Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi haberleri, haber editörü Dost Gazetesi tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

FETHİYE TOPLUM SAĞLIĞI İYOT YETERSİZLİĞİNE DİKKAT ÇEKTİ…

Fethiye Toplum Sağlığı Merkezi 1-7 Haziran İyot Yetersizliği Hastalıklarının önlenmesi haftası nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı. Fethiye Toplum Sağlığı Merkezi tarafından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi.

DENİZ DİBİ TEMİZLİĞİ YAPILDI…

Çevre etkinlikleri kapsamında Fethiye’de deniz dibi temizliği yapıldı. 3 dalgıç tarafından Fethiye Belediyesi Çay bahçesi önünde gerçekleştirilen deniz dibi temizliğinde; denizden çok sayıda atık çıkarıldı.

ÇEVRE HAFTASI KUTLAMALARI BAŞLADI…

Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından bir yılda 261 Bin 519 ton atık toplayarak geri dönüşüme kazandırdı.

YANGIN HELİKOPTERİ 10 KİŞİLİK EKİBİ İLE FETHİYE'DE GÖREVE BAŞLADI

Fethiye'de yaz sezonu boyunca görev yapacak olan yangın söndürme helikopteri Fethiye'ye geldi. Bir defada 2 bin 500 litreye yakın su depolayabilen helikopter, bölgedeki yangın ve kurtarma operasyonlarında görev yapacak.

FETHİYE EMLAKÇILAR DERNEĞİNDEN MUHTARLARA ZİYARET…

Fethiye Emlakçılar Derneği sivil toplum kuruluşlarına olan ziyaretlerine devam ediyor. Birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla gerçekleşen ziyaretlerine devam eden Fethiye Emlakçılar Derneği yönetimi; bu sefer de Fethiye Muhtarlar Derneğini ziyaret etti…

Türkiye şampiyonu gençlerden Vali Çiçek’e ziyaret

Okullar arası Dart Gençler Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan Fethiye Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Muğla Valisi Amir Çiçek’i ziyaret etti.

ALMANYA'DA ÖLDÜ, FETHİYE'DE KÜLLERİ DENİZE DÖKÜLDÜ

Almanya'nın Nürnberg kentinde geçen 23 Şubat'ta yaşamını yitirdikten sonra bedeni yakılan Alman 71 yaşındaki Peter Hencke'nin külleri, vasiyeti üzerine yıllardır birlikte yaşadığı 68 yaşındaki eşi Anita Hencke tarafından kavanozla Muğla'nın Fethiye İlçesi'ne getirilerek Fethiye Körfezi'ndeki Turunç Pınarı Koyu'nda denize döküldü.

Fethiye’de Şehit evinin yolu yarım kaldı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde vatandaşlar şehit ailesinin evinin de bulunduğu yolun bozuk olması nedeniyle belediyeye tepki gösterdi. Karaçulha Mahallesi Çalıca tepesi mevkiindeki Şehit Sezgin Burak Cantürk Sitesi’nin önünde toplanan vatandaşlar yolunun yarım kalması nedeniyle Fethiye Belediyesi’ne tepki gösterdi.

BOZUK ORMAN TEMİZLENİP, CEVİZ VE KEÇİBOYNUZLARI DİKİLDİ

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü gelir getirici tür ağaçlandırma Çalışmaları kapsamında Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü tarafından 8 mahallede 11.000 adet ceviz,badem, fıstık camı ve keçiboynuzu fidanları toprakla buluşturuldu. Ormanlık alanlarda gelir getirici tür fidanlar dikmek için temizleme çalışmaları gerçekleştirilirken, özellikle yerleşim yerlerine yakın bölgeler ceviz ve keçiboynuzu fidanlarıyla donatıldı.

Fethiye Belediye Meclisi Şehitlerimizi Andı...

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, haziran ayı olağan meclis toplantısının başlangıcında, Şırnak ve Diyarbakır'da şehit olan askerlerimiz için üyelerden saygı duruşunda bulunulmasını istedi. Meclis salonu toplantı öncesinde şehitlerimizin fotoğrafları ve Türk bayraklarıyla donatıldı.

YENİ BAŞKAN MUSTAFA FERİZCAN

Fethiyespor’un Olağan Genel Kurulunda iki liste ile gidilen seçimde Mustafa Ferizcan, başkanlığa seçildi. Olağan Genel Kurulunda genç kadrosuyla dikkat çeken Mustafa Ferizcan 403 oyun 277’sini aldı.

Kaymakam Çalık, Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliğine Katıldı

Seydikemer İlçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen “Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliğinde” dereceye giren okullar ödüllendirildi.

MUSTAFA KEMAL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ŞAMPİYONLUK KUPASI İLE DÖNDÜ…

Başarılı projeleri ile ismini duyuran Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bu seferde Okul Sporları; Dart Genç Erkekler grubunda Türkiye şampiyonu oldu. 27-28 Mayıs tarihlerinde Gaziantep’te düzenlenen turnuvaya katılan Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Erkekler Dart Takımı; şampiyonluk kupası ile Fethiye’ye döndü…

RAMAZAN AYINDA SAĞLIKLI BESLENME SÜRECİNİN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ…

Fethiye’de özel bir beslenme ve diyet merkezinin sahibi Diyetisyen Yasemin Çakır, Ramazan’da sağlıklı beslenme ile ilgili tavsiyelerde bulundu

BAŞKAN ADAYLARI TV PROGRAMINDA BULUŞTU

Fethiyespor’un 3 Haziran Cumartesi günü Fethiye Belediye Kültür Merkezi salonunda yapılacak olağan genel kurulunda başkanlık için Fethiyespor eski başkanlarından iş adamı Esat Bakırcı ile Fethiyespor eski kaptanlarından ve eğitimci iş adamı Mustafa Ferizcan yarışacak. Başkan adayları Esat Bakırcı ve Mustafa Ferizcan FRT’de Spor Saati programına konuk oldular.

"Rusya Pazarına Umudumuz Kalmadı"

Türkiye’nin yaş sebze ve meyveciliğinde en önemli pazarlardan olan Rusya, Türkiye’den domates alımına ambargosuna devam ederken, Türkiye'nin önemli domates pazarlarından Irak’ın da domates ithalatını durdurduğunu açıklaması çiftçileri kara kara düşündürmeye başladı.