Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi haberleri, haber editörü Dost Gazetesi tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

“Bizi bir arada tutan, samimiyettir”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, 2014 yerel seçimleri DP’li belediye meclis üyeleri ve adaylarını yemekte bir araya getirdi. Başkan Saatcı meclis üyelerine seslenerek, “Bakıyorum, aynı partiden değiliz, aynı ideolojik kökenden gelen insanlar da değiliz. Farklı duygu ve düşünceler içeren çok sayıda arkadaşımız var. Bizi bir arada tutan şey ne? Tabi ki, samimiyet” diye konuştu.

Babadağ Teleferik İhalesi Kırtur'un

Babadağ Teleferik Projesinin ihalesini; KDV hariç yıllık 2 milyon 250 bin lira+artı tüm tesislerden elde edilen yıllık gelirin yüzde 12,5 oranında pay vermeyi teklif eden Kırtur Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi aldı.

İkamet ve Nüfus Kayıt Örneği E-devlet'ten Alınabiliyor

Miras, aylık bağlatma gibi işlemler için istenen aile nüfus kayıt örneği 5 yıl aradan sonra e-devlet şifresi ile internetten alınmaya başladı.

Sorunsuz Bir Sezon İçin Çalışıyor

Sezon öncesi Dalaman Havalimanında yaşanan sorunların çözümü için çaba sarf eden FTSO Yönetimince, Dalaman Havalimanı Başmüdürü İlhami Şimşek ile Dalaman Havalimanı YDA Genel Koordinatörü Dr. Cengiz Tuğrul Ayaz ziyaret edilerek sorunların çözümü konusunda görüş alış verişinde bulunuldu.

FTSO’nun Üye Ziyaretleri Devam Ediyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasınca üye işletmelerin sorun ve önerilerinin öğrenilmesi amacıyla yapılan ziyaretler devam ediyor. FTSO üyesi işletmeler ziyaretlerde 3 Nisan tarihinde yapılacak Teleferik Projesi ihalesi konusunda bilgi isterken, Fethiye'nin hayalini gerçekleştirdiği için de FTSO Başkanı Akif Arıcan ve ekip arkadaşlarına da teşekkür ettiler.

CHP Çalışmalarını Aralıksız Sürdürüyor

Referandum çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı; Üzümlü, İncirköy, Sahilkoru ve Nif mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Fethiye Turizm Konseyinden Teşekkür

Fethiye Turizm Konseyi üyesi TÜRSAB Batı Akdeniz BYK, FETOB ve Çalış Der Yönetim Kurulu Başkanları FTSO Başkanı Akif Arıcan'ı ziyaret ederek Ankara Fuarında verdiği destek için teşekkür ettiler.

Sarıhan “Spor Turizmini Geliştireceğiz”

AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan İlçe Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit ile birlikte Beşkaza Kapalı Spor Salonunu ve yine o bölgede yeni yapılan sentetik futbol sahasını gezerek tesisler hakkında bilgi aldı.

Fethiye Deniz Limanları Şube Müdürü Yeni Görevine Başladı

Emniyet Genel Müdürlüğümüz tarafından Fethiye’ de de; Deniz Limanları Şube Müdürlüğü kuruldu. Daha önce Fethiye’de; büro amirliği statüsünde görev yapan Deniz Polisi daha etkin bir hale getirilerek bundan sonra Fethiye Deniz Limanları Şube Müdürlüğü olarak görev yapacak.

Fetav İzcilik Kulübü Kuruyor

Kısa adı Fetav olan Fethiye Turizm Tanıtım Eğitim Kültür ve Çevre Vakfı izcilik kulübü kuruyor. İzci lideri Ayhan Gültaş ve Fetav yönetim kurulu üyesi izci lideri Fercan Akçin önderliğinde Fetav bünyesinde İzcilik Kulübü kuruluyor.

53. Kütüphane Haftası Törenle Kutlandı

53. Kütüphane haftası Fethiye’de törenle kutlandı. Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya ve daire amirleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar; 53. Kütüphane Haftası nedeniyle İlçe Halk Kütüphanesi tarafından düzenlenen Kütüphane Haftası programına katıldılar.

Yunus Nadi Ana Sınıfından Sergi

Fethiye’de Yunus Nadi İlköğretim Okulu ana sınıf öğrencileri, atık maddelerle yaptıkları çeşitli süs eşyalarını sergilediler…

Avrupa Ve Dünya Şampiyonu Basınla Bir Araya Geldi

Dünya ve Avrupa Karate şampiyonu Milli sporcu Ömer Habeş; Fethiye’deki basın mensupları ile bir araya geldi.

Akdeniz Kupası Kürek Yarışları nefes kesti.

Türkiye Kürek Federasyonu tarafından Fethiye’de düzenlenen Akdeniz Kupası Kürek Yarışları sona erdi. Fethiye Belediyespor kupalardan 5 kupayla ayrılarak, büyük başarı elde etti.

Seydikemer Esnaf Odası 3 Yaşında

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde, Esnaf ve Sanatkarlar Odasının Kuruluşunun 3. yılı dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Oda binası önünde düzenlenen törene çok sayıda davetli katıldı.

Güç Birliği Platformu 3 Yaşında

Fethiye-Seydikemer Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu 3. Kuruluş yıl dönümünü CHP Muğla Milletvekili Prof.Dr. Nurettin Demir’in katıldığı bir yemekle kutladı.