Tamamlanma Haberleri

Tamamlanma Haberleri

Menteşe otogar yolu Kurban Bayramına hazır

 Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Menteşe otogar yolunun Kurban Bayramı öncesi tamamlanması hedefleniyor. Yolda incelemelerde bulunan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, eski Denizli yol ayrımındaki akıllı kavşakta seçim öncesi başlayan çalışmaların tekrar başlayacağına inandığını, konunun da takipçisi olduklarını açıkladı.

Büyükşehir, Cengiz Bektaş Kent Belleği ve Kültür Merkezi’nin tanıtımını gerçekleştirdi

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menteşe ilçesinde yapımı tamamlanma aşamasına gelen Cengiz Bektaş Kent Belleği ve Kültür Merkezi, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'ün katılımıyla tanıtıldı.

Dalaman’da Sıcak Asfalt Çalışması Tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde alt ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle 13 ilçede yapılan kanalizasyon, içme ve yağmur suyu hatları gibi eksiklerin tamamlanması ile birlikte kazı yapılan bölgelerde yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Dalaman’da Sıcak Asfalt Çalışmaları Sürüyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde alt ve üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle 13 ilçede yapılan kanalizasyon, içme ve yağmur suyu hatları gibi eksiklerin tamamlanması ile birlikte kazı yapılan bölgelerde yol yapım projeleri hayata geçiriliyor. Son olarak Dalaman’da çalışmalarına devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri İlçede sıcak asfalt ve parke kaplama çalışmalarına sürdürüyor.

Başkan Uzundemir miniklere karne hediyesi verdi

Ortaca Belediyesi tarafından 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 1. dönemini tamamlanması nedeni ile tatile giren çocuklar için Çocuk Şenliği düzenlendi. Etkinlikte çeşitli yarışmalar ve oyunlar oynayan çocuklar keyifli saatler geçirdiler.

Seydikemer Yeni Bir Sosyal Tesise Daha Kavuşuyor

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin talimatları doğrultusunda daha önce Karadere, Paşalı, Dodurga, Çatak ve Bekçiler Mahallelerine Çok Amaçlı Sosyal Tesis yapılmıştı. Son olarak Kumluova Mahallesine Çok Amaçlı Sosyal Tesis yapılması için çalışmalar başladı. İhaleyi alan firmayla sözleşme imzalanmasının ardından Sosyal Tesisin temeli atıldı. Çok Amaçlı Sosyal Tesisin 90 gün içinde tamamlanması hedefleniyor.

‘Kıyıkışlacık Iasos Ziyaretçi Karşılama Merkezi Projesi’ Onay İçin Kurula Sunuldu

Milas'ın Kıyıkışlacık Mahallesi'nde oluşturulacak Iasos Ziyaretçi Karşılama Merkezi Projesi’nin tamamlanmasıyla birlikte bölge turizmine canlılık gelecek.

Başkan Çıralı, “İzin süreçlerinin tamamlanmasını bekliyoruz.”

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) proje okulu Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesine inşa edeceği gemi yapım atölyesine ilişkin son gelişmeler FTSO’da gerçekleştirilen ‘Protokol Yürütme Kurulu’ toplantısında ele alındı.

Kırsal mahallelerde yol çalışmaları tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde sorumluluk alanındaki yollarda bakım, onarım, yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Toksöz, 'Şehirde Ne Varsa, Kırsal Mahallelerde De Aynı Hizmet Oluyor'

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz'ün girişimleriyle, Yatağan'ın Şahinler ve Yeşilbağcılar – Taşkesik TOKİ mahalleleri, doğalgazla buluştu. Doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, her iki mahallede doğalgaz verme törenleri gerçekleştirildi.

Sıcak asfalt çalışması başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum’un en büyük sorunu olan altyapı eksiklerinin tamamlanması için kanalizasyon ve arıtma tesisi projelerini tamamlıyor.

Şirketlerin Rekabet Gücü Artacak

Türkiye ekonomisinin 3 yıllık yol haritasını belirleyen Orta Vadeli Program’da, Ulusal Emisyon Ticaret Sisteminin hukuki altyapısının tamamlanması ve AB Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizmasına uyumlu bir şekilde geliştirilmesi hedeflendi. Emisyon Ticaret Sistemi sayesinde atmosfere salınacak emisyon limitini aşan şirketlere karbon ücreti yansıtılırken, karbon ücreti ödemek zorunda kalmayan şirketlerin rekabet gücü artacak.

YKS Ek Tercihleri Ne Zaman?

Üniversite yerleştirme sonuçları sonrası herhangi bir üniversitenin programına yerleşemeyen öğrenciler için ek tercih fırsatı sunulacak. 28 Ağustos ile 1 Eylül 2023 tarihlerinde yapılacak üniversite kayıtlarının tamamlanmasının ardından boş kontenjanlar üzerinden tercih yapılacak.

Zeytinciliğin Geliştirilmesi İçin Proje Hazırlanacak

Milas'ın memecik zeytinlerinden elde edilen zeytinyağına AB'den coğrafi işaret alan, sofralık yağlı zeytinine de AB coğrafi işareti askı süreci tamamlanmak üzere olan Milas Ticaret ve Sanayi Odası şimdi de Milas'ta zeytinciliğin daha da geliştirilmesi amacıyla AB'ye proje hazırlıyor. Proje kapsamında zeytin ve zeytinyağı üreticilerinin eğitimi, çeşitli araçlarla desteklenmesi gibi daha birçok destek başlığı yer alıyor.

Halikarnas 100. Yıl Kupası Sona Erdi

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde bu yıl dördüncü kez düzenlenen ve iki etapta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Uluslararası Yat Yarışının ilk etabı olan Halikarnas 100. Yıl Kupası, Marmaris-Bodrum etabının tamamlanmasıyla sona erdi.

