Seydikemer Kaymakamı'ndan Şehit Aileleri'ne Ziyaret

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker Fethiye Şehit Aileleri ve Muharip Gaziler Derneği'ni ziyaret etti. Yıldızer 'Şehitlerimiz ve gazilerimiz bizim için çok kıymetliler' dedi.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Dost Gazetesi -

Seydikemer İlçesi’ne yaklaşık üç ay önce atanan kaymakam Yıldız Büyüker Fethiye Şehit Aileleri ve Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti. Sıcak bir sohbet havası şeklinde geçen ziyaret sonrasında açıklama yapan Kaymakam Yıldız Büyüker “Yaklaşık 3 ay önce Seydikemer’e atandım. Başkanım ve kıymetli gazilerimizle birlikte onlar beni ziyarete gelmişlerdi. Ben de aslında biraz iade ziyaret maksadında kendilerine gelmiş oldum. Şehitlerimiz ve gazilerimiz bizim için çok kıymetliler. Onların değeri ve kıymeti hiçbir şey de ölçülemez. Bugün de onlarla vakit geçirmek ve yerlerini görmek istedim. Daha önceden bir kısmıyla tanışmıştık. Seydikemer’de müstakil bir Gazi Ve Şehitler Derneğimiz yok. Fethiye’ye bağlıyız. Seydikemer ve Fethiye ne kadar ayrılmış ilçeler olsa da neredeyse birbiriyle et ve tırnak gibiler. Şehir hayatı burada kırsal hayat orda olmuş. Bu yüzden biz de et ve tırnak olmaya buradaki şehit ve gazilerle devam edeceğiz” dedi.
Fethiye Şehit Aileleri ve Muharip Gaziler Derneği Başkanı Namık Ünal “Sayın Kaymakamımız bugün bize teşrif ettiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bizi onurlandırdılar. Seydikemer Kaymakamı’mızdan bir isteğimiz olacak. Bizim Seydikemer’de  bir arazimiz var. O arazimiz kötü durumda. Sizin de desteğinizle orayı düzelttirip oraya bir konteynır bina koymak istiyoruz. Kaymakamımızın desteğinizi bekliyoruz. İlerde bizde ziyarete gideceğiz” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN