Yönetim, Haberleri

Yönetim, Haberleri

FTSO Başkanı Çıralı ve yönetiminden Saatcı'ya ziyaret

Fethiye Ticaret Ve Sanayi Odası (FTSO) Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı’yı seçim ofisinde ziyaret etti.

Yatağanspor Ve Muğlaspor Yönetimleri Yemekte Bir Araya Geldiler

Yatağanspor ve Muğlaspor yönetimleri, bu hafta sonu oynayacakları Bölgesel Amatör Lig Muğla derbisi öncesinde akşam yemeğinde bir araya geldi.

HİZMET BİNASI İNŞAATI BAŞLADI

Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası hizmet binası inşaatı başladı. Var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz diyen Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, “Tüm yönetim, denetim ve personel kadromuz ile var gücümüz ile çalışmaya devam ediyoruz. Tüm Seydikemer esnafımıza ve yüreği bizlerle çarpan herkese hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Fethiye Zirve Spor Kulübü’nden Karaca’ya şampiyonluk ziyareti

Sezonu altı kupa ile sonlandıran Eczacıbaşı Geleceğe Smaç’ın altyapı kampüsü Fethiye Zirve Spor Kulübü yönetim, antrenör ve sporcuları Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ftso Yönetiminden Fethiye Odalarına Ziyaret

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcısı Kemal Hıra ve Yönetim Kurulu üyeleri Şevket Süreyya Gürol, Fatih Tufan, Halil İbrahim Öztürk, Ramazan Dim ve Emre Başaran, genel kurullarında güven tazeleyen Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar ile Fethiye Sabit Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra’yı ziyaret ederek tebrik etti. Oda başkanları ile yapılan görüşmede ortak sorun olarak artan elektrik maliyetinin ön plana çıktığını belirten Başkan Çıralı, tüm giderleri yükselten ve işletmeleri zor durumda bırakan elektrik zammının geri çekilmesi çağrısını yineledi.

Çoban; “Recep Tayyip Erdoğan şahsi hırslarının esiri oldu”

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Fatih Çoban Merkez Bankası’nın faiz indirimi sonrasında doların yükselmesi sonrasında açıklama yaptı. Çoban açıklamasında“Memlekette ki 1 kişinin inadından dolayı buraya kadar geldi Tayyip Erdoğan artık ülkeyi yönetme anlamın da şahsi hırslarının esiri oldu” dedi.

Başkan Yellice, “Kapımızın kilidi yok, kapımız herkese açık”

21 Ekim Perşembe günü Ülkü Ocakları Fethiye Başkanlığını eski Ülkü Ocakları Başkanı Emre Tekcan’dan devralan Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice yeni yönetimi belirledi.

Günlükbaşıspor’da yeni yönetim görev dağılımını yaptı

Günlükbaşıspor’da yapılan olağanüstü genel kurul sonrasında göreve gelen Timur Cenk Budak ve ekibi görev dağılımını yaptı.

Başkan Çoban, salgın dönemi başarısız yönetiliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrası 17 günlük tam kapanma kararını İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban eleştirdi. Tam kapanma kararının daha önce alınmasını gerektiğini belirten Başkan Çoban, “Geç kapanmanın bize getirdiği acı kayıplar var. Her geçen gün bir uçak dolusu insanımızı kayıp ediyoruz. Salgın dönemi bilinçsiz yönetiliyor” dedi.

Toros, “Şampiyonluğa inanıyoruz”

Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, Fethiyespor’un sosyal medya hesabından taraftarlara seslendi. Teknik Direktör Toros, “İkinci yarıya inanarak hazırlanıyoruz. Şampiyonluğa inanıyoruz” dedi. 

Belediyespor Basketbol Takımı, Başkan Saatcı’yı ziyaret etti.

Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı bölgesel lig finallerine dördüncü olarak ayrıldı. Belediyespor yönetim, antrenörler ve sporcular turnuva sonrası Başkan Saatcı’ya ziyaret gerçekleştirdiler.

Özel Ata Yönetimi Basınla Kahvaltıda Buluştu

Özel Ata Okulları yönetim, tarafından Fethiye’de görev yapan basın mensuplarına kahvaltı etkinliği düzenledi. 2. Etap Sahil Bandı Boğaziçi Restaurant’ta gerçekleşen kahvaltı etkinliği samimi sohbet havası içersinde gerçekleşti.