Asayiş

ASAYİŞ Haberler, Son dakika diğer haberleri oku

Asayiş Haberleri

Teknede yaralanan tatilciye tıbbi tahliye

Muğla’nın Dalaman ilçesi açıklarında teknede yaralanan vatandaş Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bot ile tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Düğün yapacaktı sokakta kaldı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, düğün hazırlığındaki askeri personel E.D., 7 yıldır kiracı olarak kaldığı evde bir kısım eşyalarını bırakarak şehir dışına göreve gidince, ev sahibi de iddiaya göre evi başkasına kiraya verdi. Marmaris'te yapacağı düğünden sonra evi tamamen boşaltacağını ev sahibine söylemiş olduğunu belirten E.D., avukatları aracılığı ile hemen ev sahibi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Erken müdahale, yangının büyümesini engelledi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yol kenarından başlayan yangın, belediye görevlilerince büyümeden söndürüldü.

51 düzensiz göçmen kurtarıldı

Muğla’nın Bodrum ilçesi açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk karasularına geri itilen 51 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Maden Taşıyan Kamyon Uçuruma Yuvarlandı

Muğla’nın Milas ilçesinde dağ yolunda maden taşıyan kamyon sünücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonu 70 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Taksi denetimlerine hız verildi

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik ekipleri, şehir içi trafiğin düzenli ve güvenli bir şekilde ilerlemesi amacıyla ve vatandaşlardan gelen taksimetre şikayetleri üzere taksi şoförlerine yönelik trafik denetimlerini sıklaştırdı.

Kavşaktan Geçmek İçin Beklediler ama Ölümden Kaçamadılar

Antalya-Fethiye Karayolu Korkuteli Çevreyolu'nda meydana gelen ve yaşlı çiftin hayatını kaybettiği kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kavşağa gelip 2 dakika 50 saniye boyunca bekleyen Memiş Günal idaresindeki otomobil, hareket ettikten sonra hızla gelen otomobilin çarpması sonucu çarpan otomobille birlikte yolun dışına savruldu. Kazada Memiş Günal hastanede, eşi Ünzile Günal ise olay yerinde hayatını kaybetti. Günal çiftinin çocukları Emrah Günal ve Ayşenur Kara, "Sürücü Doğan Can K.’nin olaydan 12 gün sonra tahliye edilmesi bizim acımızı daha da büyüttü" dedi.

Sahil Güvenlikten Marmaris’te tıbbi tahliye

Muğla’nın Marmaris ilçesinde özel teknede yaralanan vatandaş Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bot ile tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

Ahır yangında büyük zarar gördü

Muğla'nın Menteşe ilçesi kırsal Algı Mahallesi'nde ahırda çıkan yangın sonrası 2 büyükbaş hayvan telef olmuştu. Menteşe İlçe Tarım Müdürü Mehmet Kuray ve personeli, yangın mahallinde incelemelerde bulundular.

Çıkan Yangında 2 Büyükbaş Hayvan Telef Oldu

Muğla’nın menteşe ilçesinde kırsal Algı Mahallesindeki bir ahırda çıkan yangında 2 büyükbaş hayvan telef oldu.

Yatağan yangını kontrol altında

Muğla'nın Yatağan ilçesi Bencik mahallesinde başlayan orman yangını karadan ve havadan gerçekleştirilen müdahale sonrası kısa sürede kontrol altına alındı.

Yangının son durumu havadan görüntülendi

Muğla'nın Yatağan ilçesi Bencik Mahallesinde yerleşim yerlerinin yakınında orman yangınının son hali havadan görüntülendi.

Yatağan’da orman yangını

Muğla'nın Yatağan ilçesi Bencik Mahallesinde yerleşim biriminin hemen yakınında orman yangını başladı.

Arızalanan tekneyi KIYEM ekipleri kurtardı

Muğla'nın Bodrum İlçesi Yahşi çıklarında makine arızası yaşayan ve içinde 2 kişi bulunan 11 metre uzunluğundaki tekneyi Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı KIYEM-6 tahliye botu kurtardı.

alevler geceyi aydınlattı

Motoryat Dakikalar İçerisinde Sulara Gömüldü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sintine pompası arıza yapan “Betty” isimli motoryat, yüzlerce kişinin şaşkın bakışları arasında sulara gömüldü.

20 yaşındaki gencin ölüm kan davası çıktı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 20 yaşındaki gencin ölümünün sır perdesi aralandı. 20 yaşındaki Kenan Uzunay'ın kan davasına kurban gittiği ortaya çıktı. İş vaadiyle Bodrum'a getirilen Uzunay'ın infaz edildiği öğrenildi. Cinayetin ardından 6’sı tutuklu 8 sanık için iddianame hazırlandı.

Sahil Güvenlikten Tıbbi Tahliye

Muğla’nın Fethiye ilçesinde gezi teknesinde rahatsızlanan vatandaş Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bot ile tıbbi tahliyesi gerçekleştirildi.

9 Düzensiz Göçmen Yakalandı

Fethiye ilçesi Kızılada üzerine bırakılan 9 düzensiz göçmen Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı.

Toplam 5098 haber.