Yıl Dönümünde Haberleri

Yıl Dönümünde Haberleri

Başkan Akdenizli’yi Duygulandıran Sürpriz

Cumhur İttifakı Seydikemer İlçe Teşkilatı, Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B.Önder Akdenizli’ye göreve gelişinin birinci yıl dönümünde sürpriz hazırladı.

Başkan Aras, 6 Şubat Depreminde Hayatını Kaybedenleri Andı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, büyük deprem felaketinin yıl dönümünde bir anma mesajı yayımladı.

Marmaris’te Merhum Başkanlar Anısına Lokma Dağıtıldı

Marmaris Belediyesi, eski belediye başkanlardan İsmet Karadinç’i ölüm yıl dönümünde unutmazken, Karadinç ve vefat eden diğer belediye başkanlar anısına lokma dağıttı.

Hamdi Özbay Türkülerle Anıldı

TRT radyosu Türk halk müziği bağlama sanatçısı merhum Hamdi Özbay’ın ölümünün yedinci yıl dönümünde türkülerle anıldı.

Hamdi Özbay Özlemle Anıldı

Fethiyeli usta sanatçı Hamdi Özbay, 7. ölüm yıl dönümünde özlem ve dualarla anıldı.

Uğur Mumcu Bodrum’da Anıldı

Gazeteci Yazar Uğur Mumcu ölümünün 31’inci yıl dönümünde Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezinde gerçekleştirilen belgesel gösterimi ile anıldı.

Fatma Girik, Mezarı Başında Anıldı

Türk sinemasının ve Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Fatma Girik, ölümünün ikinci yıl dönümünde Torba'daki mezarı başında anıldı.

‘Çevre ve Kent Mücadelelerini Konuşuyoruz’ etkinliği düzenlenecek

Ülkemizin yetiştirdiği en değerli isimlerden mimar, Oktay Ekinci aramızdan ayrılışının 10. Yıl dönümünde Menteşe Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenecek etkinlikte anılıyor.

Seydikemer’de Büyük Önder Atatürk Saygı ve Özlemle Anıldı

Seydikemer’de, Cumhuriyetimizin kurucusu, İstiklal Harbi’nin Başkumandanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 85’inci yıl dönümünde saygı, minnet ve özlemle yâd edildi.

Başkan Akdenizli'den 10 Kasım Mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, vefatının 85. Yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle andı.

MSKÜ’de ‘Atatürk'ün Beden Eğitimi ve Spor Düşüncesi’ konferansı

Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesinde Cumhuriyet'in ilanının 100. yıl dönümünde ‘Atatürk'ün Beden Eğitimi ve Spor Düşüncesi’ konferans gerçekleştirildi.

“Cumhuriyetimize İkinci Yüzyılda da Sahip Çıkacağız”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıl dönümünde yayımladığı yazılı mesajında, Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında da Atatürk’ün ilke ve devrimleri ışığında yürümeye devam edeceklerini kaydederek, “Bizler var oldukça Cumhuriyetimize sonuna kadar sahip çıkmaya devam edeceğiz.” dedi.

Balıkçı, çeşitli etkinliklerle anıldı

Bodrum Belediyesi Kültür A.Ş. bünyesinde faaliyetlerine devam eden Bodrum Deniz Müzesi, 100. Yıl Cumhuriyet Etkinlikleri kapsamında Bilgi Yayınevi’nin iş birliği ve sponsorluğu ile çizer, çevirmen, yazar, rehber, tarihçi kimlikleriyle ülkemize zengin bir miras bırakmış Halikarnas Balıkçısı, 50. Ölüm Yıldönümünde sunumlar, atölyeler, kent turları, belgesel gösterimi, Zülfü Livaneli ile söyleşi, kült Mavi Sürgün kitabının özel tanıtımı ve yayın dünyasına kazandırılan yeni çocuk kitabının tanıtım ve imza gününü içeren etkinlikler ile anıldı. Etkinliklere Halikarnas Balıkçısı’nın torunlarından Derya ve Sibel Kabaağaçlı, Joanne Aliye Noonan ve eşi de katılım gösterdi.

Zeki Müren, Vefatının 27’nci Yıl Dönümünde Anıldı

Tüm mal varlığını Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı ve Türk Eğitim Vakfına bağışlayan Sanat Güneşi Zeki Müren, vefatının 27’nci yıl dönümü olan 24 Eylül Pazar günü, çeşitli etkinliklerle anıldı.

‘Sanat Güneşimiz’ Zeki Müren, Vefatının 27’nci Yıl Dönümünde Anılacak

Tüm mal varlığını Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı ve Türk Eğitim Vakfına bağışlayan Sanat Güneşimiz Zeki MÜREN, vefatının 27’nci yıl dönümü olan 24 Eylül 2023 tarihinde, Bodrum’daki evinde halka açık mevlit okutularak, Antik Tiyatro’da konser düzenlenerek anılacak. Bursa’da ise kabri başında dualar eşliğinde anılacak olan sanatçı için, sonrasında Emir Sultan Camii’nde mevlit okutulacak ve aynı gün Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi’nde anma etkinliği gerçekleştirilecek. Zeki MÜREN sevenlerin büyük bir özlemle beklediği, Bodrum Antik Tiyatro’da yapılacak olan konserde, Klasik Türk Müziği’nin sevilen sanatçısı Bekir ÜNLÜATAER sahne alacak, gecenin sunuculuğunu ise ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Hakan BİLGİN üstlenecek.

CHP 100 yaşında

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 100. kuruluş yıl dönümünde Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk töreni düzenlendi. Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayan program, saygı duruşu ardından İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile sona erdi. 

Konser yoğun ilgi gördü

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümünde Menteşeli vatandaşlar Aslı Güngör konseri ile coştu.

Başkan Gürün Lozan’ın 100. Yılını Kutladı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün 24 Temmuz 1923’de imzalanan Lozan Antlaşması’nın 100. yıl dönümünde bir mesaj yayımladı.

Başkan Gümüş’ten 15 Temmuz Mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde yazılı bir mesaj yayımladı.

Başkan Gürün’den 15 Temmuz Mesajı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde bir mesaj yayımladı.

Başkan Oktay, Başbağlar Katliamını Unutmadı

5 Temmuz 1993'te, Erzincan ilinin Kemaliye ilçesine bağlı Başbağlar köyünde PKK tarafından 33 sivilin öldürülüp köyün ateşe verildiği katliamı unutmayan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, katliamın yıl dönümünde mesaj yayımladı.

Yakup Otgöz  23 Nisan Ulusal Egemenlik vе Çocuk Bayramı  Mesajı Yayımladı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 103  yıl dönümünde, ilk Meclis Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.

10 Nisan Polis Haftası kutlandı

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 178. yıl dönümünde Muğla’nın Marmaris ilçesi Atatürk büstüne çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ANISINA SATRANÇ TURNUVASI

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 108. yıl dönümünde Satranç Turnuvası düzenleyen Muğla Büyükşehir Belediyesi 25 ilden gelen 256 sporcuyu bir araya getirdi.

FATMA GİRİK, ÖZLEMLE ANILDI

Türk sinemasının büyük yıldızı, usta oyuncu Fatma Girik, vefatının birinci yıl dönümünde yapılan törenle mezarı başında anıldı.

HAMDİ ÖZBAY TÜRKÜLERLE ANILDI

Fethiyeli Türk Halk Müziği Bağlama Sanatçısı merhum Hamdi Özbay, ölümünün 6. yıl dönümünde düzenlenen konser ile anıldı. Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi'nde gerçekleşen organizasyonda Özbay'ın derlediği türküler seslendirildi.

HAMDİ ÖZBAY’I ANDILAR

Fethiyeli Usta Hamdi Özbay, 6. ölüm yıl dönümünde mezarı başında özlem ve dualarla anıldı.

UNO CLUB’TAN 09.05 PROGRAMI

Uno Club Fethiye tarafından yapılan programda Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 84’üncü yıl dönümünde 2 dakika boyunca saygı duruşunda duruldu.

BAŞKAN OTGÖZ’DEN 10 KASIM MESAJI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 84. yıl dönümünde rahmet ve minnetle andı.

SEYDİKEMER BELEDİYESPOR, KURUCU BAŞKANINI UNUTMADI

Seydikemer Belediyespor Kurucu Başkanı Mehmet Günay, vefatının 14’üncü yıl dönümünde Seydikemer’de anıldı.