Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi haberleri, haber editörü Dost Gazetesi tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Eski Başkan Mustafa Kiremitli, son yolculuğuna uğurlandı

Karaçulha Beldesi eski Belediye Başkanı Mustafa Kiremitli, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle yaşamını yitirdi. İş adamı olarak da tanınan Mustafa Kiremitli için Fethiye Belediyesi tarafından Karaçulha Belediye Binası önünde cenaze töreni düzenlendi. Başkan Saatcı, "Mustafa Ağabeyimizin adını yaşatmak için ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

MUĞLA'YA 26 YIL SONRA İKİNCİ KADIN VALİ

Valiler Kararnamesi ile Muğla’ya 2’nci kadın vali atandı. 1991-1995 yıllarında Muğla valiliği yapan Lale Aytaman’dan sonra son kararname ile Muğla’ya Aydın doğumlu Kırklareli Vali Esengül Civelek atandı.

Fethiye Belediyespor Hentbol’da Türkiye ikincisi

Türkiye Hentbol Şampiyonası için Amasya’da ilçemizi temsil eden Fethiye Belediyespor Minik Kızlar Hentbol takımı oynadığı tüm grup maçlarını kazanarak şampiyonluk müsabakasına çıkma hakkını elde etti.

Seydikemer Muhtarları’ndan Büyükşehir’e Teşekkür Ziyareti

Seydikemer İlçesi Muhtarları Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulundu.Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerindeki ve mahallelerindeki hizmetlerinden memnun olan Seydikemer İlçesi Muhtarları Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulundular.

12 YAŞ TENİS TURNUVASI ÇALIŞ’TA BAŞLADI…

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen 12 Yaş Hafta İçi Puanlı Tenis turnuvası Çalış’ta başladı. Çalış Tenis Kayak ve Dağcılık Spor Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşen tenis turnuvası 4 gün sürecek…

CİNAYET ZANLISI 14 GÜN SONRA TATİL YAPARKEN YAKALANDI

,Sakarya Hendek'te yaklaşık 2 hafta önce meydana gelen cinayetin zanlısı Fethiye'de tatil yaparken yakalandı. Ölüdeniz Jandarma ekipleri tarafından bir koya düzenlenen operasyon sonucu yakalanan 45 yaşındaki Nihat K.'nın Sakarya'dan gelecek ekiplere teslime dileceği öğrenildi.

Torunoğulları'na "Avrupa'da Yılın İşadamı" Ödülü

-Marmaris'te 3 oteli bulunan Edestaal grup Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Torunoğulları, Avrupa’da Yılın İşadamı ödülü verildi.

Fethiyeliler komşularıyla iftar yapacak.

Fethiye Belediyesi tarafından 2013 yılında başlatılan, “Komşunla iftar et” kampanyası Türkiye’de ses getirerek kamuoyundan büyük destek almış, Fethiyeliler evlerinde, cadde ve sokaklarda komşularıyla iftar yapmıştı. Kampanya bu sene, “Paylaş, hoşgör, merhamet et. Rahmet ve Bereket Ayı Ramazan’da Komşunla İftar Et” sloganının birleştirici mesajıyla 22 Haziran Perşembe günü tekrar yapılacak.

POLİFENOL İÇERİKLİ ZEYTİNYAĞININ TANITIMI İLGİYLE İZLENDİ…

Jeoloji Mühendisi Helen Buket Adlı Fethiye’de ilk defa kurmuş olduğu özel bir tesis ile Polifenol içerikli Zeytinyağı üretmekte. Sağlık için çok önemli özelliği olan yüksek vitaminli Polifenol içerikli zeytinyağının faydalarını anlatan Buket Adlı; ÇYDD Fethiye şubesi konferans salonunda vermiş olduğu sunum ilgiyle izlendi…

ADALET YÜRÜYÜŞÜNE FETHİYE’DEN DESTEK…

CHP Fethiye İlçe Başkanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki göstermek amacıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun öncülüğünde başlatılan yürüyüşe destek verdi.

SORUNLAR MASAYA YATIRILDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Genişletilmiş Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısında bölge ekonomisinde yaşanan sorunlar masaya yatırıldı. Sektörel sorunlar tek tek ele alınırken, bölge ekonomisinin yapı itibariyle ekonomide yaşanan sorunların turizm sektörü merkezli olduğu gözlemlendi.

FETOB BAŞKANI “BÜLENT UYSAL” TURİZM’DE SON DURUMU DEĞERLENDİRDİ…

FETOB Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Uysal, 4 günlük Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılması için iktidara çağrıda bulundu. Turizmcilerin ve esnafın zor günler geçirdiklerini belirten Uysal; “Maalesef 4 günlük tatili yerli misafirde beklediğimiz patlamayı yaratmadı. Biz buradan yetkililere bayram tatilini 9 güne çıkarılmasını talep ediyoruz” dedi.

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER İFTARDA BULUŞTU…

Merhum iş adamı Celal Ece ruhuna Ece Saray Hotel'de düzenlenen iftar yemeğinde Fethiye ve Seydikemer İlçeleri'ndeki şehit ve gazi aileleri bir araya geldi. Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri iftar etkinliğinde bir araya getirildi. İftar programına Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık'ın yanı sıra protokol üyeleri de katıldı.

KAZALAR ARTINCA DENETİMLERDE ARTTI…

Fethiye’de son günlerde yaşanan ölümlü ve yaralanmalı motosiklet kazaları nedeniyle Fethiye ilçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri denetimleri arttırdı. Özellikle genç sürücülerin aşırı hızlı gitmelerinden kaynaklanan motor kazaları denetimleri yoğunlaştırıyor. Motor kazaları nedeniyle ilçemizde bir çok gencimiz genç yaşta hayatını kaybediyor. Bunun önüne geçebilmek için sadece denetimlerin yoğunlaştırılması yeterli değil anne ve babalara da çok iş düşüyor…

GELENEKSEL LÖSEV İFTAR YEMEĞİ FETHİYE’DE DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ…

Kısa adı Lösev olan Lösemili Çocuklar Vakfı tarafından Fethiye’de lösemili çocuklar ve ailelerine iftar yemeği verildi. Lösev Ege Bölgesi Temsilciliği tarafından Kalepark restaurantta düzenlenen iftar yemeğine yoğun katılım oldu. Geleneksel hale gelen iftar yemeğine katılan Lösev Ege Bölgesi Temsilciliğinden Selin Topçuoğlu ile Sosyal Hizmetler Uzmanı Begüm Yalçınkaya aileler ile tek tek yakından ilgilendiler…

Fethiye’ye Üniversite Yakışır imza kampanyası Seydikemer’de de yoğun ilgi gördü.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Yusuf Bağırcı'nın da katılarak destek verdiği kampanya bayram sonrasına kadar devam edecek.