Mavi yeşil okullar projesi Avrupa'ya açılıyor

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen Mavi Yeşil Okullar Projesi, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (Türkiye Ulusal Ajansı) tarafından yürütülen Erasmus Okul Eğitiminde İşbirliği Ortaklıkları faaliyeti çerçevesinde 250 bin Avro hibe desteği almaya hak kazandı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Mavi Yeşil Okullar projesi Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Proje Yarışmasında Türkiye 3.sü olarak ulaştığı ulusal başarıdan sonra Blue Green Schools adıyla Avrupa’ya taşınarak yeni bir başarı elde etmiş oldu. Erasmus Programı Okul Eğitiminde İşbirliği Ortaklıkları (KA220-SCH) faaliyeti çerçevesinde, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü Blue Green Schools Projesi “Çevresel sürdürülebilirlik etkinliklerinin yenilikçi dijital araçlarla fen eğitimine entegrasyonu” başlıklı proje teklifi 250 bin Avro hibe desteği ile kabul edildi.

Verimlilik Proje Yarışmasında Türkiye 3.sü olan Mavi Yeşil Okullar Projesi, Ulusal Ajans Erasmus+ Okul Eğitiminde İşbirliği Ortaklıkları faaliyeti çerçevesinde başvurusu 250 bin Avro hibe desteği ile kabul edildiğini sosyal medya paylaşımıyla duyuran İl Müdürü Emre Çay, Projenin başarısında emeği geçen Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge ekibini kutladı.

İHA- İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN