Seydikemer Muhtarlar Derneği Haberleri

Seydikemer Muhtarlar Derneği Haberleri

BAŞKAN AKDENİZLİ MAHALLE MUHTARLARINI DİNLEDİ  

Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli, ilçedeki mahalle muhtarları ile tanışma, dayanışma ve istişare toplantısında bir araya geldi.

Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanlık Seçiminde Mehmet Güven, Güven Tazeledi

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde Seydikemer Muhtarlar Derneği’nde başkanlık seçimi yapıldı. Mevcut başkan Seydiler Mahallesi Muhtarı Mehmet Güven, tekrardan Seydikemer Muhtarlar Derneği’nde başkan seçilerek güven tazeledi.

Başkanlardan Manavgat’a geçmiş olsun ziyareti

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit, Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven Başkan ve Seydikemer Postası Gazetesi imtiyaz sahibi Zekeriya Şahin’den Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin'e geçmiş olsun ziyareti.

Seydiler Kilimi’ne mağazalar ve vatandaşlardan talep arttı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından Türk Marka ve Patent Kurumu’ndan coğrafi işaret tescil belgesi alınan Seydiler Kilimi’ne talep arttı. Yok olma noktasına gelinmişken halı mağazalarından ve hediyelik eşya talebiyle vatandaşlardan çok sayıda sipariş aldıklarını belirten Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, kilim dokumayı bırakan kadınların yeniden tezgahlarının başına geçtiğini belirterek FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’ya teşekkür etti.

Seydikemer’den anlamlı ziyaret

Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven ve Gazeteci Zekeriya Şahin, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

Başkan Otgöz’e teşekkür ziyareti

Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı ve aynı zamanda Seydiler Mahallesi Muhtarı Mehmet Güven beraberinde yeni yönetim ile birlikte, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e teşekkür ziyaretinde bulundular. 

Güven, birlik beraberlik bozulmasın  

Seydikemer Muhtarlar Derneği Olağan Genel Kurulunda tek liste ile gidilen seçimde Mehmet Güven, 3. Kez güven tazeledi. Seydikemer Muhtarlar Derneği yönetim kuruluda yeni isimlerden oluştu. Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, “Muhtarlar derneği seçimini Mehmet Güven kazanmamıştır, Seydikemer muhtarları kazanmıştır” ifadelerini kullandı. 

Seydikemerli Kadınlar Yemekte Buluştu

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Seydikemer’li kadınlar Seydikemer Muhtarlar Derneği, Seydikemer Belediyesi ve Seydikemer Kaymakamlığının katkılarıyla düzenlenen yemekte bir araya geldi. Seydikemer Muhtarlar Derneği, Seydikemer Belediyesi ve Seydikemer Kaymakamlığının katkılarıyla Gerişburnu mahallesi mesire alanında düzenlenmiş olan yemekte Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer İlçe Kaymakamı Haktan Gökçekuyu ile birlikte Seydikemer’li kadınlara karanfil dağıtarak günlerini tebrik ettiler. Ayrıca programda Aziz Şehitlerimiz de anılarak şehitlerimiz için dua edildi.

SEYDİKEMER MUHTARLARINDAN GÜRÜN’E TAM DESTEK

Muğla Büyükşehir Belediyesinin Eşen Mahallesinde başlatmış olduğu Atıksu arıtma tesisi temel atma töreninde konuşan Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, “Seydikemer yeni ilçe oldu. Başkanımız Dr. Osman Gürün’e gittik, biz taşın altına elimizi koymaya hazırız dedik başkanımız ise yüreğini koydu. Bizde muhtarlar olarak gövdemizi koyacağız ve başkanımızı destekleyerek aynı şekilde devam etmeye çalışacağız” dedi.

BAŞKAN GÜRÜN’DEN GÜVEN’E ZİYARET

Seydikemer Muhtarlar Derneğine ziyaretçi akını devam ediyor. Her zaman vatandaşlarla iç içe olan muhtarları Yaklaşan 24 Haziran seçimleri öncesinde de dernekte ziyaret edenler artıyor.

GÜÇ BİRLİĞİ PLATFORMU SEYDİKEMER’DEN DESTEK İSTEDİ

Fethiye’ye üniversite kurulması için “Fethiye’ye Üniversite Yakışır” sloganı ile imza kapmayası başlatan Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu, Pazartesi günü başladığı destek ziyaretlerine 13 Haziran Salı günü Seydikemer’de devam etti. Platform üyeleri Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü, Seydikemer Muhtarlar Derneğini ve MHP Seydikemer İlçe Başkanlığını VE Ak Parti Fethiye İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

SEYDİKEMERLİ MUHTARLARDAN KAYMAKAM ÇALIK’A ZİYARET…

Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven ve beraberindeki bazı mahalle muhtarları Kaymakam Ekrem Çalık’ı ziyaret ederek, bölgenin sıkıntıları ve eksiklikleri hakkında görüş alış verişinde bulundular.