Sürücüler Haberleri

Sürücüler Haberleri

Fethiye’de Polis – Jandarma El Ele!

Fethiye Çarşı caddesinde polis ve jandarma ekipleri bir araya gelerek sürücülere uyarı broşürü dağıttı. Uyum içerisinde çalışan iki birimin ekipleri güler yüzleriyle dikkat çekti.

Araç Sürücülerine Kötü Haber! Zam Kapıda!

Akaryakıt fiyatlarına bu geceden itibaren zam yapılacağı duyuruldu.

Gece Kartalları Milas’ta Huzuru Bozan Motosiklet Sürücüsünü Yakaladı

Muğla’nın Milas ilçesinde bir süredir kullandıkları motosikletlerin sesleri ile çevreye rahatsızlık veren motosiklet sürücülerinden biri gece kartalları olarak bilinen çarşı ve mahalle bekçilerine takıldı.

Milas'ta Trafik Denetimleri Sürüyor

Muğla'nın Milas ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'nden trafik kurallarını ihlal eden sürücüleri tespit ederek cezai işlem uygulanıyor.

Jandarma, önce kask sonra eğitim verdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde jandarma tarafından motosiklet sürücülerine yönelik yapılan uygulamada kaskı olmayan 15 sürücüye kask hediye edildi. 70 sürücüye de reflektörlü yelek dağıtıldı. Uygulama sonrası 417 öğrenciye trafik eğitimi verildi.

Fethiye'de Drone İle Sürücüler Denetlendi Kurallara Uymayanlara 30 Bin Tl Ceza Kesildi

Fethiye şehir içi trafiğinde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri dron ile kurallara uymayanları havadan tespit etti. Kurallara uymayan sürücülere toplam 30 bin TL para cezası kesildi.

Marmaris'te jandarma trafik denetimlerine hız kesmeden devam ediyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde motosiklet ve araç sürücülerine yönelik uygulama ve denetim yapan jandarma ekipleri kurallara uymayan sürücüler, ceza yemekten kaçamadı.

Kural tanımayan sürücüler kameralardan tespit ediliyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Trafik Tescil Amirliği'ne bağlı ekipler ilçe genelinde trafik denetimlerine devam ediyor.

Plastik malzeme taşıyan tır trafiği tehlikeye düşürdü

Muğla'nın Milas ilçesinde plastik malzeme taşıyan ve koruma örtüsü bulunmayan tırdan etrafa saçılan poşet ve torbalar sürücülere zor anlar yaşattı.

Bir haftada 90 araca 160 bin lira cezai işlem uygulandı

Muğla'nın Milas ilçesinde trafik ekipleri kurallara uymayan araç sürücülerine bir hafta içinde 160 bin lira cezai işlem uyguladı.

Fethiye’ye Akıllı Kavşak İlaç Gibi Geldi

Fethiye’de Adliyenin önüne yapılan akıllı kavşak, trafiğin kilitlenmesini önledi. Kavşak sayesinde herkesin ışıksız kullandığı yol sürücüler tarafından olumlu karşılanıyor.

Önce ceza kesildi sonra kask hediye edildi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde trafik polislerince yapılan uygulamada kask takmayan sürücülere ceza kesilip kask hediye edildi.

Psikoteknik Belgesinde İndirim

Ticari araç sürücüleri için Tansu Ekin Ekin Psikoteknik ile indirim protokolü imzalandı. Protokol kapsamında sürücü adayları psikoteknik belgesi için yalnızca 500 TL ödeyecek.

Trafik ekiplerinden motosiklet sürücülerine yönelik uygulama

Muğla'nın Datça ilçesinde Trafik Büro Amirliği ekipleri tarafından motosiklet sürücüleri açısından hayati önem taşıyan kask kullanımına yönelik uygulama gerçekleştirdi.

Drone Destekli Denetim

Muğla’nın Marmaris ilçesinde gerçekleştirilen drone destekli trafik denetimlerinde kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulandı. Denetimler çerçevesinde 1 saat içerisinde kask takmayan motosiklet sürücülerine ve kırmızı ışık ihlali yapan sürücülere toplam 27 bin lira cezai işlem uygulandı.

Polis ekipleri tehlikeli motosiklet kullananları affetmedi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde trafik ekipleri tarafından motosiklet ile tehlikeli hareketler yaparak hem trafiği hem de kendi hayatlarını tehlikeye atan sürücülere yönelik yapılan uygulamada, 7 sürücüye 13 biner lira ceza yazıldı.

Fethiye’de Maddi Hasarlı Kaza Meydana Geldi

Muğla’nın Fethiye ilçesinde 741.sokakta maddi hasarlı kaza meydana geldi. Olay 14.30 sularında yaşandı. Kazada, maddi hasar meydana gelirken sürücüler ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Trafik Durdu, Tüm Yollar Kitlendi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde su ana isale hattının patlamasıyla yollarda trafik felç oldu. Bir kaç kilometrelik mesafeyi saatlerce geçemeyen sürücüler çılgına döndü. Trafik ekipleri yolları açmak için uzun süre uğraştı.

Ölüdeniz Yolunda Trafik Kuyruğu Oluştu

Yaz tatilini Fethiye ve Ölüdeniz'de geçirmek isteyen turistler, Fethiye-Ölüdeniz yolunda araç kuyruğu oluşturdu. Oluşan kuyruk sürücüleri çileden çıkardı.

Muğla Makası’nda Bitmek Bilmeyen Trafik Çilesi

Fethiye’de araç trafiğinin en yoğun olduğu Muğla Makası’nda trafik kilitlenmiş durumda. Kilitlenen trafik araç sürücülerini çileden çıkardı.

Fethiye’de sürücüler Drone ile denetlendi

Fethiye’de yaz aylarında yoğunlaşan şehir içi trafiğinde Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri dronlu kırmızı ışık ihlal denetimi yaptı.

Minibüs ile kamyonet çarpıştı: 2 yaralı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde transfer minibüsü ile kamyonet çarpışırken, kazada sürücüler yaralandı.

Trafik kazasında hayatını kaybeden Güzelgün Muğla'da anıldı

İstanbul Bostancı Sahili'nde polis kontrol noktasından kaçan S.T.Ü.'nün otomobiliyle çarparak ölümüne neden olduğu bisikletli Doğanay Güzelgün Muğlalı bisiklet sürücüleri tarafından anıldı.

Bunu yapan motor sürücüleri ceza yedi

Motosiklet ehliyet sınıflarıyla ilgili yanlış bilgi kafalarda soru işareti bıraktı.

Marmaris’te polisler hem kask denetimi yaptılar hem şapka dağıttılar

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri Atatürk Meydanı'nda trafik kurallarına uyma konusunda farkındalık çalışması ve özellikle motosiklet sürücülerine yönelik kask uygulaması yaptılar. Kask takmanın önemini anlatan trafik polisleri kasklarını takmayan sürücülere ceza yazarken takan sürücülere şapka hediye edip sıcak havalara karşı dikkatli olmalarını istediler.

Sürücülerin dikkatine!

Bu sene 6’ncısı düzenlenecek olan 15 Temmuz Muğla Marmaris Ulusal Bisiklet Yol Yarışı nedeni ile 15 Temmuz 2023 Cumartesi günü bazı yollar belirtilen saatlerde araç trafiğine kapalı olacak.

Polis Ekiplerinden Örnek Davranış

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bayram denetimlerini sıklaştıran trafik ekipleri, yapılan kontrollerde hem sürücüleri denetledi hem de bayramlarını kutladı. "Bu yolda sana güveniyoruz" sloganıyla yapılan bilgilendirmelerin ise yararlı olduğunu belirten vatandaşlar, örnek davranışları konusunda trafik ekiplerine teşekkür etti.

Trafik Ekipleri Sürücülerin Bayramını Kutlayıp Broşür Dağıttı

Muğla’nın Marmaris ilçesi Trafik Tescil Denetleme Şube Amirliği ekipleri ilçe girişindeki uygulama noktasında sürücülerin bayramlarını kutlayıp ‘bu yolda sana çok güveniyoruz’ broşürleri dağıtıp, kolonya ve çikolata ikram etti.

Araç sürücüleri yangına karşı uyarıldı

 Son iki yıldır büyük orman yangınlarının yaşandığı, 5 bin hektardan fazla ormanlık alanın yandığı Muğla’nın Marmaris ilçesi Orman İşletme müdürlüğü ekipleri yeni yangınların çıkmaması adına ilçe girişlerinde sürücülere broşürler dağıtıp yangınları önleyici tedbirleri anlattı.

Trafik denetimleri artırıldı

Kurban Bayramı tatili ile birlikte trafik yoğunluğu da yaşanmaya başlarken Muğla'nın Fethiye ilçesinde 3.Etap Sahil Bandı’nda trafik ekipleri karayolları üzerinde yaptıkları denetimlerde sürücülere trafik kurallarına uymaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.