Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Sahil Şeridindeki İllerde “Müsilaj” Operasyonu

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığı, ekiplerince sahil şeridindeki illerde baskı, cebir, tehdit ve şiddet yöntemlerini kullanarak turizmi olumsuz yönde etkileyen mafya tipi organize suç örgütleri ve bu örgütlere silah temini sağlayan suç gruplarına yönelik 16 ilde eş zamanlı “Müsilaj” operasyonu başlatıldı.

35 metrelik uçuruma yuvarlanan otomobilden sağ kurtuldular

Muğla’nın Marmaris ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaklaşık 35 metrelik uçuruma yuvarlanan otomobilin içerisinde bulunan 2 kişi yaralandı.

Bodrum’da 1 polisin şehit edildiği olayla ilgili davaya devam edildi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde polis memuru Ercan Yangöz'ün şehit olduğu, bir polisin de yaralandığı olayla ilgili 1'i tutuklu 2 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Köyceğiz Polisinden kablo hırsızlarına suçüstü

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde polis ekipleri, kablo hırsızı bir şahsı kovalamacanın ardından suçüstü yakaladı.

Yılan, evin deposuna girdi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir evin deposuna giren yılan, itfaiye ekiplerince alınarak doğal ortamına salındı.

Muğla'da otomobilde uyuşturucuyla yakalanan iki şüpheliden biri tutuklandı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde otomobilde uyuşturucu madde ile yakalanan iki şüpheliden biri tutuklandı.

Muğla’da 62 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla'da jandarma ekipleri ormanlık alanda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 62 düzensiz göçmen yakaladı.

Muğla’da depo yangını korkuttu

Muğla'nın Menteşe ilçesindeki bir kırtasiyenin depo kısmında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile büyümeden söndürüldü.

Otomobile çarpmamak için direksiyon kırdı, benzinliğe daldı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde önündeki dönüş yapmak isteyen otomobile çarpmamak için sürücüsünün manevra yaptığı kamyonet, hızla benzinliğe girerek, yakıt almaya gelen ticari araca çarptı.

KÖYCEĞİZ’DE 300 kilo kaçak et ele geçirildi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yol kontrol noktasında Jandarma ve Köyceğiz İlçe Tarım Ve Orman Müdürlüğü işbirliği ile kaçak kesildiği tespit edilen 300 kilogram et ele geçirildi.

Ekmek bıçaklı şahıs etrafa korku saldı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde alkollü olduğu iddia edilen bir şahıs, elinde bıçakla etrafa korku salarken, polis ekipleri şahsı bir süre sonra gözaltına aldı.

Ticari araçla yasadışı yollarla yurtdışına çıkmaya hazırlanan 10 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Yalancıboğaz mevkiinde yasadışı yollar ile yurtdışına çıkmaya çalışan 10 düzensiz göçmen polisin dikkati sayesinde yakalandı.

Dalaman'da uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı

Muğla’nın Dalaman ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda piyasa değeri yaklaşık 100 bin lira olan uyuşturucu madde ele geçirilirken, 1 kişi de tutuklandı.

Eğlence mekanı çatısına düşen paraşütçü yaralandı

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde, iniş sırasında yamaç paraşütünün kontrolünü yitiren pilot eğlence mekanının çatısına düştü.

Kayalık alana düşen Rus turisti JAK timi kurtardı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yamaç paraşütü ile atlayış yaptıktan sonra kayalık alana düşen Rus turisti JAK timi kurtardı.

Makine arızası yapan tekne Marinaya çekildi

Bodrum açıklarında içinde 2 kişinin bulunduğu ve makine arızası yapan tekne Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü botu tarafından marinaya çekildi.

Muğla’da 2 günde 3 ahır yangını

Muğla'da 2 günde 3 ahır yangını meydana geldi. Milas Yaşyer ve Fethiye'de meydana gelen yangının ardından bugün de Milas Bafa'da bir ahır yandı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.

Köyceğiz’de hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde hakkında 21 yıl 23 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT timleri tarafından yakalandı.

Milas’ta 20 milyonluk tarihi eser operasyonu

Muğla'nın Milas ilçesinde gerçekleştirilen tarihi eser operasyonunda değeri 20 Milyon TL olduğu düşünülen çeşitli tarihi objeler ele geçirildi.