Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi haberleri, haber editörü Dost Gazetesi tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

FETHİYE NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ YENİ YERİNDE

Seydikemer Ceza İnfaz Kurumu İş Yurdu tarafından yenilenen Fethiye Nüfus Müdürlüğü yeni yerinde halka hizmet vermeye başladı.

AKİF ARICAN’DAN BASIN AÇIKLAMASI

Burhanettin Tuna’nın istifa etmesinin hemen ardından yaptığı açıklama karşısında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu Başkanı Akif Arıcan sessiz kalmadı. Akif Arıcan yaptığı basın açıklamasında şunları kaydetti:

Fethiyespor İzlem Anıl Balakkız`ı 1 yıllığına kiraladı.

Fethiyespor, Altınordu altyapısından yetişen genç oyuncu İzlem Anıl Balakkız`ı 1 yıllığına kiraladı.

ŞOK İSTİFANIN ARDINDAN ŞOK AÇIKLAMALAR…

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) başkan yardımcılığı, yönetim kurulu ve meclis üyeliği ile meslek komitesi üyeliklerinden geçtiğimiz günlerde istifa eden İş adamı Burhanettin Tuna; basın mensuplarına açıklamada bulunarak istifasının gerekçelerini anlattı. Çeşitli iddialarda bulunan Burhanettin Tuna; Babadağ Güç Birliği Şirketinin hesaplarının denetlendirilmediği ve kara kutu gibi gizli tutulduğunu söyledi. İki hafta önce ani bir kararla Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Burhanettin Tuna, görevinden neden istifa ettiği konusunda kamuoyunun merak içerisinde olduğunu ifade ederek bir basın açıklaması yaptı. İstifa ettiği günden bu yana gece gündüz halkın nenden istifa ettiği konusunda sorular sorduğunu söyleyen Tuna, şimdilik FTSO Başkanlığı için adaylığını söz konusu olmadığını söyledi.

ŞAMPİYON “GRAHAM JARVİS” YİNE GÖNÜLLERİ FETHETTİ…

Dünya Extrem Enduro Şampiyonu Graham Jarvis, geçtiğimiz hafta ikinci kez Fethiye Motosiklet Kulübünün misafiri olarak Fethiye’ye gelerek; motosiklet tutkunları ile Enduro severlere, eğitim verdi. Fethiye Belediyesinin katkılarıyla hazırlanan Yayla Koru Enduro Eğitim pistinde gerçekleşen eğitim yerli halk tarafından ilgiyle izlendi…

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ BAŞLADI…

Tüm yurtta olduğu gibi Fethiye’de de; 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri başladı. 15 Temmuz hain darbe kalkışmasına karşı koyarak şehit düşen güvenlik güçlerimiz ile vatandaşlarımız; ilçemizde düzenlenecek olan etkinliklerle bir kez daha Rahmet ve Şükranla anılacak. Dün Şehitlik ziyareti ile başlayan etkinlikler Cumartesi günü düzenlenecek olan Milli Birlik Yürüyüşü ile sona erecek. Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ile Fethiye protokolü üyeleri tarafından Taşyaka şehir mezarlığında yer alan şehitlerimize Kur'an-ı Kerim ve dualar okunup, şehit mezarlarımıza karanfiller bırakıldı…

AKDENİZLİ'DEN ODA BAŞKANLARINA ZİYARET

Akdenizli Grup çatısı altında Tarım, İnşaat, Gıda ve Akaryakıt sektörlerinden sonra FRT TV, FRT FM, Gerçek Fethiye Gazetesi ve Cannur Reklam Ajansı'nı da bünyesine katan Akdenizli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Önder Akdenizli, Fethiye'deki oda başkanlarına da nezaket ziyaretlerinde bulundu ve medya grubunun bundan sonraki çalışma prensipleri hakkında bilgiler aktarıp, ilkeli ve tarafsız yayıncılığın aynı şekilde devam ettirileceğini söyledi.

