Sohbet Haberleri

Sohbet Haberleri

Lise öğrencileri nesli tehlikede olan canlıları dikkat çekti

‘Mavi Yeşil Okullar Projesi’ kapsamında Muğla İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Akdeniz Koruma Derneği (AKD) arasında imzalanan ‘Doğal ve Kültürel Mirası Koruma ve Gelecek Nesillere Aktarılması’na İlişkin’ protokol çerçevesinde ‘Nesli Tehlikede Olan Hayvanlar’ etkinliği, Ula Hüseyin Ercan Ermaş Mermer Anadolu Lisesi öğrencileri ile Ula halk pazarında gerçekleştirildi.

Büyükşehir’den Yaşlılara Saygı Haftası’nda farklı etkinlikler

18-24 Mart Yaşlılar Haftası Muğla’da Büyükşehir Belediyesi’nin farklı etkinlikleriyle kutlandı.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan seçim çalışmaları kapsamında Fethiye’ye geldi.

Beraberinde Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Muhsin Erdem ile seçim otobüsüyle Fethiye şehir merkezinde tur atan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, zaman zaman vatandaşlar ile kısa süreli sohbet edip Belediye Başkan adaylarına destek istedi.

Karaca Salı Pazarı Esnafının Sorunlarını Dinledi

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, seçim çalışmaları kapsamında Salı Pazarı’nı ziyaret etti. Esnaflara hayırlı işler temennisinde bulunan Karaca, alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarla da sohbet etti.

İyi Partili Kadınlar, Kadınlar Gününde SED Medya’yı Ziyaret Ettiler

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’nın eşi Nesrin Saatcı, İyi Parti Fethiye Meclis Üyesi Adayı Şenay Karademir ve İyi Partili Seval Kurnaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle SED Medya’yı ziyaret ettiler. Sohbet havasında geçen ziyaretin ardından İyi Partili kadınlar SED Medya’nın kadın çalışanlarına karanfil takdim ettiler.

FTSO Başkanı Çıralı ve yönetiminden Saatcı'ya ziyaret

Fethiye Ticaret Ve Sanayi Odası (FTSO) Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’yı seçim ofisinde ziyaret etti.

Aday Yiğit çalışmaları ve projelerini aktardı

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit, vatandaşlar ile sohbet toplantısında bir araya geldi. 

Canözü, ‘Savaşa değil seçime gidiyoruz’

Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, Boğaziçi Restoran’ta düzenlenen kahvaltı programında azalar ile bir araya geldi. Sohbet havasında geçen programda yerel seçimler ile ilgili istişarede bulunuldu.

Başkan Adayı Saatcı, muhtarlar ile bir araya geldi

İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye'de görev yapan mahalle muhtarları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Sohbet havasında geçen programda Başkan Adayı Saatcı, muhtarların taleplerini dinledi.

Aday Adayı Küçükala, Halk Evinde vatandaşları dinledi

CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Atilla Küçükala, seçim çalışmaları kapsamında Halk evinde vatandaşlarla bir araya geldi. Gün boyu vatandaşlar ile sohbet eden Küçükala, halkın talep ve arzularını dinledi.

Kaymakam Aktaş, öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi

Ortaca Kaymakamı Kenan Aktaş Güzelyurt Şehit Asteğmen Tayyar Milat İlk ve Ortaokulu’nu ziyaret etti. Kaymakam Aktaş ziyaret esnasında okulun ve öğrencilerin durumu hakkında okul müdüründen de bilgiler aldı.

Ortaca’ya yeni halı saha

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ortaca Belediye Başkanlığı ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı işbirliği ile yapımı tamamlanan Ortaca Ortaokulu Halı Sahası hizmete açıldı.

Gönüllerin Başkanı Akdenizli Büyük Küçük Herkesin Yanında

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede büyük küçük herkesin gönlüne dokunuyor. Hafta sonu da dahil her zaman vatandaşlarla bir arada olan Başkan Akdenizli, hem sohbet ediyor hem de talepleri dinliyor.

Aday Adayı Kökten Ziyaretlerini Sürdürüyor 

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Patlangıç semt pazarını ziyaret etti. Pazar esnafının taleplerini dinleyen Aday Adayı Kökten, alışveriş yapmaya gelen vatandaşlarla sohbet etti. 

Aday Adayı Kökten Muhtarların Taleplerini Dinledi

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye’de görev yapan mahalle muhtarları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Sohbet havasında geçen programda Aday Adayı Kökten, muhtarların taleplerini dinledi. 

