Sosyal Proje Haberleri

Sosyal Proje Haberleri

Fethiye ve Bölgenin Ticari Gelişmesine Katkı Sağlayacaklar

Fethiye’de bölgenin ve ilçenin tanıtımından ticaretin gelişmesine, tarım ve hayvancılıktan sosyal projeler üretilmesine kadar pek çok yararlı çalışmalar yapabilmek için Fethiye’nin seçkin iş insanlarının bir araya gelerek kurduğu kısa adı LİİDER olan Likya İş İnsanları Derneği, pek çok konuda proje üretmek için gece- gündüz çalışıyor.

'Engelsİzciler' projesi hayata geçirildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, ailelerin engelli çocuklarını bırakabilecekleri huzurlu, güvenli ve keyifli bir ortamın sunulduğu Kısa Mola merkezleri ile sosyal projelere devam ediyor.

Gururumuz Kubilay Alcu da; kırtasiye projesine destek verdi

Fethiye Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye ve üniforma desteğine devam ediyor. Fethiyeli birçok vatandaş da bu sosyal projeyi de desteklemeye devam ediyor.

183 aileye dağıtımlar başladı

Fethiye Belediyesi’nin, ‘Hoş geldin Fethiyeli bebek’ sloganıyla başlattığı sosyal yardım projesine kayıt yapan 183 aileye dağıtımlar başlandı. Aileler, dağıtıma katılan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya gerçekleştirdiği sosyal proje için teşekkür ettiler.

Sonperiyot48’den örnek sosyal proje

ING Basketbol Süper Ligi'nde yer alan 16 takımdaki tüm oyuncuların imzaladığı formaların satışından elde edilen gelirler, ihtiyaç sahibi engellilere umut oldu. Sosyal proje kapsamında; formaların açık arttırma ile satışından elde edilen gelirlerle manuel ve akülü engelli aracı alınarak SHÇEK Fethiye Belediyesi Huzurevine ve Fethiye 2 nolu Sağlık Ocağı’na teslim edildi.

FETHİYELİLER, KOMŞULARIYLA İFTAR EDECEK.

Fethiye Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda düzenlenen “Komşunla iftar et” kampanyası Türkiye gündeminden büyük destek almış, Fethiyeliler evlerinde, cadde ve sokaklarda komşularıyla iftar yapmışlardı. Kampanya bu sene, ‘paylaşmak güzeldir’ temasıyla 5 Haziran Salı günü yapılacak. Sosyal proje için Başkan Saatcı, Fethiyelileri komşularıyla iftar etmeye davet etti.

Fethiye Esnafı Örnek Oluyor

Muğla Valisi Amir Çiçek Fethiye’de Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir’i ziyaret etti. Vali Çiçek Fethiye esnafının birlik beraberlik içinde önemli projelere imza atarak okul ve hastane yaptırdığını şimdide huzurevi yaptırmak için sosyal proje ürettiğini söyledi.