Ortaca'da 'Yaza veda' konseri

Ortaca Belediyesi ve Ege Yolcu Dergisi Motokaravan Festivali çerçevesinde Sarıgerme Belediye tesisinde düzenlenmesi planlanan 'Yaza Veda' etkinlikleri hava muhalefti nedeniyle Belediyemiz tören alanında gerçekleşti.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

Etkinlikler Yavuz Selim Bulut’un gitar konseri ile başladı. Etkinliğin 2’nci gününde Egecan- Efe Türkoğlu kardeşlerinin kendi bestelerinin yanında bilinen şarkılarla izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Etkinliğin 3’üncü ve son gününde ise Anadolu Rock’ın sevilen grubu Necati ve Saykolar konseri ile etkinlik sona erdi.

Etkinliklere katılan Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, “Göreve geldiğimiz 4,5 yılı aşkın süredir hiçbir siyasi kimliğim olmadan, sadece Türk Bayrağı rozeti takarak, sizlere hizmet etmek için elimden geleni yaptım. Pandemi, deprem, sel, savaş ve ekonomik kriz sorunlarıyla baş ederek elimizden geldiğince var gücümüzle çalıştık. Yeterli mi, asla değil. Bu can bu vücutta olduğu sürece, Rabbim istediği sürece ve sizlerin de destekleriyle sizlerin hizmetkârı olmaktan mutluluk ve onur duyacağım” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN