Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Fethiye’de itfaiyeden yılan yakalama operasyonu

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki bir eve giren yaklaşık 1 metre boyundaki yılan itfaiye ekibi tarafından yakalanarak doğaya salındı.

Düzensiz göçle mücadele koordinasyon toplantısı Bodrum’da yapıldı

İzmir, Muğla, Aydın, Denizli, Manisa ve Uşak illerini kapsayan 11'inci Bölge Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon toplantısı Muğla'nın ev sahipliğinde Bodrum ilçesinde yapıldı.

2 göçmen kaçakçısı yakalandı, 15 düzensiz göçmen kurtarıldı

Marmaris açıklarında Yunanistan Sahil Güvenlik unsurları tarafından Türk karasularına geri itilen 15 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Kaza sonrası kalbinin sıkıştığını söyleyen genç hastaneye kaldırıldı

Muğla'nın Menteşe İlçesinde ehliyetini yeni alan genç sürücü, kaza sonrası panik atak geçirdiğini ve kalbinin sıkıştığını söylemesi üzerine hastaneye kaldırıldı.

6 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında 6 düzensiz göçmen yakalandı.

Bodrum’da otluk ve makilik alanda yangın

Muğla'nın Bodrum ilçesinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın, ekiplerinin müdahalesiyle yerleşim yerlerine sıçramadan söndürüldü. Yangında birkaç dönüm alan zarar gördü.

Orman yangınlarına karşı caydırıcı devriye

Muğla'nın Milas ilçesi Selimiye-Kazıklıbucak-Gürçamlar-Kıyıkışlacık yol güzergahında, belirlenen konak yerlerinden başka yerlerde geceleyenlere 222,00 TL idari para cezası verileceği belirtildi.

Adliyeden kaçan şahıs yakalandı

Bodrum'da hakkında 65 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, adliyeden kaçtı. Şüpheli 3'üncü gün yakalanarak cezaevine gönderilirken, şahsın kaçmasına yardım eden 3 akrabası ve 1 arkadaşı da tutuklandı.

21 yıl kesinleşmiş hapis kararı vardı, JASAT yakaladı

Uyuşturucu madde ticareti suçundan kesinleşmiş 21 yıl 6 ay hapis cezası bulunan şüpheli Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından yakalandı.

Fethiye’de Musilaj Operasyonu

Türkiye geneli turizm sezonu öncesi sahil şeridinde bulunan turizm kentlerinde Suç örgütlerine yönelik Musilaj operasyonunda KOM daire başkanlığı Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı, Muğla KOM Şube Müdürlüğü ve Fethiye KOM Grup Amirliğince sabaha karşı şafak operasyonunda bir çok adrese eş zamanlı operasyon yapılmış ve operasyonda bir çok mühimmat ele geçirilmiştir.

Amcasını ve kuzenlerini, kardeşinin vurduğunu öne sürdü

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde amcası ile iki kuzenini av tüfeğiyle öldürdüğü gerekçesiyle hakkında 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan sanığın yargılanmasına başlandı. Sanık, savunmasında, amcası ve kuzenlerini kendisinin değil 15 yaşındaki kardeşinin öldürdüğünü öne sürdü.

Fethiye’de kesinleşmiş hapis cezası vardı, sahte kimlikle yakalandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, 22 yıl hapis cezası bulunan hükümlü sahte kimlikle yakalandı.

Polisi darp etti, tutuklandı

Muğla'nın Kavaklıdere İlçesi Bakırcılar Mahallesinde polisi mukavemet göstererek yaralayan şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Bodrumda trafik kazası: 1 yaralı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde meydana gelen tek taraflı motosiklet kazasında ağır şekilde yaralanan sürücü, hastaneye kaldırıldı.

Muğla’da 237 göçmenin yakalandığı operasyonda 3 tutuklama

Muğla'da 237 düzensiz göçmenin yakalandığı operasyonda, göçmenlerin yurt dışına çıkışına aracılık ettikleri iddia edilen 3 kişi tutuklandı.

3 gün 10 metrelik çukurda mahsur kalan keçi kurtarıldı

Muğla'nın Datça ilçesinde yaklaşık 10 metre derinliğindeki çukura düşerek 3 gün mahsur kalan keçi, Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Ekibi'nin (MAGAME) çalışmaları sonucu kurtarıldı.

Ayakkabı hırsızları apartman sakinlerine yakalandı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde ayakkabı hırsızlığı yaptığı iddia edilen 2 kişi apartman sakinlerine yakalandı.

Piyasaya süremeden polis yakaladı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde polisin düzenlendiği operasyonda 31 bin 400 kaçak makaron ele geçirildi.

Balık istifi kaçış planını polisler bozdu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yasadışı yollar ile yurtdışına kaçmak isteyen düzensiz göçmenler bir midibüste balık istifi şeklinde yakalandı.