Baha Şıkman Caddesi’nde yol çizgileri çizildi

Fethiye Belediyesi tarafından Baha Şıkman Caddesi’nde BSK Sıcak Asfalt üst tabaka döküm işi tamamlanmasının ardından yol çizgileri de çizildi. Ölüdeniz Caddesi’nde üst tabaka döküm çalışmaları gece gündüz devam ediyor.

Başkan Akça Basın Açıklaması Yaptı

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinin tamamlanmasının ardından AK Parti Muğla İl Başkanı Gültekin Akça basın açıklaması yaptı.

Borsa haftaya yükselişle başladı

Piyasaların üzerinden seçim stresi kalktı. Yeni haftaya borsa yükselişle başlarken, dövizde sınırlı hareketler görülüyor. Türkiye, Cumhurbaşkanlığı için ikinci tur seçiminde tercihi yaptı. Sandıktan alınan sonuçla 13. Cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan ile devam denildi. Seçim sürecini tamamlanmasıyla gözler ekonomiye çevrildi. Yeni dönemde en kritik konuların başında ekonomi geliyor. İstikrarın devam edeceği bu dönemde dolar ve altın fiyatlarındaki hareketlenmelere odaklanıldı.

KÖPEKLERİN ZEHİRLENMESİ İLE İLGİLİ DAVADA MAHKEMEDEN DURDURMA KARARI

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 3 köpeğin zehirlenmesi ile ilgili yürütülen soruşturmada hakkında dava açılan şahıs, hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyeti, İlçe Tarım Müdürlüğü’nün şikayetçi olması konusundaki eksiliğin tamamlanması için davayı durdurma kararı verdi.

GRUP ŞAMPİYONLUĞUNU GARANTİLEDİLER

İlimizi ve Milas’i Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde başarıyla temsil eden Milas Belediyespor Voleybol Takımı ligin tamamlanmasına 2 hafta kala A grubu şampiyonluğunu ilan etti.

DALAMAN’DA ALT VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Dalaman’da başlatılan 32 milyon TL’lik alt ve üst yapı çalışması devam ediyor. Seyfettin İnce Caddesinde içme suyu, yağmur suyu hattı ve menfez çalışmaları tamamlanmak üzere. 

FETHİYE'DEKİ KAÇAK YAPILAR YIKILDI

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kaçak yapılarla mücadelede Faralya Mahallesi'nde bulunan kaçak yapılarla ilgili, gerekli yasal sürecin tamamlanmasının ardından yıkım çalışmaları başladı.

SEYDİKEMER'İN 50 YILLIK HAYALİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Seydikemer ile Kaş’ı birleştirecek olan bölge halkının da uzun zamandır beklediği Patara Köprüsünün yapım ihalesinin tamamlanmasının ardından köprü inşaatı başladı.

FETHİYE KALESİ KAZI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

2021 yılının Ağustos ayında başlayan Fethiye Kalesi kazı çalışmaları hızla devam ediyor. Kurtarma kazısının tamamlanması ve hazırlanacak gezi güzergâhıyla turizme hizmet edecek.

ESKİ HALİNDEN ESER YOK!

Marmaris İçmeler’de yaklaşık 30 yıldır çivi çakılmayan, görüntü ve çevre kirliliğinin yanı sıra güvenlik anlamında da sıkıntı yaratan eski otel inşaatı, nihayet hayata döndürülüyor. Yeni yatırımlarla büyüyen Marmaris, Kızılbük GYO’nun öncülüğünde İçmeler’deki otel inşaatının tamamlanmasıyla yepyeni bir görünüme kavuşmanın yanı sıra binlerce kişiye de istihdam sağlaması öngörülüyor. 

MUĞLASPOR KIŞ FUTBOL OKULU EĞİTİM İÇİN HAZIR

Muğlaspor Yaz Futbol Okulu, geçtiğimiz günlerde yapılan mezuniyet töreniyle sona ermişti. Yüksek bir katılımla, yaz boyunca süren futbol okulunun tamamlanmasının ardından kış futbol okulunun planlamaları da çok geçmeden başladı.

KARACA’YA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Fethiye Belediyesi’nin Faralya Mahallesi’nde yaptığı çalışmaların tamamlanmasının ardından, Faralya Mahallesi Muhtarı Hasan Karaburun Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

SEYDİKEMER HASTANESİNİN YILSONUNA AÇILMASI PLANLANIYOR

Muğla’nın Seydikemer İlçesinde yapımı tamamlanmak üzere olan Seydikemer Devlet Hastanesinin yılsonuna açılması içi çalışmalar yapılıyor. Cuma günü Seydikemere gelen ve bölgede incelemeler yapan AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, “150 yatak kapasiteli toplam kapalı alanı 32.564.47 m2 olan hastanemizi bu yılsonuna hizmete sokmayı planlıyoruz” dedi.

Bodrum’a 3 yeni okul müjdesi

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Mumcular Mahallesi'ne eğitim yatırımları müjdesi verildi. Bir ilkokul, bir ortaokul ve bir bağımsız anaokulu binasından oluşacak 3 yeni okul yatırımının 2023 yılı içerisinde tamamlanması bekleniyor.

FETHİYE YENİ BİR EĞİTİM YUVASINA KAVUŞUYOR

Fethiye’nin Bozyer Mahallesi’nde inşaatı tamamlanmakta olan 16 derslikli okulu, Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Başkanı Mustafa Mete Okulu ve Mahalle Muhtarı Bayram Kaşlı ziyaret ederek çalışmaları incelediler.