Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi haberleri, haber editörü Dost Gazetesi tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Özel Fethiye’de Sokak Hayvanları Bilgilendirme Semineri

Özel Fethiye İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine Fethiye FETAV Hayvan Dostları Grubu tarafından “Sokak Hayvanları” konusunda bilgilendirme semineri düzenlendi.

Özel Fethiye’de Deprem Tatbikatı Heyecanı

28 Şubat Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında Özel Fethiye İlkokulu ve Ortaokulunda deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Anlamlı Haftalarda Anlamlı Ziyaret

Vergi Haftası kapsamında Muğla Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar beraberinde Fethiye Vergi Dairesi Müdürü Mithat Aktar ile Fethiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Yaşar Bildirici’yi makamında ziyaret etti

Kaçak Kazı’ya Suçüstü

Kaçak Kazı’ya Suçüstü

CKD “3 Mart Yasaları Cumhuriyetimizin Temeli Ve Teminatıdır…”

Ulusal birliğimizin temelleri olan 3 Mart 1924 devrim kanunlarının 93. Yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet Kadınları Derneği Fethiye şubesi yönetiminden yazılı bir açıklama yapıldı.

Yaban Hayatı Öğrencilere Anlatıldı

3 Mart Dünya Yaban Hayatı günü nedeniyle Fethiye Turizm Çevre Eğitim Vakfı (FETAV) Hayvan Dostları Grubu, Milli Parklar Şefliği, Likya Dağcılık ve İhtisas Kulübü ve Çalış Turizm ve Tanıtım Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen seminerde öğrencilere; yaban hayatının önemi ve korunması ile Fethiye’nin kuş çeşitleri ve outdoor sporlar hakkında bilgiler aktarıldı.

“Güvenli Dinleme Nasıl Olmalı”

İl Halk Sağlığından 3 Mart Dünya Kulak Ve İşitme Günü Mesajı

Seydikemer 65. Mahalle için muhtarlık seçimlerine gidiyor.

Seydikemer Belediye meclisi kararıyla son olarak Yayla Gökben Seydikemer de 65. mahalle olmuştu.

“Meral Akşener” Konferansına Davet Ettiler…

MHP Genel Başkan Adayı ve İçişleri Eski Bakanı Meral Akşener; 5 Mart 2017 Pazar günü Muğla’ya geliyor. Meral Akşener; Milliyetçi Meslek Adamları Derneği Muğla İl temsilciliği tarafından düzenlenen “Milli İradenin Önemi” adlı konferansta vatandaşlara seslenecek.

İki Araç Çarpıştı: 1’i Ağır, 5 Yaralı

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde, iki otomobilin çarpıştığı kazada, 1'i ağır, 5 kişi yaralandı.

2016 Da Muhtar Seçilenlerede Bilgisayar Hediye Edildi

Seydikemer de bulunan 61 mahalle muhtarına 2015 yılında diz üstü bilgisayar hediye eden Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 2016 yılında mahalle olan Yayla Karaçulha, Dont ve Yayla Eldirek mahalle muhtarlarına da dizüstü bilgisayar hediye etti.

Seydikemer Belediyesinden Sporculara Destek

Gençlerin sportif faaliyetlere yönelmesi için destekleyici çalışmalar yapan Seydikemer Belediyesi, Seydikemer Güreş Takımında bulunan sporculara eşofman takımı hediye etti.

Belediyespor taraftarları Başkan Saatcı’yı makamında ziyaret ettiler.

Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı’nın taraftarları Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret ettiler.

“Amacımız Daha Çok Evladımıza Spor Yaptırmak”

Fethiye Belediyespor voleybol takımı genç erkekler ve yıldızlar kategorisinde Muğla İl Şampiyonu olmasının ardından Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, tüm sporcular ve teknik heyeti yemekte bir araya getirdi. Bölge şampiyonasında Muğla’yı temsil edecek iki takımda hedef, Türkiye finalleri.

Ftso Personeli Eğitimle Gelişiyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasınca, üyelere verilen hizmet kalitesinin yükseltilmesi amacıyla çalışanlarının kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak eğitimlerin düzenlenmesine devam ediliyor. Bu kapsamda düzenlenen “Birbirimizi Anlamak” konulu eğitim FTSO çalışanlarınca ilgiyle izlendi.

Bahriye Üçok Parkı Yeşil Kalacak

“KAPALI SPOR SALONU MECLİSTEN GEÇMEDİ”