Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi Haberleri

Dost Gazetesi haberleri, haber editörü Dost Gazetesi tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Fethiye Osmanlı Ocakları Açıldı

Osmanlı Ocakları Fethiye İlçe Başkanlığı düzenlenen törenle açıldı. Türkiye genelinde 2005 yılında kurulan Osmanlı Ocakları, Fethiye’de de kuruldu.

Cezaevi Firarisi Köyceğiz’de Yakalandı

Muğla’da 3 yıl önce Dalaman Cezaevinden firar eden cinayet hükümlüsü Köyceğiz’de yakalandı.

“GÜÇLÜ TÜRKİYE İÇİN HAYIR’DA BİRLEŞECEĞİZ”

Vatan Partisi Fethiye İlçe Başkanlığında bayrak değişikliği yapıldı. Mevcut ilçe başkanı Kemal Özkara sağlık sorunları nedeni ile ilçe başkanlığını kurucu başkan Selçuk Selvi’ye bıraktı. Devir teslim töreninde parti üyeleri de yoğun ilgi gösterirken 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum seçimlerinde Vatan partisi olarak “Hayır” oyu kullanılacağı açıklandı.

Sendikaya Genç, Dinamik Yönetici

Fethiye'de yıllardır eksikliği hissedilen Sendika Temsilciliği görevine, genç, dinamik ve çalışkan isim olan Mehmet Cavit Erten atandı.

Vatandaşlar Yol Çalışmasından Memnun!

Fethiye Belediyesi tarafından Esenköy’de Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Fethiye İşletme Fakültesi’ne giden yollarda emisyon asfalt çalışması başladı. Yol üzerinde ikametgah eden vatandaşlar, Fethiye Belediyesi’nin yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını dile getirerek, “çamur ve tozdan kurtulduk” diye konuştular.

Tayyareci Fethi Bey Anıldı

Fethiye’ye ismini veren Türkiye’nin ilk hava şehidi Tayyareci Fethi Bey, ölümünün 103. yıldönümünde törenle anıldı. Törende paraşüt ve model uçakla yapılan hava gösterileri ilgiyle izlendi

Fethiye "World Tourism Forum"’da Temsil Edildi !!!

Turizmin Davos’u olarak adlandırılan “World Tourism Forum (Dünya Turizm Forumu) Global Meeting” 16-18 Şubat tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezin’nde yapıldı.

Fethiye Basket bu kez affetmedi

Türkiye Erkekler Bölgesel Lig B grubu 3. Hafta maçında Çorlu Belediyesini konuk eden Fethiye Basket çok çekişmeli geçen maçtan 69-65 galip ayrıldı.

Altı Nokta Dostlarına Teşekkür Etti

Altı Nokta Körler Derneği Fethiye şubesinin geleneksel çay partisi eğlenceli geçti. Altı Nokta Körler Derneği ile Fethiye halkının kaynaşması amacıyla her yıl yapılan çay partisine gençler de yoğun ilgi gösterdi.

FTSO’dan Yurt İçi Tanıtım Atağı

Yurt dışı turizm pazarında yaşanan olumsuzluğun ardından harekete geçen FTSO Yönetimi, ilçemizin yurt içi tanıtımına ağırlık verdi. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, oda ve borsaların yayın organlarında Fethiye tanımına yer verilmesini sağlayarak ilçemizin yurt içi tanıtıma katkıda bulunuyor.

Özyer, “Terörün Her Türlüsüne Karşıyız”

Portekiz’de yapılan Akdeniz Parlamenter Asamblesi (AKDENİZ-PA) 11. Genel Kurulu’na; Türkiye’yi temsilen Muğla Milletvekili ve Akdeniz-Pa Türk Grubu Başkanı Hasan Özyer’in başkanlığında Akdeniz-Pa Türk Grubu Komisyonu Üyeleri katıldı.

Bakan Eroğlu, 10 yıl sonra Fethiye Belediyesi'nde...

Daha önce 2007 yılında Fethiye Belediyesi tarafından Otogar ve İş Merkezi'nin açılış törenine katılan Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 10 yıl sonra tekrar bugün Fethiye Belediyesi'ni ziyaret etti.

Fethiyeli Boksör Kıza Sahip Çıktı

Avrupa ve dünya şampiyonu milli boksör Gülsüm Tatar; Fethiyeli Boksör Dilara Demirtaş’a sahip çıktı. Fethiye Gençlik İlçe Spor Müdürlüğü sporcusu Fethiyeli boksör Dilara Demirtaş geçtiğimiz yıl Cumhuriyet Kupasında Türkiye birincisi oldu.

CKD Fethiye Şubesi Ankara’da

Cumhuriyet Kadınları Derneği, Ankara’da 8. Olağan Genel Kurulunu yaptı. Genel kurulda Canan Arıtman tekrar başkan seçildi. Türkiye’deki CKD şubeleri gibi Fethiye Şubesi de genel kurula katılarak oy kullandı.

“Ülkenin geleceği “Hayır ve Evet”e bağlı değil”

Fethiye Belediye Kültür Merkezi’nin 13. Yıl etkinlikleri kapsamında verilen Ali Tunç konserinde Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı; “Kimse merak etmesin, ülkenin geleceği ‘Hayır’ ve ‘Evet’e bağlı değil. Toros dağlarında dumanlar tüttükçe o evetler, hayırlar daha çok gelir geçer ama ilelebet Atatürk’ün kurduğu cumhuriyet devam eder. Ondan kimsenin tereddüdü olmasın” diye konuştu.

Bakan Veysel Eroğlu Fethiye’de Halka Seslendi

“Büyük Türkiye Hedeflerinin Gerçekleşmesi İçin ‘Evet’ Diyoruz”