Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Ticari Taksiler Sivil ve Resmi Polisler Tarafından Denetlendi

Fethiye ilçesinde vatandaşlar tarafından yapılan yoğun şikayetler sonucunda harekete geçen Fethiye Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri oluşturduğu sivil ve resmi ekipler tarafından Ticari taksileri denetledi. Müşteri olarak ticari taksilere binen polis ekipleri taksimetre çalıştırmayan ticari taksi şoförlerine cezai işlemleri uyguladı şehrin değişik bölgelerinde sivil ve resmi trafik ekipleri Fethiye ilçesinde faaliyet gösteren ticari taksileri ve şoförlerini denetledi.

Jandarmadan 5 ilçede uyuşturucu operasyonu

Uyuşturucu ve uyarıcı madde ile mücadele çerçevesinde Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde tacirlerinin tespiti ve yakalanması amacıyla Bodrum, Milas, Marmaris, Fethiye, Seydikemer ilçelerinde gerçekleştirilen 16 operasyonda 17 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Ormana çöp atanlara ceza yağdı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde büyük orman yangınlarının ardından yanan alanlardaki zarar görmüş ağaçların kesim çalışmaları devam ediyor.

Bodrum'da Göçmen Operasyonu

Bodrum'da 13 düzensiz göçmen kurtarıldı, 25'i yakalandı

Orman kesim alanında iş kazası: 1 ölü

 Muğla’nın Ula ilçesi orman sahası kesim alanında çalışma yapan Salih Aydın, iş makinasının altında kalarak hayatını kaybetti.

Bomba gibi patladı, motosikletli ve köpeğini havaya fırlattı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bomba gibi patlayan ana isale hattı, yoldan geçen motosikletli ve köpeğini metrelerce havaya fırlattı.

Milas’ta orman yangını

Muğla’nın Milas ilçesi turistik Ören Mahallesi Alatepe mevkiinde yakın bölgede orman yangını başladı.

Muğla’daki orman yangınını söndürme çalışmaları devam ediyor

Muğla’nın Ula ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları havadan ve karadan yapılan müdahale ile devam ederken, alevlerin ilerlemesinin yoğun müdahale ile durdurulduğu kontrol alma çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

Ula Gölet'te Yangın

Muğla’nın Ula ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı.

Uygunsuz park edilen scooterlar toplandı

Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yeşil alan, yürüyüş ve bisiklet yoluna park etmiş scooterlar toplandı.

Genç kıza iftira suçundan soruşturma açıldı

Muğla’da 'cinsel istismar' suçundan tutuklanan doktor U.S. tahliye edilirken, şikayetçi olan E.Ç. isimli genç kıza ise iftira suçundan soruşturma açıldı.

Orman yangını kontrol altında

Bodrum Güvercinlik Mahallesinde başlayan orman yangını ekiplerin havadan ve karadan müdahalesi ile kısa sürede kontrol altına alındı.

Bodrum Güvercinlik’te orman yangını

Bodrum Güvercinlik Mahallesinin üst bölümündeki ormanlık alanda başlayan orman yangınına havadan ve karadan müdahale başladı.

Fethiye’de motosiklet denetimi yapıldı

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri tarafından Taşkaya Mahallesi Erasta AVM bölgesinde motosiklet kullanıcılarına yönelik trafik denetimi yapıldı.

Orman yangını büyümeden söndürüldü

Aydın’ın Çine ve Bozdoğan ilçesi sınırındaki orman yangını havadan ve karadan yapılan ani müdahale ile büyümeden söndürüldü.

Teknesinde Hayatını Kaybetti

Bodrum’da deniz turizmi işi yapan 51 yaşındaki Ercan Üçer, teknesinde vefat etti. Üçer’in kalp krizi sonucu vefat ettiği değerlendiriliyor.

Ruhsatsız silah operasyonu

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Milas İlçesi Selimiye Mahallesinde ikamet eden C.K. ve İ.T.K. isimli şahısların ruhsatsız silah taşıdıkları bilgisinin alınması üzerine Milas İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince belirlenen adreslere operasyon düzenlendi.

31 düzensiz göçmen yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinden yüzerek Yunanistan’ın İstanköy Adası’na geçmeye çalışan düzensiz göçmenler, Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.

Çalınan araç sahibine teslim edildi

Fethiye İlçesi Ölüdeniz Mahallesinde aracı çalınan vatandaşın şikayeti üzerine JASAT timleri tarafından yapılan araştırmada arıcı daha önce 4 araç hırsızlığından sabıkası bulunan şahsın çaldığı ortaya çıktı.

Toplam 5098 haber.