PROJE OKULUNA DÖNÜŞTÜRÜLEN İMAM HATİPLERİN TANITIMI YAPILDI…

Milli Eğitim Bakanlığı’nın kararı ile ‘Fen ve Sosyal Bilimler Programı’ uygulayacak proje okuluna dönüştürülen Fethiye Şehit Sümer Deniz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Fethiye Anadolu İmam Hatip Lisesinin tanıtımı yapıldı. Fethiye Şehit Sümer Deniz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda düzenlenen proje okullarının tanıtımına Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, Fethiye Anadolu İmam Hatip Lisesi Demirhan Yılmaz, Fethiye Şehit Sümer Deniz Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdiresi Vildan Alp, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Asırlardır Hizmet Görmeyen Girdev Yaylasında Yol Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Fen işleri müdürlüğümüze bağlı ekipler merkez ve kırsal mahallelerde stabilize yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

ÇALIŞ PLAJININ MASKOTU’DA ZEHİRLENDİ…

Fethiye Çalış’ ta kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından köpek ve kedi zehirlenmeleri devam ediyor. Çalış plajının maskotu haline gelen Lucky’de geçtiğimiz hafta sonu zehirlenerek hayatını kaybetti. Geçtiğimiz sezon sonu Çalış’ta kedi ve köpek zehirlenme olayları hakkında açıklamada bulunan Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği başkanı Mete Ay ile birlikte objektife poz veren Çalış Plajının maskotu haline gelen Lucky ‘de zehirlenerek hayatını kaybetti. Çalış’ta emlakçılık yapan Sevim Bolcu; köpeği Lucky’in zehirlenmesi ile ilgili üzüntüsünü gazetemiz muhabiri ile paylaştı. Bu işin peşini bırakmayacağını söyleyen Sevim Bolcu “Yetkililerden köpeğimi zehirleyen kişi yada kişilerin bir an önce bulunmasını istiyorum. Bu işin peşini bırakmayacağım. Hayvan katiline veya katillerine dava açacağım” dedi.

BOĞULMA TEHLİKESİNE KARŞI UYARI

FETHİYE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TOPLUM DESTEKLİ POLİSLİK BÜRO AMİRLİĞİNDEN VATANDAŞLARIMIZIN DİKKATİNE

“BU BÖLGELER İÇERİSİNDE AMİRAL GEMİ FETHİYE’DİR”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Çevre Şehircilik Fethiye Şubesi Müdürü Ersin Kara’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Saatcı ÖÇK bölgeleri içerisinde Fethiye’nin amiral gemisi olduğunu ifade etti.

17. NİF KİRAZ FESTİVALİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Fethiye'de Belediyesi tarafından düzenlenen 17. Nif Kiraz Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Bu yılki festivalde yörük oyunları şenliği, ata sporumuz güreş gibi etkinlikler festivalin oldukça renkli geçmesine neden oldu.

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNİN ARA ELEMAN SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Fethiye Küçük Sanayi Sitesinde iş yeri bulunan otomobil yedek parça ve tamiri yapan işletmeler başta olmak üzere FTSO üyesi iş yeri sahipleri bir araya geldiler. FTSO binası Meğri Salonunda yapılan toplantıda otomobil sektörünün ara eleman sorunun çözülmesi için Karaçulha Çok Programlı Anadolu Lisesinde motor bölümünün açılması için çalışma yapılmasına karar verildi. Söz konusu bölümün okulda açılabilmesi için firmalarla sponsorluk görüşmeleri yapılacak. Tarafların bir araya gelerek yapacağı görüşmeler süreci Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından organize edilecek.

FRT YÖNETİMİ MESLEKTAŞLARINI UNUTMADI

Akdenizli Grup çatısı altında Tarım, İnşaat, Gıda ve Akaryakıt sektörlerinden sonra FRT TV, FRT FM, Gerçek Fethiye Gazetesi ve Cannur Reklam Ajansının da sahibi olan Akdenizli Grup Yönetim Kurulu Başkanı Önder Akdenizli, meslektaşları basın kuruluşlarını da unutmadı

VATAN PARTİSİNDEN CHP’YE BÜYÜK TEPKİ

Vatan Partisi Fethiye ilçe başkanlığı yönetimi; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı “Adalet Yürüyüşünün” 19.gününde yürüyüşe HDP’lilerin de katılmasına büyük tepki verdi. Vatan Partisi Fethiye ilçe başkanlığı yönetimi yapmış olduğu açıklamada HDP Kandıra’dan yürüyüşe dahil oldu ve Kılıçdaroğlu ile kol kola girerek yürüdü. Bu durum toplum vicdanını yaralamıştır” dedi. Vatan Partisi Fethiye İlçe başkanı Selçuk Selvi parti binasında yapmış olduğu açıklamada “Bu yürüyüş, CHP’nin bonzai’si dir. Tarih böyle yazacaktır. Bir an önce CHP’li yurtsever dostlarımızın bu uyuşturucu etkisinden çıkmasını diliyoruz” dedi…