Yeni Mahalle Haberleri

Yeni Mahalle Haberleri

Karaca “Ben Yörük Oğluyum, Bazıları Gibi Kaçak Güreşmem”

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, yerel seçime saatler kala, halk buluşmaları kapsamında, Cuma akşamı önce Yeni Mahalle’de, daha sonra Foça’da konuştu.

Saatcı,' Partiler Bizim İçin Araçtır'

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Foça ve Yeni Mahalle’de halk buluşması gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğu programlarda konuşan Saatcı, Fethiye’nin sahipsiz bırakıldığını dile getirdi. 

Kaymakam Ertaş’tan Yeni Mahalle’ye Ziyaret

Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, ziyaretleri kapsamında Fethiye Yeni Mahallesi muhtarını ve sakinlerini ziyaret etti.

Kıskançlık cinayetine yine aynı karar

Muğla'nın Fethiye ilçesinde iddiaya göre kıskançlık cinayetindeki karar istinaftan dönünce, mahkeme yine aynı kararı verdi.

İYİ PARTİ’DEN TEKERLEKLİ SANDALYE YARDIMI

İyi Parti Yeni Mahalle temsilcisi Sabahi Gürbüz’ün girişimleriyle Yenimahalle’de yaşlı bir hastaya tekerlekli sandalye hediye edildi.

KISKANÇLIK CİNAYETİNDE KARAR ÇIKTI

Muğla’nın Fethiye ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de, sevgilisi ile ilişkisi olduğunu iddia ettiği arkadaşı Mustafa Cömert’i bıçaklayarak öldüren, yanındaki Azerbaycan uyruklu kadını ise ağır yaralayan Selim Akyüz hakkında karar çıktı.

VALİ ORHAN TAVLI KADIN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Kızılağaç Mahallesindeki toplantıya Muğla Valisi Orhan Tavlı'nın yanı sıra Vali Yardımcıları Ula Kızılağaç muhtarı Güler Keleş, Ula Kızılyaka muhtarı Selma Şensoy Çetin, Köyceğiz Yeni Mahalle muhtarı Hatice Körpe, Menteşe Yeniköy muhtarı Nevike Öcalan, Yatağan Konak muhtarı Gülgün Ülkü, Fethiye Kesikkapı muhtarı Süzen Taşar, Marmaris muhtarı Gülüzar Tekpak, Adaköy muhtarı Sermin Güvenç, Armutalan muhtarı Perihan Topçu katıldı.

Muğla Valiliği ile Yatağan Termik Üretim A.Ş. arasında okul protokolü imzalandı

Muğla Valiliği ile Yatağan Termik Üretim A.Ş. arasında okul protokolü imzalandı. Protokol ile, Yatağan İlçesi Yeni Mahalle'de Yatağan Termik Üretim A.Ş. tarafından yaptırılacak 480 öğrenci kapasiteli, 16 derslikli Özel Program ve Proje Uygulayan Anadolu Lisesi ve 100 kişilik öğrenci pansiyonu Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilecek.

Mete Altuntaş, “Yüzde 80’lik vekalete sahibim”

Fethiye Yeni Mahallede yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesi için ortaya atılan iddialara hem RNZ Yapı Yönetim Kuru Üyesi Mete Altuntaş’tan hem de Yeni Mahalle halkından cevap geldi. 

FETHİYESPOR, ÇANKAYA DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, 2 Nisan Cumartesi günü saat 14:00'te, Yeni Mahalle Hasan Doğan Stadı'nda oynayacağı Çanyaka FK maçına hazırlanıyor.

TEKERLEKLİ SANDALYE HAYALLERİ GERÇEK OLDU

Fethiye Bedensel Engellilerle Dayanışma Derneği Başkanı Cemal Akbuga ve Yeni Mahalle Muhtarı Enver Kavak'ın işbirliğinde iki tane tekerlekli sandalye ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Amatör Lig maçları kıran kırana geçti

Muğla 1. Amatör Küme C Grubu’nda hafta sonunda derbi maçları oynandı. Esenköy Futbol Sahası’nda oynanan Günlükbaşıspor-Yeni Mahalle Kültürspor karşılaşması için Jandarma ekipleri, geniş güvenlik önemleri aldı.

Fethiye Gençlik Spor Kulübü, Yeni Mahalle Kültürspor İle Berabere Kaldı; 1-1

Fethiye Gençlik Spor Kulübü, Yeni Mahalle Kültürspor ile oynayacağı maç öncesi moral kahvaltısı yaptı. Kahvaltının ardından Değirmenbaşı Futbol Sahasında oynanan karşılaşma 1-1 beraberlik ile sonuçlandı.

Aykut Uzun Yeni Mahallespor’da

Yıllardır Yeni Mahallespor’da forma giymiş olan Aykut Uzun gemisini terk etmeyerek, tekrar Yeni Mahallespor’la anlaştı.

Doğal Uçkun Günlükbaşıspor’da

Muğla 1. Amatör Lig’de yer alan Günlükbaşıspor, altyapısından yetişen ve son olarak Fethiye Yeni Mahalle Kültürspor’da oynayan Doğal Uçkun ile anlaşmaya vardı.

Muhtarlardan aşure etkinliği

Muharrem ayı nedeni ile Cami Mahallesinde ve Yeni Mahallede aşure etkinliği düzenlendi. Aşure etkinliğine Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat beraberinde Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Muhtarlar ve çok sayıda mahalle halkı katıldı. Okunan dualar ile birlikte aşureler isafirlere ikram edildi.

Yeni Mahalle sakinleri ‘tapu’ için Karaca’yı ziyaret ettiler

Yeni Mahalle Muhtarı Enver Kavak ve yaklaşık 60 yeni mahalle sakini Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret ettiler. Yerlerinin tapusuyla ilgili yaşadıkları sıkıntıları anlatan sakinler, Karaca’dan destek istediler. Karaca, Milli Emlak’la gerekli görüşmelerin yapıldığını kısa bir süre sonra vatandaşların tapularına kavuşacaklarını iletti.

Muhtarlar Karaca’ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdi

Cami Mahallesi Muhtarı Gürol Kavak, Yeni Mahalle Muhtarı Enver Kavak, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret ettiler.

Zorluklarla yaptırdığı evi kül oldu

Fethiye Yeni Mahalle’de gece saatlerinde çıkan yangında, kızı ile yaşayan Ayşe Ülker’e ait olan ev kullanılamaz hale geldi. Tüm eşyaları yanan talihsiz kadın, devletin ve hayırseverlerin desteğini bekliyor.

YENİ MAHALLE KÜLTÜRSPOR 1. AMATÖR KÜMEDE

Pandemi nedeniyle yarım kalan Muğla 2. Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden Fethiye Yeni Mahalle Kültürspor, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanlığı tarafından bir üst lige; 1. Amatör Kümeye terfi ettirildiği öğrenildi.

Yavru Baykuş Yetkililere Teslim Edildi

Fethiye’de Yeni Mahalle’de yaşayan Arif Muslu isimli vatandaş, evinin etrafında bulduğu yavru baykuşu Fethiye Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği yetkililerine teslim etti. Yavru baykuşun tedavi için Gökova’da bulunan hayvan hastanesine gönderileceği belirtildi. Baykuş gerekli tetkiklerin tamamlanmasının ardında tekrar doğaya geri salınacak.

Muhittin Kayabaş’a büyük destek

AK Parti’nin Yeni Mahalle, Cami ve Çatalarık mahallelerindeki üyeleriyle tanışma ve istişare toplantısına yoğun bir katılım oldu. Büyük bir destek ve sevgi seli ile karşılanan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, Fethiye’ye artı değer kazandıracak ve gelecek nesillere uzanacak projelere imza atacaklarını söyledi.

Yeni Mahallede Ev Yangını

Fethiye Yeni mahallede 3 katlı binada meydana gelen yangında ev kullanılamaz hale geldi. Edinilen bilgiye göre; Fethiye'nin Yeni Mahalle 1216 Sokak’ta İ. A.’ya ait 3 katlı binanın 2’nci katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

İçme Suyu Hattı Yenilendi

MUSKİ Genel Müdürlüğü, il genelindeki altyapı çalışmalarına Yatağan İlçesi Yeni Mahalle Şadi Özcan Caddesi üzerindeki içme suyu hat yenileme çalışmalarını tamamlayarak devam etti.