’da motosikletli trafik timlerinin (Şahin) sayılarının arttırılması amacıyla 6 personele “Motosikletli Trafik Polis Timleri Sürüş Teknikleri Eğitimi” düzenlendi.

Zafer partisi Dalaman İlçe Başkanı Murat Koşar oldu

Muğla’nın Dalaman ilçesinde geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Zafer Partisi İlçe Başkanı Ramazan Şahin’in yerine atanan Murat Koşar ve yönetiminin tanıtım toplantısı ve İyi Parti’den istifa ederek Zafer Partisine katılan 120 üyenin rozet takma töreni gerçekleşti.

Bozburun Yarımadasına 262 Milyon TL’lik Yatırım

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Marmaris, Bozburun Yarımadasında başlatılan 53 bin metrelik içme suyu hattının 2 bin 500 metresi tamamlandı. Çalışmalar nedeniyle Osmaniye Muhtarı Mehmet Şahin ve mahalle sakinleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve ekibine teşekkür etti.

Zafer Partisi İlçe Başkanının Ölüm Sebebi Belirlendi

Muğla'nın Dalaman ilçesinde iki gündür kayıp olan Zafer Partisi Dalaman İlçe Başkanı Ramazan Şahin, aracının yanında ölü olarak bulunurken olayla ilgili bir kişinin tutuklandığı öğrenildi. İddiaya göre olay anında bölgede bulunan kadının verdiği ilk ifadesinde yaşanan tartışmanın ardından Şahin'in başına taşla vurduğunu söylediği ortaya çıktı.

Başkan'ın cansız bedeni aracında bulundu

Muğla'nın Dalaman ilçesi Zafer Partisi İlçe Başkanı Ramazan Şahin (59), Ortaca Kocabel mevkisinde ölü olarak bulundu.

Toksöz, 'Şehirde Ne Varsa, Kırsal Mahallelerde De Aynı Hizmet Oluyor'

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz'ün girişimleriyle, Yatağan'ın Şahinler ve Yeşilbağcılar – Taşkesik TOKİ mahalleleri, doğalgazla buluştu. Doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, her iki mahallede doğalgaz verme törenleri gerçekleştirildi.

Başkan Akdenizli, Yapılan Hizmetleri Yakından Takip Ediyor

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ören Mahallesinde tamamlanan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Akdenizli’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Ören Mahallesi Muhtarı Şahin

Fethiye’de İlk Sergisini Kızıyla Açtı

Fethiye'de Emekli İlkokul Öğretmeni Nurhan Çakaloğlu Ekmekçi, bugün Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde ‘Kişisel Karakalem ve Fotoğraf Sergisi’ni açtı. Sergi açılışında kızı Derya Ekmekçi Şahin, Nurhan Çakaloğlu Ekmekçi’yi yalnız bırakmadı.

Şahin,"Ruh sağlığı her an yaşamımızın bir parçasıdır"

10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı günü nedeniyle açıklama yapan Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Meltem Derya Şahin, her bireyin ruh sağlığına saygı duyulması gerektiğini belirtti.

Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanları Vali Akbıyık’ı Ziyaret Etti

Türkiye Arı Yetiştiricileri Birliği Genel Başkanı Ziya Şahin, Muğla Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Veli Türk ve beraberindeki heyet Muğla Valisi İdris Akbıyık'ı ziyaret etti.

Orman şehitleri adına hayrat çeşmesi yapıldı

2021 yılında meydana gelen orman yangınlarında hayatlarını kaybeden Görkem Hasdemir ve Şahin Akdemir’in hatırasını yaşatmak için Marmaris Belediyesi tarafından orman şehitleri çeşmesi yaptırıldı. Çeşme 29 Temmuz’da başlayan yangının yıldönümünde orman şehitlerinin yakınlarının da katılımıyla hizmete sunuldu.

Orman yangınında hayatını kaybeden gönüllü Akdemir unutulmadı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 29 Temmuz 2021 yılında çıkan büyük orman yangınında orman söndürme çalışmalarında gönüllü olarak görev yaparken hayatını kaybeden Şahin Akdemir için Orman İşletme Müdürlüğü önünde lokma hayrı yapıldı.

Güllük'te Melike Şahin rüzgarı esti

Türk pop müziğinin güçlü sesi Melike Şahin, Milas Belediyesi’nin Denizcilik ve Kabotaj Bayramı dolayısıyla düzenlediği konserde sevilen şarkılarını seslendirdi.

Köyceğiz’li Şahin’den İtalya Başarısı

İtalya'nın Auronzo kentinde yapılan Gençler Dünya Şampiyonasında Köyceğiz Su Sporları Kamp Eğitim Merkezi sporcusu Sevener Şahin, K1 1000 Metrede 7. oldu.

Güllük sokaklarını kortej ve konser coşkusu saracak

Milas Belediyesi’nin Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kapsamında 8 Temmuz’da Güllük’te gerçekleştireceği Melike Şahin konseri öncesinde kortej yürüyüşü gerçekleştirilecek.

Kabotaj Bayramı Coşkusu Melike Şahin Konseri İle Taçlanacak

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Milas Belediyesi tarafından düzenlenecek etkinlikte Türk pop müziğinin ünlü ismi Melike Şahin 8 Temmuz’da Güllük’te sahne alacak.

TAB Başkanı Şahin, öğrencilere “Arıların önemi ve ürünlerini” anlattı

Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği (TAB) Başkanı Ziya Şahin, “Bal Arılarının Önemi ve Arı Ürünleri” hakkında sunum gerçekleştirdi.

Şahin Ekinci başkanlık için aday olduğunu açıkladı

Seydikemer Ören mahallesinde yıllardır Alabalık üreticiliği yapan başarılı iş insanı ve Ören mahallesi Muhtarı Şahin Ekinci başkanlık için aday olduğunu açıkladı.

ŞAHİN, AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI 

Eğitim Bir-Sen Dalaman İlçe Temsilcisi Uğur Akın Şahin, Dalaman Ak Parti İlçe Başkanlığı’nda milletvekili aday adaylığını açıkladı. 

MARMARİS'TE EV YANGININDA BİR KİŞİ ÖLDÜ

Muğla'nın Marmaris ilçesi İçmeler Mahallesi'nde akşam saatlerinde çıkan yangında 76 yaşındaki Birgül Şahin hayatını kaybetti.

MAHKEME, BODRUM ÇİFTLİK YALI MEVKİİ İMAR PLANI’NI İPTAL ETTİ

Muğla'nın Bodrum ilçesi Çiftlik Mahallesi Yalı mevkiinin imar planına yönelik açılan davada mahkeme bölgenin nazım imar planını iptal etti. Alanın korunması ve bölgedeki mülk sahiplerinin haklarını ve doğal sit alanlarını korumak amacıyla hukuk mücadelesi verdiklerini belirten davanın avukatı Av. Bilgehan Şahin, çıkan kararı memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.

DOKTORLAR 12.12.2022 TARİHİNDE ŞİDDETLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Muğla Tabip Odası Başkanı Cafer Şahin tarafından 12.12.2022 tarihinde yaşanan şiddet ile ilgili basın açıklaması yapıldı.

BAŞKAN OTGÖZ’E TEŞEKKÜR

Seydikemer Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şemsettin Güngör, beraberinde Seydikemer Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği eski başkanı Mehmet Güven, Seydikemer Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanlığını devralan Gazeteci Zekeriya Şahin ile Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü ziyaret edip, bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

TIR VE ARABA CAYIR CAYIR YANDI

Muğla’nın Ula ilçesinde park halindeki 48 SR 900 plakalı tır ve 48 YU 509 plakalı şahin marka araç cayır cayır yandı.

TUTAR VE DİREK ÇİFTİNİN MUTLU GÜNÜ

Nuri Şahin Turizmin düzenlediği bir turda tanışan, aşklarını muhteşem bir düğünle taçlandıran Nurgül Tutar ve Mehmet İrfan Direk çifti Esenköy düğün salonunda gerçekleşen düğün töreni ile dünya evine girdi.

ÜNLÜ MODEL TÜLİN ŞAHİN FETHİYE'DE AÇILIŞA KATILDI

Ünlü model Tülin Şahin, Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir kuyumcu açılışına katıldı, 9 Ekim'de gerçekleştirilecek olan boks organizasyonunda şampiyonun sahip olacağı altın kemeri de kendi üzerine takarak tanıttı.

Orman Mühendisleri Odası’ndan TAB’a ziyaret

Orman Mühendisleri Odası, Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Ziya Şahin'i ziyaret ederek karşılıklı iş birliği konuları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.