Sıcaklardan Bunalan Soluğu Sahil Bandında Aldı

Muğla'nın Fethiye İlçesi 9 günlük bayram tatili dolayısıyla adeta tatilci akınına uğradı.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, İlçe nüfusunun bayram tatili süresince 2 katına çıktığını belirtti. 
Fethiye ilçesinde sıcak havadan bulunan vatandaşlar akşam saatlerinde serinlenmek için soluğu 2 etap sahil bandında ve Şehit Fethi bey Parkında bulunun yeşil alanlarda aldı. 

Haziran ayının son günleriyle birlikte sıcak hava etkisini iyiden iyiye hissettirmesiyle birlikte vatandaşlar da serinlemek için soluğu Fethiye Körfezi kenarındaki yeşil alanlarda aldı. Özellikle öğle saatlerinde hava sıcaklığının 30 dereceyi aşması nedeniyle meydan ve sahil bandı boşalırken, vatandaşların akşam saatlerinde sandalye kilimlerini alıp 2. etap sahil bandında vakit geçirmesi gözlerden kaçmadı. 

Fethiye’de yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu belirten Ali Aydın, ’’Malum yaz aylarındayız. Sıcaklık değerleri ilçemizde yüksek seyretmektedir. Bu sebepten dolayı akşam saatlerinde sahil bandına geliyoruz. Özellikle kronik hastalığı olanların, çocukların ve yaşlıların hava sıcaklığına çok dikkat etmeleri gerekir. Havaların sıcak olmasından dolayı insanlar gölgelere ve ağaç altlarına doğru kaçmakta. Nefes alabileceğimiz bu güzel alanları ücretsiz bir şekilde vatandaşın hizmetine sunan Fethiye Belediyesine teşekkür ederiz” diye konuştu.
Meteorolojiden alınan bilgilere göre, önümüzdeki günlerde hava sıcaklıkların mevsim normallerinin 3 ila 5 derece üzerinde seyredeceğini tahmin ediliyor.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN