Kökten Seçim Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında her hafta kurulan Salı Pazarı'nı ziyaret etti. Vatandaşlar ve esnaflar tarafından büyük bir ilgi ile karşılanan Aday Adayı Kökten, göreve seçilmesi halinde çadır sorununu çözeceğini belirtti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Semt pazarlarını ziyaret ederek hem pazarların mevcut durumu hem de esnafların sorunları hakkında bilgiler alan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, bu kez Salı Pazarı’nı ziyaret etti. Esnaflara hayırlı işler dileyen Aday Adayı Kökten, alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarla da sohbet etti. Fethiye’ye yakışır bir kapalı pazar yeri kazandıracaklarını vurgulayan Kökten, çadır sorununu da tamamen ortadan kaldıracağını söyledi. 
Pazar gezisinin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, “Salı Pazarı’nı ziyaret ettik. Esnaflarımızın sorunlarını ve taleplerini dinliyoruz. Göreve seçildiğimiz takdirde yapılabilecek çalışmalar hususunda değerlendirmelerde bulunuyoruz. Bizler de kapalı bir pazar yeri kazandıracağımızın sözünü verdik. Çadır sorununu ortadan kaldıracağız. Bununla ilgili gereken çalışmaları da en kısa sürede yapacağımızı ifade ettik. Pazar yerinin tüm sorunlarını gidereceğiz. Vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN