Kökten esnafların sorunlarını dinlemeyi sürdürüyor

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, ekibi ile birlikte Akarca Mahallesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimler öncesinde gezilerini sürdüren Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, ekibi ile birlikte Fethiye Devlet Hastanesi civarındaki esnafları ziyaret etti. Esnaflara hayırlı işler dileyen Başkan Aday Kökten, hem sorunları dinledi hem de projelerini anlattı. İşletmeci olduğu için esnafların sorunlarını yakından bildiğini kaydeden Kökten, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti. 
Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten yaptığı açıklamada, “Seçim çalışmalarımız kapsamında, Fethiye Devlet Hastanesi civarındaki esnaflarımızı ziyaret ettik. Sorunları ve gelecekteki bizden beklentileri üzerine sohbet ettik. Taleplerini dinleyip, projelerimizi anlattık. Onlarla aynı dili konuşuyoruz, problemlerimiz aynı. Çünkü ben de bir işletmeciyim. Göreve seçildiğim takdirde, önümüzdeki 5 yıl içerisinde Fethiye’de 12 ay turizm imkanı sağlayacağız. Gösterilen ilgiye çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN