Ziyaret Etti Haberleri

Ziyaret Etti Haberleri

Başkan Ünlü, Büyükelçi Morris’i ağırladı

Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Jill Morris ve heyeti, Marmaris Belediye Başkanı Acar Ünlü’yü ziyaret etti.

Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi’nden Başkan Aras’a Ziyaret

31 Mart Yerel seçimlerinden sonra Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Birleşik Krallık Ankara Büyükelçisi Jill Morris Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı ziyaret etti.

Ukrayna Antalya Konsolosu’ndan Başkan Aras’a ziyaret

 31 Mart Yerel seçimlerinden sonra Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Ukrayna Antalya konsolosu Oleksandr Voronin Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı ziyaret etti ve yeni süreçte bölgede bulunan Ukrayna vatandaşlarının çokluğu sebebiyle bölgesel işbirliği, ortak çalışmalarının yapılabileceği konuları konuşuldu.

Başkan Mandalinci Konsoloslar ile görüştü

Konsolos heyetleri, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’yi makamında ziyaret etti. Heyetlerle uluslararası ilişkilerin güçlenmesi için yapılabileceklerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Güreş ağası Kazım Çağan, Karaca’yı ziyaret etti

Fethiye Belediyesi tarafından geçtiğimiz sene yapılan yağlı güreş organizasyonda, güreş ağalığını kazanan Kazım Çağan, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

Minikler atık konusunda bilgilendirildi

Menteşe Kocamustafendi İlkokulu 2. ve 3. Sınıf öğrencileri Sağlıklı Adımlar ve Mavi Yeşil Okullar projesi kapsamında Menteşe Belediyesi Atık Getirme Merkezini ziyaret ettiler.

Osman Gürün’den Başkan Karaca’ya Ziyaret

Muğla Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Dr. Osman Gürün, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı makamında ziyaret etti.

Başkan Ahmet Aras ve 11 ilçe Belediye başkanı Anıtkabir’de

 Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve yeni seçilen 11 CHP’li ilçe belediye başkanı Anıtkabir’i ziyaret etti. Aras Anıtkabir özel defterini imzalayarak “Milli değerlerimize bağlı, aklın ve bilimin rehberliğinde insanca yaşam için adil bir yönetim anlayışı benimseyeceğime söz veriyorum” dedi.

Kökten, “Yurtlarımızın Sayısını Arttıracağız”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, Fethiye’de bulunan Kredi Yurtlar Kurumu’na bağlı yurtları ziyaret etti.

Karaca, Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, yerel seçimlere günler kala çarşı esnafını ziyaret etti.

Kökten, ADM ve AYDEM’i Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, ADM ve AYDEM bölge yöneticiliklerine ziyarette bulundu.

Saatcı, Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, yerel seçimler öncesinde Maliye kavşağı, Ovacık Köprüsü civarı ve Baha Şıkman Caddesi’nde esnafları ziyaret etti.

Karaca, Çalış Esnafını Ziyaret Etti

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, seçimler öncesinde Çalış Plajı esnafını ziyaret etti.

Karaca, “Üzerimize Düşen Görevi Yapacağız”

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca beraberindeki heyetle Fethiye Alzheimer Derneği’ni ziyaret etti.

Kökten, Üreticilerin Sorunlarını Dinledi

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, beraberindeki heyetle birlikte Fethiye Toptancı Hali’ni ziyaret etti.

Kökten, “Turizme Artı Değer Kazandıracağız”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, ekibi ile birlikte Fethiye şehir merkezindeki esnafları ziyaret etti. Başkan Adayı Kökten, “Fethiye Kalesi’nin restorasyonu ve körfez temizliği ile turizme artı değer sağlayacağız” dedi.

Büyükşehir 3 Bin 174 Can Dostu Sahiplendirdi

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 2018 yılında açılışını yaptığı, özellikleri ile Türkiye’nin en donanımlı barınaklarından biri olan Geçici Hayvan Bakımevi can dostları tedavi etmeye ve sahiplendirmeye devam ediyor. Büyükşehir Geçici Hayvan Bakımevinde bugüne kadar 3 bin 174 can dost sahiplendirilirken, 23 bin 9 kısırlaştırma, 47 bin 252 tedavi, bin 554 cerrahi operasyon yapıldı. Geçici Hayvan Bakımevini 25 bin 93 kişi ziyaret etti

Karaca, Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, yerel seçimler öncesinde Paspatur ve Çarşı Caddesi esnafını ziyaret etti.

Kökten, AFAD Gönüllüleri’ni Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçimler öncesinde Fethiye’de bulunan AFAD gönüllülerini ziyaret etti.

Saatcı, Tersanede İlgiyle Karşılandı

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, seçim çalışmaları kapsamında Karagözler Mahallesi’nde bulunan tersaneyi ziyaret etti. Saatcı, bölgenin Fethiye’ye yakışır bir hale gelmesi için özverili bir çalışma içerisinde olacaklarını belirtti. 

Kökten, “Taleplerinizi Gündeme Aldık”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Çalış Bot Kooperatifi’ni ziyaret etti.

Kökten "19 İlçe Arasında Fethiye İlk 5’te"

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçimler öncesinde ekibi ile birlikte Nif Mahallesi’ni ziyaret etti. “Nif’in çok büyük hizmetlere ihtiyacı var” diyen Başkan Adayı Kökten, halkın Sağlık Ocağı ile ilgili taleplerini bildiğini belirtti. Fethiye'nin il olması konusuna da değinen Kökten "Fethiye İl OLcak ilk beş ilçe arasında" diye konuştu.

Saatcı, “Sokakta Bize Özlem Görüyoruz”

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı beraberindeki heyetle birlikte Muğla makası ile köprübaşı arasındaki esnafları ziyaret etti. Çatalarık Sosyal Tesisleri’nde yaşanan olayla ilgili konuşan Saatcı, “Herkes kendine yakışanı yapar” dedi.

Kökten, “İl Olma Konusunda Önemli Aşama Kat Ettik”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçimler öncesinde ekibi ile birlikte Nif Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Adayı Kökten, “Nif’in çok büyük hizmete ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

Yiğit, Fethiye’de Ziyaretlerde Bulundu

Zafer Partisi Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünal Yiğit beraberinde Zafer Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Müjgan Dikmen ve Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanı Umut Hepdizdar ile birlikte Çiftlik ve Kargı mahallelerini ziyaret etti.

Alim Karaca “Biz Muhatap Olmadıkça Birilerinin Ayarı Bozuldu”

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Sanayii, Çevreyolu ve Çalıca esnafını ziyaret etti. Seçim çalışmalarını esnaf ziyaretleri ile sürdüren CHP’li Fethiye Belediye Başkanı ve başkan adayı Karaca, son 5 yıldır yaptıklarını ve tekrar seçilmesi halinde yapacaklarını anlattı.

Herkesin Başkanı Akdenizli, Özel Öğrencilerin Kalplerini Fethetti

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli “21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü” kapsamında ilçede bulunan Özel Kemer Nursel Özdemir Özel Eğitim Merkezi ile Seydikemer Atılım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret etti.

Kökten, “Sorunları Ortak Akıl ile Çözeceğiz”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, yerel seçim çalışmaları kapsamında Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Fethiye Temsilciliği’ni ziyaret etti.

Kökten, Mimarlar Odasını Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten beraberindeki heyetle birlikte Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası Fethiye Temsilciliği Başkanı Mutlu Sergen Önver ve ekibini ziyaret etti.

Başkan Akdenizli, İnce ailesini ziyaret etti

Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, iftar sofrasına konuk oldu.