Seçim Çalışması Haberleri

Seçim Çalışması Haberleri

Başkan Adayı Kökten, "1 Nisan tarihinde göreve geldiğimde sizlerin hizmetkarı olacağım”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten'in Esenköy halk buluşmasına yoğun bir katılım oldu. Katılımcılar salona sığmadığı gecede beş yıldan buyana hizmet alamadıklarından yakındılar. 2019 yılında Esenköy'de seçim çalışmasına katıldığını ve o zaman var olan sorunların devam ettiğini belirten Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten “2024 yılında Fethiye'de ve Esenköy'de böyle sorunlar yaşadığımız için üzülüyor ve utanıyorum. 1 Nisan tarihinde göreve geldiğimde sizlerin hizmetkarı olacağım” diye konuştu.

Kökten'den seçim çalışması

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Muhammet Kökten'nin gerçekleştirdiği ziyaretlere Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ak Parti Fethiye İle Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, Cengiz Çay ve Ak Parti ve MHP ilçe yöneticileri eşlik etti.

Kökten "Projemiz Hazır Fethiye'de, Tüm Pazarların Üstünü Kapatacağız"

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten seçim çalışmaları kapsamında sırası ile Çiftlik Semt Pazarı, Kargı Mahallesi ve Yanıklar Mahallesinde vatandaşlar ile buluştu. Gerçekleşen seçim çalışmasında Kökten'e Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Av.Murat Çağlar Ayıkol ve çok sayıda partili eşlik etti. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Fethiye Belediye Başkan Adayı Kökten " Var olan bu sorunların mevcut bütçe ile çözülmesi mümkün değil. Merkezi hükümetin desteği olmadan bu sorunların çözülmeyeceği belli oldu. Fethiye'nin artık bir beş yıl daha kaybetme lüksü yok. Bunun için desteğinizi bekliyorum"diye konuştu. Çiftlik Semt Pazarında pazarcı esnafı ve vatandaşlar ile buluşan, Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, pazarcı esnafı ile çay içerek sorunlarını dinledi.

Alim Karaca, Aday Olma Sürecini Anlattı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, yeniden aday olduğu sürecin tüm ayrıntılarını anlattı. Karaca asılsız iddialarla genel merkeze binlerce mail atıldığını belirtirken, genel merkezin 3 kez memnuniyet anketi yaptığını, hepsinden birinci çıktığını söyledi. Ayrıca kendisi hakkındaki bazı iddialara da cevap veren Karaca “kimseye kırgın değilim. Ben projelere odaklı bir seçim çalışması yapacağım. Bugüne kadar siyasi görüşünden dolayı kimseyi işinden etmedik” ifadelerini kullandı. 

Kökten Seçim Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında her hafta kurulan Salı Pazarı’nı ziyaret etti. Vatandaşlar ve esnaflar tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan Aday Adayı Kökten, göreve seçilmesi halinde çadır sorununu çözeceğini belirtti.

Kılıçdaroğlu 2 Mayıs’ta Muğla’da

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu seçim çalışması kapsamında mitinglerini sürdürüyor.

Eylem Tan Köyceğiz'de seçim çalışması yaptı 

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, 14 Mayıs genel seçimleri öncesinde seçim çalışmasını Köyceğiz ilçesinde sürdürdü.

BAŞKAN ÇIRALI, “ÜYELERİMİZİ OY KULLANMAYA DAVET EDİYORUM”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Mavi Grup Başkan Adayı Osman Çıralı, Cumartesi günü Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde saat 09.00 ile 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan FTSO seçimlerine tüm üyeleri vatandaşlık görevlerini yapmak üzere davet ederken, “Ne yazık ki seçim çalışmaları kapsamında bazı arkadaşlar bel altı karalama çalışmaları ile seçim çalışması yapıyor. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası bu durumlara kesinlikle alışkın değildir. Odanın itibarını zedelemeye kimsenin hakkı yok” dedi.

Seydikemer'de Başkan Otgöz Sevgisi Dalga Dalga Yayılıyor

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının Seydikemer Belediye Başkan Adayı Yakup Otgöz sevgisi Seydikemer ve mahallelerinde dalga dalga yayılıyor. Ak Parti Seydikemer Belediye meclis üyesi adaylarının açıklanmasının ardından seçim çalışması temposunu iyice yükselten Seydikemer Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Yakup Otgöz, hemen her mahallede sevgi gösterileri ile karşılanıyor. Mahalle muhtarlarının yanı sıra vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Yakup Otgöz, ''Hak için ve halk için yine hizmetlere devam için yanınızdayım. 31 Mart'ta sandıkta vereceğiniz millet iradesi ile 1 Nisan'dan sonra Seydikemer'imize kentleşmenin tüm projelerini gerçekleştirmeye başlayacağız. Seçildiğimiz ilk dönemde başladığımız hizmetlerin yarım kalmaması için 31 Mart'ta hemen herkesi sandığa davet ediyorum. Alacağımız en yüksek oy ile iktidarımızdan çok daha fazla destek alacağız'' diye konuştu. Mahalle ziyaretleri sırasında Dodurga Muhtarı Rasih Mete de ''Belediye Başkanı Yakup Otgöz'e teşekkür ederek, Bugüne kadar ne talep ettiysek Belediye Başkanımız anında gerçekleştirdi. Başkanımızın yine seçilmesi için tam destek vereceğiz'' ifadelerini kullandı.

CHP’DEN SOYDEMİR’E ZİYARET

Yaklaşan 24 Haziran seçimleri öncesi Fethiye'de seçim çalışmasını sürdüren CHP heyeti Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir'i ziyaret etti.