Sıkı Haberleri

Sıkı Haberleri

Başkan Ünlü denetimlerini sürdürüyor

Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü, denetimlerini sürdürüyor. Dün Kale bölgesi, Otogar ve mahalle ziyaretleri yapan Ünlü’nün son durağı Kapalı Çarşı oldu. Gece yarısı Kapalı Çarşı’ya giden Ünlü, sıkıntıları yerinde inceledi.

Fethiye’de zabıta ekiplerinden trafik denetimi

 Muğla’nın Fethiye ilçesinde yaz sezonuyla birlikte artan trafik ve park sorunlarına karşı Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler harekete geçti.

Beton mikserinin içinde sıkışan sürücüyü itfaiye ekipleri kurtardı

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Beyobası mahallesinde direksiyon hakimiyetini kaybeden beton mikseri sürücüsü devrilen araç içinde sıkıştı.

Turizmin başkentinde 100 yıllık su hasreti sona eriyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin Marmaris Bozburun Yarımadasında başlattığı içme suyu projesi devam ediyor. Yedi mahalleye ek içme suyu sağlayacak olan ve 262 milyon 980 bin TL’lik yatırımla hayata geçirilen Bozburun Yarımadası içme suyu hattının 19 kilometresi tamamlandı.

Çağdaş Bodrumspor maça sıkı hazırlanıyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Çağdaş Bodrum Spor, ligin ikinci yarısındaki zorlu mücadelelerine hız kesmeden devam ediyor. 24. hafta karşılaşmaları kapsamında, evinde Pınar Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek olan takım, taraftarlarına unutulmaz bir müsabaka izletmeye hazırlanıyor.

Saatcı, “fethiye’nin hoşgörüye ihtiyacı var”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, Ölüdeniz Mahallesi Ovacık Mevkii’nde bulunan bir otelde düzenlenen halk buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Adayı Saatcı, “Her siyasi partiden arkadaşlarım geldi, istişarelerde bulunduk. Burada bir sıkıntı olduğunu ve Fethiye için sorumluluk almamız gerektiğinde hem fikir olduk” dedi.

Kökten, “Fethiye İl Olmaya Hazır”

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Çalış bölgesinde hizmet sunan esnaflar ile toplantıda bir araya geldi. Sorunları dinleyen Başkan Adayı Kökten, mevcut sıkıntılar ve yaklaşan sezon hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Yoğun İstek Üzerine Programını Değiştirdi

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten’in hızına yetişilmiyor. Yoğun istek üzerine programını değiştirip Çamköy Mahallesi’ne geçen Başkan Adayı Kökten, sıkılmadık el bırakmıyor. 

Seydikemer’de Kamyonda Sıkışan Sürücü Hayatını Kaybetti

Muğla'nın Seydikemer ilçesi Sarıyer mevkiinde kaza yapan lastik yüklü kamyonda sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırılırken burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Muğla’da suça geçit yok!

Muğla İl Jandarma Komutanlığı düzenledikleri operasyon ve denetimler neticesinde farklı suçlardan bulunan toplamda 67 şahıs yakalandı. 

Şehirlerarası otobüslere sıkı denetim!

Muğla İl Jandarma Komutanlığı trafik timleri şehirlerarası otobüslere sıkı denetim uyguladı. 21 araç resmen trafikten men edildi. 

Muğla İtfaiyesinden Hastanede ‘Yüzük’ Operasyonu

Ev yangını, orman yangını, anız yangını, sıkışmalı kaza, hayvan kurtarma gibi birçok toplumsal olaylarda vatandaşların yardımına koşan itfaiye ekipleri son olarak genç bir kızın parmağında sıkışan yüzüğü keserek yüzükten kurtardı.

Kulaç, “Yaşanan Ekonomik Sıkıntı Nedeni İle Emekli De Dertli, Çalışanda”

Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç seçim çalışmaları kapsamında Fethiye’yi karış karış gezmeye devam ediyor. Yaptığı ziyaretlerde vatandaşları dinleyen Saniye Kulaç “Vatandaşımızı ziyaret ediyoruz, dertleriniz dinliyoruz, görüyoruz ki üretici de mutsuz, turizmci de” diye konuştu.

Menteşe’de Trafik Kazası: 1 Yaralı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralanırken, araç içerisinde sıkışan sürücüyü itfaiye ekipleri kurtardı.

Fethiyespor’un Rakibi Iğdır FK

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 23. Hafta karşılaşmasında evinde Iğdır FK’yı konuk edecek. Mücadele, 31 Ocak Çarşamba günü 14.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. Lacivert beyazlılar maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Yatağan’da kurusıkı tabanca ve kısa namlulu pompalı tüfek ele geçirildi

Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından şüpheli dört şahsın üzerinde yapılan aramada ruhsatsız silah ele geçirildi.

Muğla'da yoğun sis kazaya neden oldu

Muğla merkez Menteşe ilçesinde etkili olan sis kazaları da beraberinde getirdi. Görğş mesafesinin oldukça düştüğü bölgede trafik akışında da ciddi sıkıntılar yaşanırken meydana gelen kazalarda maddi hasar oluştu.

