Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Muğla’da uyuşturucu operasyonu

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince; uyuşturucu tacirlerine yönelik olarak yapılan operasyonlarda 6 günde 60 şüpheli yakalandı.

Fethiye Polisi Halkı Bilinçlendirdi

Fethiye Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, Fethiye Beşkaza Meydanı'nda halkı bilinçlendirmek amacıyla hırsızlığa karşı önlem temalı broşürler dağıttı.

Ahşap atölyesi alevlere teslim oldu

Muğla’nın Fethiye ilçesinde ahşap atölyesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin uğraşları sonucu söndürüldü.

Düzensiz göçmen kurtarıldı

 Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında 21 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Sahil Güvenlikten Tıbbi Tahliye

Muğla’nın Fethiye ve Marmaris ilçelerinde Sahil Güvenlik ekipleri iki ayrı olayda gezi teknelerinde yaralanan ve rahatsızlanan iki vatandaş için tıbbi tahliye gerçekleştirdi.

Kredi kartından alışveriş, hırsız turistleri yakalattı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir şahsa ait çantayı çalan yabancı turistler, çaldıkları çantadan ele geçirdikleri kredi kartı ile alışveriş yapınca yakayı ele verdi.

Sahil Güvenlik ekiplerinden plaj denetimi

1480 kilometre kıyı şeridi uzunluğu ile Türkiye’nin en uzun kıyıya sahip Muğla’da binlerce irili ufaklı koy bulunuyor. Büyük koylarda yüzen vatandaşların can güvenliği için Cankurtaran bulunurken, birçok küçük koyda bulunmuyor.

Fethiye Emniyet Müdürlüğünden Hırsızlık Uyarısı

Fethiye Emniyet Müdürlüğü, hırsızlığa karşı uyarı amacıyla vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla broşür yayınladı.

İki motosiklet çarpıştı, biri kanala düştü

Muğla’nın Marmaris ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki motosikletli çarpıştı. Sürücü E.İ çarpışmanın etkisi ile motoruyla beraber su kanalı düştü. Muğla Büyükşehir itfaiyesi ekipleri kanala düşen E.İ yi çıkarıp ambulans ile hastaneye sevk etti.

Arazi yangını büyümeden söndürüldü

Muğla’nın Menteşe ilçesinde arazide başlayan yangın orman ve itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi ile söndürüldü.

Trafik Ekipleri 24 Saat Denetimlere Devam Ediyor

Muğla’nın Marmaris İlçesi Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri ilçe genelinde trafik denetimlerine hız kesmeden devam ediyor. Özellikle akşam saatlerinde hız ve alkol kontrolü yapan ekipler bir saat içinde 10 sürücüye cezai işlem uyguladı.

Arkadaşını üzerine oturtup motosiklet kullandı, cezayı yedi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde motosikletin üzerine yatarak arkadaşını beline oturtup motosiklet kullanan sürücü ile arkadaşına 7 bin 195 TL ceza kesildi.

"Patlamada ciddi bir ihmal var"

Muğla'nın Menteşe ilçesinde oksijen tüpü dolumu sırasında iş yerindeki patlamada hayatını kaybeden Nurhayat Karakaş'ın aile avukatı Didem Alaca, "Patlamada ciddi bir ihmal var" dedi.

İstanbul'dan Bodrum'a gelip saldırıyı gerçekleştirdiler

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı silahlı çatışma ile ilgili 6 kişi gözaltına alınırken, şahısların husumetli oldukları kişiyi sosyal medyada gördükten sonra İstanbul'dan Bodrum'a gelip saldırıyı gerçekleştirdikleri iddia edildi.

Bodrum'da 42 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarındaki iki ayrı düzensiz göçmen olayında toplamda 42 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Saldırının Failleri Çalışanları Çıktı ...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yayın yapan yerel bir televizyonun spor yapımcı-sunucusu ve aynı zamanda restoran işletmecisi Levent Bulut’un evinin bulunduğu site girişinde demir çubukla öldüresiye darp edilerek parasının gasp edilmesi ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların, Bulut’un işlettiği restoranda çalıştığı ortaya çıktı. Şüphelilerden saldırıyı gerçekleştiren Diyar K.(18) tutuklandı, diğer iki kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Muğla’da hastanede çıkan yangın korkuttu

Menteşe Devlet Hastanesinde elektrikten çıktığı belirlenen yangın ekiplerin zamanında müdahalesi ile söndürüldü.

Bodrum’da silahlı çatışma: 1 ölü, 3 yaralı

Muğla'nın Bodrum çıkan silahlı çatışmada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Yabancı turistin drift tutkusu pahalıya mal oldu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde boş arazide drift yapan yabancı turiste trafik polisleri tarafından 20 bin 342 TL idari para cezası uygulanarak ehliyetine 2 ay el konuldu. Turistin tehlikeli şovu güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi.

Toplam 5127 haber.