Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Bakan Kirişçi ve Soylu yangın değerlendirmesi yaptı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde akşam saatlerinde başlayan ve rüzgarın da etkisi ile büyüyen orman yangını gece saatlerinde rüzgarın etkisini düşürmesiyle ile ilerleyişini azalttı.

Alevlerin tehdit ettiği bölge tahliye edildi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmaları sırasında alevlerin ekiplerin bekleme noktasına yönelmesi sonucu bölge tahliye edilirken, hareketli anlar kameralara yansıdı.

Pınar Gültekin'in Katiline Verilen Cezaya Tepkiler Çığ Gibi!

Muğla'da Pınar Gültekin'i vahşice öldüren Cemal Metin Avcı'ya haksız tahrik indirimiyle 23 yıl hapis cezası verildi. Dünden beri ülke gündemine oturan bu karar Gültekin ailesi ve Türkiye genelinde tepkiyle karşılandı.

Dalaman’daki orman yangını kontrol altına alındı

Muğla'nın Dalaman ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

Muğla’da, kurallara uymayan sürücülere ceza kesildi

Muğla'da trafik kurallarına uymayan sürücüler için drone destekli denetim gerçeklkeştirildi.

Dalaman’da orman yangını

Muğla'nın Dalaman ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı.

Milas’ta 273 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla'nın Milas ilçesinde ormanlık alan içerisinde 273 düzensiz göçmen yakalandı.

Kaybolan engelli genç kız bulundu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde evden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan engelli Fatoş Rey (23) Datça'da bulundu.

Pınar Gültekin’in katil zanlısına 23 yıl hapis

İki yıl önce Muğla'nın Menteşe ilçesi Karabağlar Yaylasında Cemal Metin Avcı ile tartıştıktan sonra bayılan ve ardından canlı canlı varile konularak üzerine benzin dökülerek yakılan ve üzerine beton dökülen Pınar Gültekin cinayeti davasında karar açıklandı.

Karaya oturan yelkenlideki 4 kişi kurtarıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde karaya oturan teknedeki 4 kişi kurtarıldı.

Bodrum’daki villada yangın paniği

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 3 kişinin bulunduğu villada yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken büyük korku yaşayan ev sakinlerine sağlık ekipleri müdahale etti.

Bodrum Belediye Başkanı Aras’tan Hanutçuluk yapanlara uyarı

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinin başında yer alan Bodrum'da sezonun başlaması ile birlikte Belediye Başkanı Ahmet Aras, turizmdeki en büyük sıkıntılar arasında yer alan 'hanutçuluk'a karşı esnafı uyardı. Sosyla medya hesabında mühürlenmiş bir dükkan fotoğrafı ile uyarıyı yapan Başkan Aras, 'Hanutçuluk adı verilen hastalıktan kurtulmazsanız, biz dükkanınızı mühürler sizden kurtuluruz' dedi.

Haksız tahrik indirimi uygulanarak 23 yıl hapis

Muğla'nın Menteşe İlçesi Karabağlar Yaylasındaki bağ evinde öldürülen Pınar Gültekin cinayeti davasının 13'üncü duruşmasında karar çıktı. Katil Cemal Metin Avcı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası, haksız tahrik indirimi uygulanarak 23 yıla düşürüldü.

Trafik denetimlerine takılan alkollü sürücüler ceza yemekten kurtulamadı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde rutin olarak yapılan trafik denetimlerinde alkollü sürücüler ceza yemekten kurtulamadı. Denetleme sırasında kendisini gazeteci olarak tanıtıp telefonu ile çekim yapmaya başlayan bir sürücü ise bölgeye gelen gerçek gazetecileri görünce direnmeyi bırakıp tutanağı imzaladı. Önce kendisinin gazeteci olduğunu iddia eden alkollü sürücü denetimlere sonradan katılan gerçek basın mensuplarını görünce bu kez gazetecileri hedef alarak onların görüntülerini çekmeye çalıştı.

Devrilen araçtaki 1’i bebek 5 kişi yaralandı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde gece saatlerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilen araçtaki 1'i bebek 5 kişi yaralandı.

Ortaca’da ev yangını: 1 ölü

Muğla'nın Ortaca ilçesinde bir evde çıkan yangında engelli bir vatandaş hayatını kaybetti.

Kelebekler Vadisi cinayetinin sanığı Hakan Aysal yeniden yargılanacak

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Kelebekler Vadisi'nde hamile eşini kayalıklardan iterek öldürdüğü iddiasıyla yargılanan Hakan Aysal'ın davasında İstinaf Mahkemesi, Hakan Aysal'ın akıl hastası olup olmadığının İstanbul Adli Tıp Kurumu 1. Üst Kurulundan alınacak raporla belirlenmesi gerekirken bunun yapılmadığını belirterek, yerel mahkemenin müebbet hapis cezası kararını bozarak, yeniden yargılanmasına karar verdi.

Datça’da göçmen kaçakçısı 2 kişi tutuklandı

Muğla'nın Datça ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalanan 2 göçmen kaçakçısı gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Sokak ortasında kavga eden şahıslar, kavgayı görüntüleyen muhabire saldırdı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde dün gece sokak ortasında kavga eden İngiliz kadınlar ve bir Türk erkek İhlas Haber Ajansı Muhabiri tarafından görüntülendiklerini anlayınca kendi kavgalarını bırakıp muhabire saldırarak telefonunu kırdılar.