Kaza Anı Güvenlik Kameralarına Anbean Yansıdı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde kontrolden çıkan bir kamyonet takla attı. Kaza anı güvenlik kameralarına anbean yansırken, araç içinde sıkışan şoför, itfaiye ekipleri tarafından yaralı olarak kurtarıldı.

'Devrim yapacağım' dedi ve kürsüyü kırdı

Bodrum Belediye Başkan Aday Adayı Mine Gültekin, Bodrum Marina’da kadın muhtar adaylarına destek buluşması gerçekleştirdi. Mine Gültekin konuşması sırasında, “Devrim yapacağım” dediği sırada kürsüye yumruk atınca, kürsü kırıldı.

Muğla Eczacı Odası Başkanı Korkmaz, “İlaç Zammı Tarihi İle Uygulama Tarihi Sıkıntıya Neden Oluyor”

Muğla Eczacı Odası Başkanı Eczacı Saim Korkmaz, ilaçlara 19 Aralık’ta yapılan zammın uygulama tarihinin 25 Aralık olarak belirlenmesinin vatandaşlarda sıkıntıya neden olduğunu, bu sıkıntının çözümünün zam yapılan tarihte uygulamaya geçilmesi olduğunu açıkladı

Keçi Yavrusu İle Kurtarıcısının Güldüren Diyaloğu

Muğla’nın Datça ilçesinde kayalıklara sıkışan keçi yavrusunu kurtaran MAG-AME ekibinin keçiyle diyaloğu hem güldürdü hem yürekleri ısıttı.

Başkan Gürün’e Başkanlar Odasından ziyaret

65 yaş üstü yolcu taşımacılığında yaşanan sıkıntıları Muğla’da aldığı kararla çözen ve şoför esnafının yüzünü güldüren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e Muğla, Fethiye ve Seydikemer Şoförler Odası Başkanları teşekkür ziyaretinde bulundu.

Zeytin Hasadı Şenliği’ne Geri Sayım Başladı

Türkiye'de ilk kez Avrupa Birliği coğrafi işaretini alan Milas zeytinini ve zeytinyağını tanıtmak için bu yıl 9’uncusu gerçekleşecek olan Milas Zeytin Hasadı Şenliği, 11-12 Kasım'da başlıyor. 18’i aşkın kurum ve STK’nın işbirliğiyle düzenlenecek hasat şenliğinde; konserler, söyleşiler, zeytin toplama, sıkım ve kırma etkinlikleri, ünlü sanatçıların sahne alacağı konserler, zeytin güzeli yarışması, çeşitli workshoplar, defileler, yemek yarışmaları, kültürel geziler ile renkli anlara sahne olacak. Ünlü isimlerin de katılacağı şenlik, dolu dolu gerçekleşecek.

Milas’ın 5 Mahallesine ek içme suyu

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri içme suyu sıkıntısı yaşayan bölgelerde gerçekleştirdiği çalışmalarına devam ediyor.

Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir "Zor bir maç bekliyor"

Trendyol 1. Lig'in 10. haftasında deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak olan Bodrum Futbol Kulübü'nde Teknik Direktör İsmet Taşdemir, "İyi bir deplasman ve bizi sıkıntılı zor bir maç bekliyor. Biz de var gücümüzle hazırlanmaya çalışıyoruz" dedi.

Muğlaspor, Didim deplasmanda

BAL Ligi 5.Grup 1.Hafta mücadelesinde Muğlaspor, Aydın ekibi Didim Belediyespor’a konuk olacak. Mücadele, 15 Ekim Pazar günü 14.00’te Didim Atatürk Stadı’nda oynanacak. Muğlaspor, yaptığı antrenmanlar ile maça sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Önder,“Bu sıkıntılı günler inşallah en kısa zamanda düzelecek”

Küresel piyasalarda savaş endişesi Küresel piyasalarda savaş etkisi hissediliyor. Petrol fiyatı bir anda yüzde 4 yükseldi, dünyada altın ve dolar da değerlendi. Bu arada İsrail, para birimindeki düşüşü önlemek için 30 milyar dolarlık döviz satış programı açıkladı. Türkiye ve Uluslararası piyasalarda yatırımcı ve ekonomist Yunus Önder, yaşanan bu durumu FRT TV aracılığıyla değerlendirdi.

Belediye'den öğrenci servislerine sıkı denetim

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde öğrencilerin okullara güvenli ulaşımı için denetimlerini sürdürüyor.

Sürekli Suçlanmanın Etkisi

Psikiyatri Uzmanı Doç. Dr. Cemil Çelik konu hakkında bilgiler verdi. 

Gebeş, “İlaç tedariği ile ilgili sıkıntılar yaşıyoruz”

Fethiye’de 20 yıldır eczacılık ile uğraşan Seçil Gebeş, 25 Eylül Dünya Eczacılık Günü sebebiyle FRT TV mikrofonlarına çeşitli açıklamalarda bulundu.