Tmo Haberleri

Tmo Haberleri

FETMOD üyesi otel ön büro ekipleri ve yöneticileri bir araya geldi

Fethiye Merkez Otelciler Derneği (FETMOD) tarafından Mancero Restoran'da kahvaltı programı düzenlendi. Derneğe üye otellerin ön büro ekipleri ve yöneticilerinin katılım sağladığı programda konuşan FETMOD Başkanı Murat Mallı, 'Bizi keyifli bir sezon bekliyor’ dedi.

FETMOD üyeleri kahvaltıda buluştu

Fethiye Merkez Otelciler Derneği (FETMOD) tarafından LLULL Tersane’de kahvaltı programı düzenlendi. Yönetim kurulu üyelerinin katılım sağladığı programda konuşan FETMOD Başkanı Murat Mallı, “Fethiye’ye daha fazla turist gelmesi için yoğun şekilde çalışıyoruz” dedi.

Fikret Öztürk: "Eyüpspor maçında hakemin tutarsız kararları iki tarafı da çıldırttı"

Bodrum Futbol Kulübü Başkanı Fikret Öztürk, Eyüpspor maçında hakem kararlarından dolayı karşılaşmanın atmosferinin etkilendiğini söyleyerek, "Son 2 haftadır Bodrumspor üzerinden hakemler tarafından bir şeyler oynanıyor. Eyüpspor maçında olayları bu şekilde getiren hakemdi. Hakemin tutarsız kararları iki tarafı da çıldırttı" dedi.

“Haydi Çocuklar Camiye” Projesi Tatilde De Devam Etti

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yarıyıl tatilinin keyfini manevi bir atmosferle taçlandırmak için “Haydi Çocuklar Camiye Projesi” kapsamında mahallelerde çocuklar Söğütlü Mahalle Camii'nde bir araya geldi.

Ender Arslan, "Hedefim sıradaki maçı kazanmak"

 Ligde geçtiğimiz hafta Darüşşafaka karşısında aldıkları galibiyetinden dolayı mutlu olduklarını söyleyen Çağdaş Bodrumspor Başantrenörü Ender Arslan, "Ligde zor bir rakibi iç sahada güzel bir atmosferde taraftarımızın desteğiyle yenmeyi başardık. Bizim öz güvenimiz açısından da çok iyi oldu. Benim hedefim sıradaki maçı kazanmak, ondan sonra zaten hedef kendi kendini belli eder" dedi.

Şirketlerin Rekabet Gücü Artacak

Türkiye ekonomisinin 3 yıllık yol haritasını belirleyen Orta Vadeli Program’da, Ulusal Emisyon Ticaret Sisteminin hukuki altyapısının tamamlanması ve AB Sınırda Karbon Düzenleme Mekanizmasına uyumlu bir şekilde geliştirilmesi hedeflendi. Emisyon Ticaret Sistemi sayesinde atmosfere salınacak emisyon limitini aşan şirketlere karbon ücreti yansıtılırken, karbon ücreti ödemek zorunda kalmayan şirketlerin rekabet gücü artacak.

OPUS Müzik Festivali Kalpleri Fethetti

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının destekleri ile düzenlenen 2.OPUS Müzik Festivali, Bodrum'un büyüleyici atmosferinde unutulmaz anlar yaşattı.

Muhteşem Atmosferde Yoga

Milas Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde kadınlara yönelik açılan yoga kursuna katılan kursiyerler, son antrenmanlarını Milas’ın Kapıkırı Mahallesi’nde gerçekleştirdi. 

Boğaziçi Tiyatro, Müzik ve Turizmle Harmanlandı

Milas’ın Boğaziçi Mahallesi’nde devam eden Bargilya Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nin ikinci gününde Tuz Binası konuklara büyülü bir atmosfer sunarken, Köy Meydanı ise sanatseverlerle doldu taştı.

Üreticiyi Rahatlatan Açıklama Geldi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Milas’ta hububat alımlarına Kurban Bayramından sonra da devam edecek. Milas’ta buğday üretimi yapan çiftçilerin ürünlerini haftanın dört günü ilçede belirlenen alım noktasında, üç günü de randevulu olarak Çine’de teslim alan TMO’nun yeni bir depo arayışı içinde olduğunu belirten İl Tarım ve Orman Müdürü Barış Saylak, üreticilerin müsterih olmasını söyleyerek “Kimsenin buğdayı yerde kalmayacak. Açıklanan hububat alım fiyatı üzerinden tüm çiftçimizin ürünü devlet tarafından alınacak. Üreticimiz panik yapmasın” dedi.

Saylak; “Kimsenin ürünü tarlada kalmayacak”

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Milas’ta hububat alımlarına Kurban Bayramından sonra da devam edecek.

TMO buğday satışını durdurdu Ekmek 10 lira mı oluyor?

TMO, ekmek fiyatlarını kontrol altında tutabilmek için un fabrikalarına sürdürdüğü sübvansiyonlu buğday satışını bu aydan itibaren durdurdu, Fethiye’de ekmeğe zam kapıda.

Denize sıfır cafe görenleri hayran bırakıyor 

Fethiye’nin dünyaca ünlü plajı Ölüdeniz Kumburnu’nda denize sıfır dünyaca ünlü kahve markası atmosferiyle adeta görenleri büyülüyor.

MHP SEYDİKEMER’DE EV EV ZİYARETLERDE

2023 yılında gerçekleştirilecek olan seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerine başladıklarını söyleyen MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, “Oldukça samimi bir atmosferde gerçekleştirilen ziyaretlerde MHP Seydikemer İlçe Başkanlığı olarak projelerimizi ev sahiplerine ve vatandaşlarımıza anlatıyoruz” dedi.

Herakleia kazıları değerlendirildi

Beşparmak (Latmos) dağı, Bafa gölü ve Herakleia antik kentinde yapılan çalışmaların değerlendirildiği, yapılacak çalışmaların planlandığı toplantı Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında yapıldı.

Milas TMO Hububat alımlarına başladı

Milas, Bodrum ve Yatağan ilçelerindeki hububat üreticileri ellerindeki hububatları Milas Toprak Mahsulleri Ofisi'ne üç gün önceden randevu alarak teslim edebilecek.

Uçak; “28 Şubat darbesinin izleri silinmeli”

28 Şubat postmodern darbe girişiminin 25'inci yılında açıklama yapan Eğitim Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Önder Uçak, darbenin toplumları ve ülkeleri kontrol altında tutmak için geliştirilen emperyalist bir mekanizmanın olduğunu açıkladı.

Sed Medya Fuarın Sıcak Atmosferini İzleyenlere Taşıyor

Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonları, Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı'nda (EMITT) buluşmaya devam ediyor. 12 Şubat tarihine kadar devam edecek fuarın 2. gününde de SED Medya ekibi fuarın nabzını tutmaya devam etti. Gün içerisinde gerçekleştirdiği canlı yayınlarıyla fuara katılım sağlayamayan Fethiyelileri, fuarın o sıcak atmosferine taşıdı.

Merve Akar, “İnanılmaz bir atmosfer var”

21’inci Ölüdeniz uluslararası hava oyunları festivaline serbest paraşütçüler damga vurdu. Tandem başlayan uçuşta serbest devam eden pilotlar izleyenleri hayran bıraktı. 21’ci Ölüdeniz Uluslararası Hava Oyunları Festivalinden ve yaptığı uçuşu FRT TV mikrofonlarına anlatan Paraşüt sporcusu ve hava yolu pilotu Meryem Akar, “2000 yılında ilk defa yapılan Ölüdeniz Uluslararası Hava Oyunları Festivalinde ilk atlayanlardanım. Aradan 14 yıl geçtikten sonra tekrar geldim. İnanılmaz güzel bir atmosfer var. Normalde serbest paraşütü uçaktan atlayarak yapıyoruz ama biz serbest paraşütçüler bulduğumuz her hava aracından atlıyoruz” dedi.

30 Ağustos’u zirvede kutladılar

Milas Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (MİDOSK) tarafından geleneksel hale getirilen 30 Ağustos Zafer Bayramı yüksek irtifa tırmanış etkinliği bu yıl Bafa Beşparmak Dağları'nın en yüksek zirvesi olan Latmos Tekerlektepe'de gerçekleştirildi.

Uçak: “28 Şubat, tarihimize geçmiş kara bir lekedir”

Türk siyasi tarihinin karanlık sayfalarında yerini alan ve Postmodern darbe olarak nitelendirilen 28 Şubat 1997'deki MGK toplantısının üzerinden 24 yıl geçti.

ÖĞRETMENLERE ÖZEL BİR GECE

Fethiye Ata Okulları ve Seydikemer Ata Okulları “24 Kasım Öğretmenler Günü”nde yönetim kurulu üyeleri, eşleri, öğretmenleri ve misafirleriyle Orka Boutique Hotel’de düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi. Keyifli başlayan yemekte, okul müdür ve müdür yardımcılarının, öğretmenlerinin masasına gidip çiçek vermesiyle güzel bir atmosfer oluştu.