Ortak Hizmet Protokolü İmzalandı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü ile Yatağan Belediyesi arasında, Stratonikeia ve Lagina'da arkeolojik kazı, bakım, onarım ve çevre düzenlemesi çalışmalarına destek verilmesine ilişkin ortak hizmet protokolü imzalandı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Başkan Yardımcıları İsmail Kaya ve Ahmet Yunus Tuna, Stratonikeia ve Lagina Kazı Başkanı Prof. Dr. Bilal Söğüt, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Toprak'ın katılımıyla, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü ile Yatağan Belediyesi arasında, Stratonikeia ve Lagina'da arkeolojik kazı, bakım, onarım ve çevre düzenlemesi çalışmalarına destek verilmesine ilişkin ortak hizmet protokolü imzalandı.

Protokolün imzalanmasının ardından Kaymakam Mustafa Emre Kılıç, Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, Başkan Yardımcıları İsmail Kaya ve Ahmet Yunus Tuna, Stratonikeia ve Lagina Kazı Başkanı Prof. Dr. Bilal Söğüt, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Toprak, Stratonikeia'daki çalışmaları yerinde incelediler. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN