Aday Adayı Kökten, şoförlerin sorunlarına değindi

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, Fethiye Şoförler Odası Başkanı Şaban Taşar'ı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında şoförlerin sorunları hakkında istişarede bulunuldu.

PAYLAŞ
Dost Gazetesi - Volkan YENGEL

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da bir dizi ziyarette bulunan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, Fethiye’ye gelerek ziyaretlerine devam etti. Aday adaylığı sürecinde çalışmalarına hızla devam eden Kökten, destekçileri ile birlikte Fethiye Şoförler Odası Başkanı Şaban Taşar’ı ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Taşar ile şoförlerin sorunları hakkında istişarede bulunan Kökten, şoförlerin sorunlarını bildiğini belirterek çözüm için elinden geleni yapmaya hazır olduğunu belirtti.

“Bölgemizdeki sorunlar ile ilgili konuştuk”
Ziyarette konuşan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, “Fethiye Şoförler Odası Başkanı Şaban Taşar’a ziyarete geldik. Kendisi ile bölgemizdeki sorunlar ile ilgili konuştuk daha önce de zaten STK’larda problemleri biliyorduk, trafikle sorunları biliyorduk, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. İnşallah aday olursak partimiz bize görev tebliğ ederse halkımız da 1 Nisan-31 Mart seçimlerinde bizi takdir ederse sorunlara hep birlikte koşacağız, hep birlikte çözümlere ulaştıracağız. Kendisi ile iyi bir çalışma olacağını düşünüyorum. Kendisinin bize vermiş olduğu misafirperverlikten dolayı da teşekkür ederim” dedi.

“Çalışmalarını takdir ediyorum”
Fethiye Şoförler Odası Başkanı Şaban Taşar ise, “AK Parti Belediye Başkanı Aday Adayı Muhammet Kökten ve ekip arkadaşları ile birlikte bizleri ziyarete geldiler. Kendilerine bu ziyaretten dolayı teşekkür ederim. Muhammet arkadaşımızla biz bundan öncede birçok platformda birlikte çalıştık. Kendisini yıllardır tanıyorum. Çalışmalarını takdir ettiğimiz bir arkadaş. Gerek Ticaret Odası gerek meslek komiteleri gerekse Turizm Geliştirme Kooperatif’inde birçok çalışmalarımız oldu. Bizi ve sektörümüzü de yakından tanıyan birisi yaptığı çalışmaları takdir ile karşıladım. Bundan sonra da Belediye Başkanlığı seçiminde de başarılar diliyorum. Umarım muvaffak olur. Bana nasip olması konusunda da verimli çalışmalarımıza devam edeceğimiz kanaatindeyim, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN