TÜRK KIZILAY'INDAN GIDA KOLİSİ KAMPANYASI

Türk Kızılayı Fethiye Şubesi her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan Ayında 'Ramazan'ı bu hilalin altında paylaşalım' sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında ihtiyaç sahiplerini sevindiriyor. Kampanya kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara Gıda Kolisi ulaştıran Türk Kızılayı Fethiye Şubesi bu yıl da ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor. Fethiye Kipa Mağazası ve AZDA Marketlerinde hayırsever vatandaşların bağışları kabul ediliyor.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Dost Gazetesi

 “RAMAZAN’I  BU  HİLALİN  ALTINDA  PAYLAŞALIM”

Türk Kızılayı Fethiye  Şubesi her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan Ayında “Ramazan’ı bu hilalin altında paylaşalım” sloganıyla başlattığı kampanya kapsamında ihtiyaç sahiplerini sevindiriyor. Kampanya kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara Gıda Kolisi ulaştıran Türk Kızılayı Fethiye Şubesi;  bu yıl da ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor. Fethiye Kipa Mağazası ve AZDA Marketlerinde hayırsever vatandaşların bağışları kabul ediliyor.

 

Kampanyada Fethiye Kipa ve AZDA Marketleri tarafından hazırlanmış, yardım kolilerinin satışa sunulduğunu belirten Kızılay Fethiye Şube Başkanı Akif ARICAN  “Gıda Kolisi Kampanyamız ile Ramazan boyunca ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere farklı içerik ve bedellerde hazırlanan gıda kolilerini yardımseverlerimiz satın alacak, biz de onlar adına bu gıda kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız. Hayırsever vatandaşlarımız alışveriş yaptıkları sırada bu paketlerden birisini alıp, ücretini mağazaya ödedikten sonra Gıda Kolisini Kipa mağazasında bulunan Kızılay standına teslim ediyor. Stantta bulunan Kızılay görevlisi paketleri makbuz keserek teslim alırken hayırsever vatandaşımıza da teşekkür belgesini takdim ediyor. Bunun yanında İlçemizdeki AZDA Grup ile yaptığımız protokole göre AZDA  Mağazalarından da kampanyamıza destek verilebilir. Siz hayırsever vatandaşlarımızın bağışları ile toplanan Gıda Kolileri Şube Başkanlığımız tarafından gerçek ihtiyaç sahiplerine bizzat ulaştırılıyor. Bu yıl da Türk Kızılayı Fethiye Şube Başkanlığı olarak yürüttüğümüz kampanyamızda Alan El ile Veren El arasındaki köprüyü kurmanın  kıvancını yaşıyoruz. Duyarlı halkımızın, iyilik yolunda yürüyen tüm hayırseverlerimizin gıda kolisi bağışlarını bekliyor, Ramazan Ayının tüm  İslam  Alemi’ne hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN