501. sokak esnaflarından aşure etkinliği

Atatürk Caddesi 501. sokak esnafları her sene olduğu gibi bu senede aşure etkinliği düzenledi. Vatandaşlara aşure ikramında bulunulan programa ilgi yoğun oldu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi -

501. sokak esnafları tarafından düzenlenen ve bu sene üçüncüsü gerçekleştirilen aşure etkinliğine yoğun katılım oldu. Aşurenin hayr anlamında dağıtıldığını vurgulayan esnaflar bu etkinliğin her sene devam edeceğini de belirttiler.

“Her sene esnaflar olarak böyle bir etkinlik düzenliyoruz”

Etkinlik hakkında açıklamada bulunan 501. Sokak esnaflarından Cennet Akdemir, “Burada esnafım. Biz her sene esnaflar olarak böyle bir etkinlik düzenliyoruz. Hayır anlamında dağıtım yapıyoruz. Sevim sağ olsun, teşekkür ederiz. Kendisinin emekleri çok geçti. Allah razı olsun. Bütün esnaf komşularımızla beraber, birlik olarak, küçük de olsa katkı yaparak bu aşure günümüze katıldık. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Allah kabul etsin. Anamızın babamızın ruhlarına şifa olsun. Aşure günümüzün bu sene 3’üncüsü düzenlendi. Bundan sonra her sene düzenlenmesini istiyorum. Bence bu bir gelenek haline gelsin. Emekli olana kadar devam etsin istiyorum İnşallah” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN