Seçildi Haberleri

Seçildi Haberleri

Muğla’nın en kaliteli Zeytinyağı seçildi

Muğla’da 5’inci Geleneksel Zeytinyağı Kalite Yarışması üreticilerin yoğun katılımıyla düzenlendi. Yarışmada Polifenol Zeytinyağı ödülleri Yatağan'da üreticilik yapan Nefise Şahin ve Mustafa Bomil’e verildi.

Fethiye Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

31 Mart yerel seçimleri sonrası Fethiye Belediyesi ilk olağan Meclis toplantısını arefe günü gerçekleştirdi. Yeni dönemin ilk Meclis oturumunda çeşitli komisyonların asil ve yedek üyeleri seçildi.

Yiğit, “Fethiye’nin Hakları Neyse Hepsini Vereceğim”

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit yaptığı açıklamada Fethiye’nin il olmaya hazır olduğuna dikkat çekti. Başkan Adayı Yiğit, “Fethiye il olmaya hazır, başkan seçildiğim takdirde Fethiye’nin hakları neyse hepsini vereceğim” dedi.

Kökten, Mahalle Başkanları ile Kahvaltıda Buluştu 

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında mahalle başkanları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Mahallelerin sorunları hakkında bilgiler alan Başkan Adayı Kökten, seçildiği takdirde 41 mahalleye de eşit hizmet götüreceğinin sözünü verdi. 

Muğla Valisi Akbıyık’a ‘Yılın Pozitif Valisi’ Ödülü

Muğla Valisi İdris Akbıyık Uluslararası Radyocular Birliği tarafından yılın ‘Pozitif’ valisi seçildi. Vali Akbıyık’a ödülünü Uluslararası Radyocular Birliği Genel Başkanı Yusuf Erbaş Muğla Valiliği ziyaretinde verdi.

Muğla Fenerbahçeliler Derneği ‘Akpolat’ dedi

Muğla Demircioğlu Park Otel’de yapıldı. 2 adayın yarıştığı genel kurulda, Mehmet Kurtuluş Akpolat tekrardan başkanlık görevine seçildi.

Muğla’dan 5 sporcu Hokey A Milli Takımı'na seçildi

Muğla Ege Yıldızları Spor Kulübü sporcularından 5 sporcu Kadınlar Hokey Milli Takımı'na seçildi.

Özkan Torunoğlulları tekrar başkan seçildi 

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği olağan genel kurulunda mevcut başkan Özkan Torunoğulları güven tazeledi. 

Köyceğiz’de 6 Okul Etwinning Okulu Seçildi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde bulunan Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nün Uluslararası projelerinden olan programa katılan okullar arasında 6 okul eTwinning Okulu olmaya layık görüldü.

Menteşe Belediyespor’dan 102 Kupa, Bin 218 Madalya, 2 Milli Sporcu

Menteşe Belediyespor Kulübünün sporcuları 2014 yılından bu yana 7 farklı branşta 102 kupa ve bin 218 madalya kazanırlarken; masa tenisi ve karate branşlarındaki 2 sporcu da milli takıma seçildi.

Muğla'dan Milli Takım'a 5 oyuncu seçildi

Son yıllarda elde ettiği başarılarla adından sıkça söz ettiren, Ege Yıldızları Spor Kulübü kadın hokey takımı, Türkiye Hokey Başkanlığının son açıkladığı kadın hokey milli takım kadrosu ile Türkiye Kadın Hokey A Milli Takımımım yüzde 25’ini oluşturdu.

Menteşe Belediyespor Karatecisi Göksu Milli takıma seçildi

Menteşe Belediyespor’un genç karate sporcusu Göksu Çelik Milli Takıma seçildi. Karate sporcusu Çelik, 17-19 Kasım tarihleri arasında Slovenya’da yapılacak Balkan Şampiyonasında ümit genç kategorisinde ülkemizi temsil edecek.

Menteşe’de öykü yarışmasının kazananı belli oldu

Menteşe Belediyesi’nin bir yayınevi ile beraber düzenlediği ‘2. Mustafa Özbey Edebiyat Ödülü Öykü Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu. 58 dosyanın katıldığı yarışmada Kırıkkale’den İdris U. Yördem ‘Her şey Başta Çok İyi Gidiyordu” dosyası ile birinci seçildi.

CHP'de yeni dönem

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 38. Olağan Kurultayı'nda ikinci turda 812 oy alan CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Genel Başkan seçildi.

Yeni Dönem KGK ve GGK Başkanları Seçildi

Geçtiğimiz hafta yapılan seçimle belirlenen TOBB Genç Girişimciler Kurulu (GGK) İl İcra Komitesi ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) İl İcra Komitesi Üyeleri, düzenlenen ilk gündemli toplantı ile bir araya gelerek Başkan ve Başkan Yardımcısı seçimlerini gerçekleştirdi. KGK İcra Komitesi Başkanı olarak Mehtap Şeniz Çahan yeniden seçilirken, GGK İcra Komitesi Başkanlığına Berke Altınsoy seçildi.

Yayla’nın En Güzel Kavunları Seçildi

8. Menteşe Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında her yıl geleneksel olarak düzenlenen yayla kavun yarışması ve yayla etkinlikleri, Narlı Kahvesinde “Haberci Gözüyle Muğla” fotoğraf sergisi ile başladı.

Hayrettin Akay Güven Tazeledi

Muğla İli Muhtarlar Federasyonu 3. Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Hayrettin Akay yeniden başkanlığa seçildi.

‘Gocamandan Toruna Muğla Yemekleri’ dünyanın en iyilerinden seçildi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) ve Muğla Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile Muğla mutfak kültürünü geleceğe taşımak ve kayıt altına almak amacıyla çalışma başlatıldı. Muğla'nın 13 ilçesinde köy köy dolaşılarak hazırlanan 'Gocamandan Toruna Muğla Yemekleri' kitabı, 60 yaş üzeri vatandaşlardan alınan toplam 446 tarifi içeriyor.

Özer’e TOBB’da Görev; Dış İlişkiler Raportörlüğüne Seçildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İkiz Kulelerde gerçekleşen TOBB Komisyon ve kurulları toplantısına Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer katıldı.

Muğla Kadem Temsilciliği Açıldı

Türkiye’de 52 ilde başarıyla yürüttüğü çalışmalarına 53. İl olarak Muğla Temsilciliği’ni ekleyen Kadem’in İl Temsilciliğine Dr. Eriş Başaran Akça seçildi.

4 sporcu Hokey Milli Takımı'na seçildi

Son zamanlarda Muğla'da hokey branşında başarılara imza atan Ortaköy Ege Yıldızları Spor Kulübü U15 Kızlar Hokey 'de Türkiye Şampiyonu olduktan sonra bireysel olarak da kulübün 4 Muğlalı sporcusu milli takıma seçildi.

Serdaroğlu Yeni Başkan Seçildi

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Yatağanspor Kulübü Derneğinin Olağanüstü Genel Kuruluna katıldı.

Muğla’nın Kızları Milli Takımda

Muğla Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor okulları Hokey sporcularından 4 sporcu Türkiye Hokey milli takım kampına seçildi.

Muğla Milletvekili Özdağ Saadet’li mi olacak?

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde CHP listelerinden 4. Sıra Muğla milletvekili seçilen Gelecek Partili Selçuk Özdağ seçildikten sonra Muğla’yı unuttu. 

“Esat Başkan Fethiyespor’u Birçok Kez İpten Aldı”

24 Haziran’da gerçekleştirilen Fethiyespor Olağanüstü Genel Kurul Kongresi’nde Esat Bakırcı, güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi. Denetleme Kurulu Asil Üyesi olan Ali Ulvi Tuncel, kongre ile ilgili düşüncelerini FRTTV mikrofonlarına anlattı.

Muğla’da Milletvekilliği’nde söz Millet İttifakı’nın

14 Mayıs 28. dönem milletvekilliği seçimlerinde Muğla’da 7 milletvekili Türkiye Büyük Millet Meclisi çatısı altında görev yapmak üzere seçildi.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin 16 üyesi milletvekili seçildi

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin 16 üyesi, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde, AK Parti'den milletvekili seçildi.

BAŞKAN AKDENİZLİ, İLK NİKAHINI KIYDI

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Belediye Başkanı seçildikten sonra ilk nikahını kıydı. Genç çiftin nikah şahitliğini ise AK Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Yakup Otgöz yaptı.

AKDENİZLİ, 'DURMAK YOK, YOLA DEVAM'

Eski Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'ün AK Parti Muğla milletvekilliği aday adayı olmasının ardından Seydikemer Belediye Başkanlığı görevine meclis kararı ile Önder Akdenizli seçildi. Başkan olan Akdenizli ise ilk basın açıklamasını gerçekleştirdi.

BAŞKAN KARAYİĞİT MAZBATASINI ALDI

25 Şubat Cumartesi günü tek liste ile gerçekleşen olağan genel kurulda mevcut başkan Kenan Karayiğit güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi. Başkanlığa seçilen Karayiğit mazbatasını Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Abdulkadir Ungan’dan aldı.