Stad Haberleri

Stad Haberleri

Fethiyespor’un Rakibi 24Erzincanspor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 38. Hafta müsabakasında deplasmanda 24Erzincanspor ile karşılaşacak. 24Erzincanspor – Fethiyespor karşılaşması 3 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00'te Erzincan 13 Şubat Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Fethiyespor bu maçın ardından ligi noktalayacak.

Fethiyespor, Isparta 32 Spor’u Konuk Edecek

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 35. Hafta müsabakasında evinde Isparta 32 Spor ile karşılaşacak. Fethiyespor – Isparta 32 Spor karşılaşması 14 Nisan Pazar günü saat 15.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak.

Kökten, “Spora Yönelik Yatırımlar Hayata Geçirilecek”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın, Fethiye’deki programının ardından açıklamalarda bulundu. Kökten, 15 bin kişilik yeni şehir stadının müjdesini verdi. 

Bakan Bak, Fethiye’de Gençlerle Buluştu

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Fethiye’de sporcu gençlerle buluştu. Fethiye’ye yapılacak spor yatırımları ile ilgili bilgiler aktaran Bakan Bak, Fethiye’ye 10 bin kişilik modern bir stadyum yapılacağını ifade etti. 

Fethiyespor’un Rakibi Uşakspor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 31.Hafta müsabakasında Fethiyespor, Uşakspor ile evinde karşılaşacak. Mücadele, 17 Mart Pazar günü (yarın) saat 14.00'te Fethiye Şehir Stadı'nda oynanacak.

Fethiyespor, Uşak’a Bilendi

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 31.Hafta müsabakasında Fethiyespor, Uşakspor ile evinde karşılaşacak. Mücadele, 17 Mart Pazar günü saat 14.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. Lacivert beyazlılar yaptığı antrenmanlar ile bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Fethiyespor'un heyecan yaratan 11'i belli oldu!

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 29.Hafta mücadelesinde Fethiyespor ile 68 Aksaray Belediyespor karşı karşıya geliyor. Saat 14.00'te Fethiye Şehir Stadyumu'nda oynanacak müsabakanın kadroları açıklandı.

Muğlaspor yönetiminden maça davet

Bölgesel Amatör Lig 5'inci Grupta mücadele eden Muğlaspor, bu hafta sonu en önemli maçına çıkıyor. 43 puanlı Muğlaspor, Pazar günü 42 puanlı ikinci sıradaki Manavgat Belediyespor'u Muğla Atatürk Stadyumu'nda konuk edecek.

Fethiyespor’da Teknik Direktör Selahaddin Dinçel Açıklamalarda Bulundu

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’da Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda 0-1 mağlup ettikleri Denizlispor maçını ve ligin 27.Hafta müsabakasında Pazar günü Fethiye Şehir Stadı’nda karşılaşacakları Sarıyer maçı ile ilgili duygu ve düşüncelerini anlattı.

Fethiyespor’un Rakibi Denizlispor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, 26.Hafta müsabakasında Denizlispor ile deplasmanda karşılaşacak. Müsabaka, 18 Şubat Pazar günü saat 14.00'te Denizli Atatürk Stadyumu'nda oynanacak.

Fethiyespor’un Rakibi Menemen FK

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 25.Hafta müsabakasında Menemen FK ile karşılaşacak. Müsabaka, yarın saat 14.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. 

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel’den Açıklama

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’un Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, 1-1 berabere kaldıkları Somaspor maçı ile 11 Şubat Pazar günü Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak olan Fethiyespor – Menemen Futbol Kulübü maçı hakkındaki düşüncelerini anlattı.

Fethiyespor – Iğdır FK maçı ilk 11’leri belli oldu!

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 23.Hafta mücadelesinde Fethiyespor ile Iğdır FK karşı karşıya geliyor. Saat 14.00'te Fethiye Şehir Stadı'nda oynanacak müsabakanın kadroları açıklandı.

Fethiyespor, İddialı Rakibini Mağlup Etmek İstiyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, yarın evinde lig ikincisi Iğdır FK ile karşılaşacak. Mücadele, 31 Ocak Çarşamba günü (yarın) 14.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. Lacivert beyazlı ekip mücadelenin hazırlıklarını tamamladı.

Fethiyespor’un Rakibi Iğdır FK

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin 23. Hafta karşılaşmasında evinde Iğdır FK’yı konuk edecek. Mücadele, 31 Ocak Çarşamba günü 14.00’te Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak. Lacivert beyazlılar maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Fethiyespor, Kastamonu Deplasmanında

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta 21. Hafta müsabakasında Fethiyespor, GMG Kastamonuspor’a konuk oluyor. Mücadele yarın 14.00’te Kastamonu Gazi Stadyumu’nda oynanacak. İki ekibin ligin 3. Haftasında oynadığı mücadele GMG Kastamonuspor’un 1-0’lık galibiyetiyle sonuçlanmıştı.

Marmaris Belediyesi’nden Spora Yatırım, Sporcuya Destek

Marmaris Belediyesi’ne ait spor tesisleri 5 yıl boyunca binlerce sporcuyu ağırladı. Pandemi döneminde kapalı olan tesislerden 5 yıl boyunca 14 bin 498 sporcu ve vatandaş yararlandı. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Marmaris’in sporda da öncü bir kent olması için spora yatırım yapıyor, sporculara destek oluyoruz” dedi.

Dalaman Stadı’na yeni tribün

Dalaman Şehir Stadı’na 500 seyirci kapasiteli yeni portatif tribün yapılması, soyunma odalarının bakım ve onarımı, mevcut tribünün koltuklarının yenilenmesi ve aydınlatması için ihale yapıldı. Yapılan ihale sonucunda ihaleyi kazanan firma imzalanan sözleşme sonrası çalışmalarına başladı.

Dinçel, ‘Var olan kadronun performansını yükseltmeyi düşünüyoruz’

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, ligin ikinci devresi için hazırlıklarına bugün Fethiye Şehir Stadı’nda yaptığı antrenman ile başladı. 4 gün boyunca Fethiye’de hazırlık yapacak olan Fethiyespor, 4 günün ardından kamp için Antalya’ya gidecek. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, açıklamalarda bulundu.

Aday Adayı Muhammet Kökten, Fethiyespor’a Destek İçin Diyarbakır’da

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 14. Hafta mücadelesinde Fethiyespor, lider Amedspor’a konuk oluyor. AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, Fethiyespor’a destek vermek için maçın oynanacağı Diyarbakır Stadyumu’nda takımı yalnız bırakmadı.

Muğlaspor Irlıganlıspor’u konuk edecek

 Muğlaspor, Bölgesel Amatör Lig 5. Grup 5. hafta mücadelesinde 12 Kasım Pazar günü Denizli temsilcisi Irlıganlıspor ile karşılaşacak. Muğla Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan mücadele saat 14.00’te başlayacak.

Fethiyespor Derince Engelini Kayıpsız Aşmak İstiyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, ligin 13. Hafta mücadelesinde evinde Belediye Derincespor'u konuk edecek. Mücadelenin hazırlıkları sürüyor.

Fethiyespor’un Rakibi Uşakspor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, ligin 12. Hafta mücadelesinde deplasmanda Uşakspor'a konuk oluyor. Mücadele, bugün 14.00'te Uşak 1 Eylül Stadı'nda oynanacak.

Vali Akbıyık 100.Yıla Özel Maçta Forma Giydi

Cumhuriyetimizin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında Muğla Valiliği, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) Muğla Şubesi işbirliğinde Atatürk Stadyumu'nda 100. Yıl Gösteri Maçı gerçekleştirildi. 

Fethiyespor’un rakibi Sarıyer

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, ligin 8.Hafta müsabakasında İstanbul ekiplerinden Sarıyer’e konuk olacak. Mücadele, yarın 15.30’da Maltepe Hasan Polat Stadyumu’nda oynanacak.

Muğlaspor, Didim deplasmanda

BAL Ligi 5.Grup 1.Hafta mücadelesinde Muğlaspor, Aydın ekibi Didim Belediyespor’a konuk olacak. Mücadele, 15 Ekim Pazar günü 14.00’te Didim Atatürk Stadı’nda oynanacak. Muğlaspor, yaptığı antrenmanlar ile maça sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Muğlaspor U18 Dolu Dizgin: 3-1

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Muğlaspor U-18 takımı, Muğla Süper Amatör Lig ekiplerinden Ula Belediyespor ile Ula İlçe Stadı'nda hazırlık maçı gerçekleştirdi. Karşılaşmayı, Muğlaspor U18 ekibi 3-1 kazandı.

Başkan Akdenizli: “Seydikemerspor’umuzun, Müsabakalarını Hep Birlikte İzleyeceğiz”

Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulüp Başkanı B. Önder Akdenizli, Mehmet Günay Stadındaki yenileme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Bodrum FK, Altay ile Karşılaşacak

Trendyol 1.Lig 6.Hafta mücadelesinde Bodrum FK, İzmir ekibi Altay’a konuk oluyor. Müsabaka, bugün 20.00’de İzmir Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda oynanacak.

Fethiyespor, bu hafta kiminle oynayacak?

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 5.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde Somaspor’u ağırlayacak. Mücadele, 23 Eylül Cumartesi günü 19.00’da Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak.