Uçma Haberleri

Uçma Haberleri

Oltaya Balık Yerine Martı Takıldı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde balık tutan vatandaşın oltasına martı takıldı. Sosyal medya hesaplarında paylaşılan görüntülerde, misinaya dolanan martı vatandaşlar tarafından kurtarılarak, tekrar uçması için bırakıldı.

Datça’da kıyıya yakın alanda uçan balık görüldü

Muğla’nın Datça ilçesinde kıyaya yakın bölümde Güney Ege ve Akdeniz’de açık alanlarda yaşayan Uçan Balık görüldü.

Köyceğiz’de miniklerin yaptığı model uçaklar uçmaya hazır

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde çocuklar düzenlenen kurslarda model uçak yapmayı öğreniyorlar.

Kuvvetli rüzgâr etkili oldu

Dün akşam saatlerinde başlayan kuvvetli rüzgâr ve yer yer fırtınalı havanın 20 Mart akşamına kadar etkili olmasının beklendiği bildirildi. Vatandaşlardan çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi ve ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Türkiye Kick Boks Şampiyonası’ndan Madalya İle Döndüler

Muğla gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Şampiyon sporcuları makamında ağırladı.

Menteşe’de otomobil tarlaya uçtu: 2 yaralı

Muğla'nın Menteşe İlçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin tarlaya uçması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Özel öğrenciler teleferik ve yamaç paraşütü keyfi yaşadı

Fethiye’de Kaymakamlık öncülüğünde Ölüdeniz Yamaç Paraşütü Pilotları Kooperatifi tarafından ilçedeki rehabilitasyon merkezlerinden birer özel öğrenci ile ailelerine çifte adrenalin yaşatıldı. Özel öğrenciler Babadağ Teleferik ile bin 700 metreye çıkıp, buradan Yamaç Paraşütü Pilotları Kooperatifi’nin tecrübeli pilotlarıyla Ölüdeniz Belceğiz’e sorunsuz bir uçuş gerçekleştirdiler. Özel öğrenciler uçuşun ardından harika bir gün yaşadıklarını belirtip, “İlk kez uçtuk. İlk kez teleferiğe bindik. Gökyüzünde uçmak çok güzeldi. Herkesin bir kez uçmasını tavsiye ediyoruz” dediler.

Tatil Fiyatları Erken Rezervasyon Fiyatlarını Aşmayacak

Fethiye’de tatil yapmak isteyen tatilciler için bu sezon ki tatil fiyatlarının arttırılmadığı; erken rezervasyon fiyatlarını aşmayacağı belirtildi. Fethiye bölgesinde Fethiye Otelciler Birliği’ne kayıtlı otellerin bir bölümü açılırken, 1 Temmuz tarihine kadar pek çok otelin açılmış olacağı kaydedildi. Jiva Beach Hotel Yönetim Kurulu Başkanı ve FETOB Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Doğan, “Fethiye gibi bir pazarda fiyatların uçması söz konusu değil” dedi.

BAŞARILI ÖĞRENCİLER BABADAĞ’DAN ÜCRETSİZ UÇACAK

Fethiye İlçe Milli Müdürlüğü ile Gravity Yamaç Paraşütü Şirketi arasında imzalanan protokol kapsamında 26 başarılı öğrenci Babadağ’dan ücretsiz yamaç paraşütüyle uçma heyecanını yakalayacak.

Doluya Tutulan Rus Paraşütçü Ormanlık Alana Düştü

Fethiye’ye arkadaşları ile tatile gelen ve Babadağ’dan yamaç paraşütüyle single (tekli) uçuş yapan, Rus uyruklu Ayrat Faridovic Yusupov gökyüzünde doluya yakalanınca ormanlık alana düştü. Düşme nedeniyle yaralanan Rus pilotu yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından, Ulusal Medikal Kurtarma (UMKE) Fethiye ekibi kurtardı. Fethiye’nin Ölüdeniz Mahallesi’ne arkadaşları ile tatil ve uçma deneyimini arttırmak için gelen 39 yaşındaki Ayrat Faridovic Yusupov, yamaç paraşütüyle uçmak için Hava Sporları Merkezi olan Babadağ’a çıktı.

Fethiyespor Uçmaya Hazır

Fethiye Güç Birliği Şirketi Müdürler Kurulunu ziyaret eden Fethiyespor Klübü Başkanı Arif Okan Uysal ve ekibi, Akif Arıcan’a, isminin yazılı olduğu ‘SKYWALK Babadağ-Fethiye’ yazılı Fethiyespor forması hediye etti. Babadağ Teleferik Projesinin marka ismi olan “SKYWALK Babadağ-Fethiye” yazısını sırtlarında taşıyacak olan Fethiyespor oyuncularının formaları hazırlandı.