Gaziler Derneği’nden Başkan Akdenizli’ye ziyaret

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal ve yönetim kurulu üyeleri, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye makamında ziyarette bulundular.

Emlakçılar Derneği'nden Kahvaltı Etkinliği

Fethiye Emlakçılar Derneği her yıl olduğu gibi bu yıl da tanışma ve kaynaşma etkinliği düzenledi. Çalış Plajı’nda bulunan Çalış Balıkçısı Restoran’da gerçekleşen kahvaltılı programa yoğun bir katılım olurken, etkinlik sohbet havasında geçti.

Stantlara gençlerden yoğun ilgi

Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyetlerini yürüten Güney Ege Kalkınma Ajansı iş birliğinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde düzenlenen 'Kariyer ve Teknoloji Sohbetleri' paneli, işveren ve öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Öğretmenler 29 Ekim’de bir araya geldi

Cumhuriyetin 100. yılında Büyüksamanlı Plajı’nda yaşında bir araya gelen öğretmenler, sohbet ederek keyifli vakit geçirdiler.

Mevlidi Nebi Haftası münasebetiyle personel buluşması düzenlendi

Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Kur'an Kursu'nda düzenlenen programda, personel ile sohbet edildi. Mevlidi nebi haftası münasebetiyle yapılacak olan etkinlikler üzerinde fikir alışverişi yapıldı.

SED Medya’dan Kaymakam Ertaş’a Ziyaret

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener ve SED Medya çalışanları, Fethiye’ye atanan Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş’ı makamında ziyaret etti.

Kitap Sohbetleri Devam Ediyor

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Fethiye Şubesi tarafından düzenlenen Kitap Hazzı etkinliğinin yedincisi gerçekleştirildi.

Arkadaşları ile restoranda sohbet ederken aniden fenalaştı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde restoranda arkadaşları ile sohbet ettiği sırada fenalaşan Av. Elif Alev Çevikdal, yaşamını yitirdi.

Çoban, “Fethiye’de aktif siyasetin içerisinde olacağım”

Geçmiş dönem İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Fatih Çoban, SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette açıklamalarda bulunan Çoban, ilçe başkanlığı istifa sürecinden bahsederek yerel seçimler hakkında değerlendirmede bulundu.

Rum vatandaşlarının torunları Kayaköy'de

Mübadele ile Türkiye’den Yunanistan’a göçmüş Eski Rum vatandaşlarının torunları Fethiye’nin Kayaköy Mahallesi’ne gelerek buradaki eski Rum Evlerini gezip köy halkıyla sohbet etti.

Bahçe Sohbetleri Başlıyor

Bodrum Belediyesi Kültür AŞ’ye bağlı Bodrum Kent Müzesi ve Arşivi bahçesinde yaz boyunca Bodrum'a dair konularda, alanında donanımlı kişilerle bahçe sohbetleri gerçekleştirilecek.

Minik yazarlar, Milli Eğitim Müdürü Çay ile buluştu

 Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından il genelinde yürütülen Okur Gezer Yazar Projesi ile öğrenciler daha çok okuyor, gezerken öğreniyor ve özgün metinler oluşturarak kitap yazıyor. İl Müdürü Emre Çay, minik yazarlarla tanışıp sohbet ederek kaleme aldıkları her iki kitapta nelerden esinlendiklerini ve kitapların içeriği hakkında bilgi aldı.

Milletvekili Adayı Tan; Engelliler, Zihinsel Engelliler ve Beyaz Ay Derneklerini ziyaret etti

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle Menteşe ilçesindeki Engelliler, Zihinsel Engelliler ve Beyaz Ay Derneklerini ziyaret etti. Milletvekili Adayı Tan, Engelliler derneğindeki çocuklarla zaman geçirdi, aileleriyle sohbet etti.

Vekil Adayı Tan, Çocuklarla Zaman Geçirdi

Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, Bodrum ilçesindeki Yahşi ve Turgutreis Engelliler Okulundaki çocuklarla zaman geçirdi, aileleriyle sohbet etti.

Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, Seydikemer’e bağlı mahalleleri ziyaret etti

İyi Parti 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Seydikemer’e bağlı mahalleleri ziyaret etti. Büyük ilgiyle karşılanan Milletvekili Adayı Saatcı, vatandaşlarla hem sohbet etti hem de taleplerini dinledi.