Prolikya Ortez Protez Fethiye Açıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde hizmet vermeye başlayan Prolikya Ortez Protez uygulama merkezi fiziksel engelli hastaların başka şehirlere gitmesine gerek kalmadan tedavi imkânı sağlıyor.

PAYLAŞ

Fethiye ilçesi Tuzla Mahallesinde faaliyet gösteren Prolikya Ortez Protez uygulama merkezinde açılışa özel yürüme analizleri ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. 
Prolikya Sorumlu Müdürü Alev Özen FRT TV’ye yaptığı açıklamada;  “Engelli hastalarımızın yaşam kalitesini artırmak için cihaz hizmeti sunmaktayız.” Dedi. 

Alev Özen Sözlerine şöyle devam etti; “Muğla ve çevre ilçelerinde ortez ve protez hizmeti vermeye başladık. Engelli hastalarımızın yaşam kalitesini artırmak için cihaz hizmeti sunmaktayız. Yaklaşık 15 yıldır bu meslekte hizmet veriyoruz. İstanbul'da iki şubemiz var, üçüncüsünü buraya açtık. Fethiye'de engelli hastalarımızın ve ortez protez ihtiyacı olan hastalarımızın bir ihtiyacı olduğunu fark ettik. O sebeple buraya bir şube açtık. Tüm ortez protez grupları, kişiye özel tabanlık gibi birçok ürün hizmete sunmaktayız. Burada profesyonel bir hizmet veriyoruz. Buradaki hastalarımızın çevre illerden hizmet almasına gerek kalmayacak. 15 yıllık da bir tecrübemiz var. Yaptığımız işin arkasındayız. Protez ortez olarak iyi bir hizmet veriyoruz. Tüm Fethiye ve Muğla çevresindeki halkımızı engelli bireylerimizin yaşam kalitesini artırmak için Prolikya'ya bekliyoruz.”

Prolikya Firma Sahibi Özer Özen ise Fethiye'ye ilk olarak getirdiğimiz kişiye özel tabanlıklarla çalıştıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı; “Fethiye'de Prolikya ortez ve protez merkezi olarak faaliyete geçmiş bulunmaktayız. Öncelikle serebral palsi hastalarımızın tüm cihaz gruplarına çeşitli nedenlerle el ve ayaklarını kaybetmiş hasta gruplarına, onun dışında Fethiye'ye ilk olarak getirdiğimiz kişiye özel tabanlıklarla çalışmaktayız. İstanbul'da iki şubemiz bulunmakta ve 12 yıllık bir firmayız. Üçüncü şube olarak başlamış bulunmaktayız. Fethiye'yi tercih etmemizdeki sebep burada bir açık var. Biz biraz daha profesyonellik anlamında ilerlemek istiyoruz. Biz hem üretim hem de hazır malzeme şeklinde ilerlediğimiz için hastalarımızın başka bir yere gitmeye ihtiyaçları olmayacaktır. Direkt hastalarımızla burada birebir iletişimde kalacağız. Hasta buraya geliyor, protez hastaları ya da tabanlık hastalarından ölçüm alıyoruz daha sonra hastalarımız bize prova için geliyor. Bu tür hastalarda uyum sorunları olabiliyor. Hastaların başka bir yere gitmesine gerek kalmadan burada işlerini halledebiliyoruz. İnsanların öncelikle kaliteye dikkat etmesi gerek. Bu işi profesyonel insanlar mı yapıyor vatandaşların ona dikkat etmesini tavsiye ederim. Fethiye'de ilk olarak kişiye özel yürüme analizi tabanlık çalışmaktayız. Açılışımıza özel yürüme analizlerimiz ücretsizdir. Bizlere ulaşabilirsiniz. Fethiye halkına profesyonel anlamda hizmet sunmak istiyoruz.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN