Güncel

Son dakika Güncel haberler, en son Güncel haberler, Güncel haberler burada, haber oku | Güncel

Güncel Haberleri

Köyceğiz Halk Eğitim’de Kur’an tilaveti ve hatim duası yapıldı

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri çerçevesinde Kur'an tilaveti ve hatim duası yapıldı.

Marmaris Belediye Meclisi’nde Çevre Komisyonu kuruldu

Marmaris Belediye Meclisi'nde, tüm meclis üyelerinin oy birliğiyle Çevre Araştırma Komisyonu kuruldu.

Günlükbaşı Ortaokulu’nda Kermes

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, Silkar Günlükbaşı Ortaokulu’nda düzenlenen kermese katıldı.

Fethiyespor Kongresi’ne 2. Erteleme

Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı'nın sağlık problemlerinden dolayı 11 Haziran 2022 tarihinde gerçekleşmesi beklenen kongre bir kez daha ertelendi. Kongrenin yeni tarihi ise 25 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 17.00 olarak belirlendi.

Kadına yönelik şiddetle mücadele toplantısı

Kadına yönelik şiddetle mücadele koordinasyon, izleme ve değerlendirme toplantısının 2022 yılı ikinci toplantısı Vali Orhan Tavlı'nın başkanlığında Muğla Valiliği Vali Özer Türk toplantı salonunda yapıldı.

Seydikemer’de Haziran Ay’ı Meclis Toplantısı Yapıldı

Seydikemer Belediyesi Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz Başkanlığında yapıldı.

Seydikemer’de Haziran ay’ı meclis toplantısı yapıldı

Seydikemer Belediyesi Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz Başkanlığında yapıldı.

Köyceğiz Zeytinalanı Ortaokulu’nda, Köy Odası geleneği yaşatılıyor

Muğla'nın Köyceğiz ilçesi Zeytinalanı Ortaokulu bahçesine köy odası yaptırıldı. İmece usulü yapılan köy odası binasının eşyaları veliler ve öğretmenler tarafından temin edildi.

Başkan Otgöz, Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Mezuniyet Törenine Katıldı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, ilk mezunlarını verdi. Mezuniyet töreninde konuşan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Hayat bundan sonra başlıyor. Çıkmış olduğunuz bu yolculukta başarılar diliyorum” dedi.

Seydikemer Hayat Boyu Öğrenme Haftası Sergi Açılışı Yapıldı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce düzenlenen yıl sonu sergisine katıldı. El emeği göz nuru eserlerin sergilendiği stantları tek tek gezen Başkan Otgöz, Seydikemer Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şemsettin Güngör’den bilgi aldı.

Gıda Güvenliği gününde eş zamanlı denetim

2019 yılından bu yana devam eden Dünya Gıda Günü çerçevesinde Muğla Tarım ve Orman İl ve 13 ilçe Müdürlüğünde eş zamanlı gıda denetimi ve gıda işletmelerine bilgilendirme yapıldı.

Fethiye Belediyesi Atatürk Büstlerini Yeniliyor

Fethiye Belediyesi, ilçe genelinde bulunan, eskimiş tüm Atatürk Büstlerini yenilerken, büstü olmayan kurum ve kuruluşlara da yenisini yapıyor.

Kaymakam Balcı, Muhtarlar Ve Daire Amirleri İle Toplantı Yaptı

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, muhtarlar ve daire amirleri ile Şefika Pekin Kız Meslek Lisesi Konferans Salonu’nda toplantı yaptı.

Köyceğiz’de vatandaşlar sorunlarını dile getirdi

Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak başkanlığında Döğüşbelen ve Toparlar Mahallesi'nde gerçekleşen halk toplantısında vatandaşlar sorunlarını ve taleplerini dile getirdi.

Kumburnu’nda Cıngar Rüzgârı Esti

Fethiye Çevre Haftası Etkinlikleri kapsamında, Kumburnu Plajı’nda Cıngar adlı müzik grubu sevenleri ile buluştu.

Girgin Üniversiteli genç ölümlerini meclis gündemine taşıdı

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesiyle genç ölümlerini TBMM gündemine taşıdı.

Yunus balığı tekneye eşlik etti

Muğla'nın Ula İlçesi Gökova Körfezi Albay Koyu açıklarında Yunus balığı tekneye eşlik etti.

MSKÜ Bodrum, Marmaris ve Milas’ta mezuniyet sevinci

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu, Milas Meslek Yüksek Okulu ve Marmaris Turizm Meslek Yüksekokulunda mezuniyet töreni düzenlendi.

Başkan Otgöz: Seydikemer TDİOSB Tüzel Kişilik Kazandı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Tarıma Dayalı İhtisas (Süt) Organize Sanayi Bölgesi’nin Kuruluş Protokolü Tarım ve Orman Bakanı Prof.Dr.Vahit Kirişci tarafından onaylanarak tüzel kişilik kazandığını söyledi.

Toplam 14725 haber.