Akparti Haberleri

Akparti Haberleri

Muhammet Kökten, Meclis Üyeliğinden İstifa Etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, AK Parti Fethiye Belediyesi Meclis üyeliğinden istifa etti.

Aday adayı Gümüş, ‘Seydikemer için hayırlısı olsun’

Muğla’da yapılan temayül yoklamasına katılan AK Parti Seydikemer Belediye Başkan aday adayı Salih Gümüş, “Teşkilatlarda bir heyecan var” diyerek program hakkında açıklamalarda bulundu.

Aday adayı Yiğit, “Adeta bir demokrasi şöleni yaşıyoruz”

Muğla’da yapılan temayül yoklamasına katılan AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Harun Reşit Yiğit, “Adeta bir demokrasi şöleni yaşıyoruz” diyerek program hakkında açıklamalarda bulundu.

Aday adayı Kökten, “Fethiye için hayırlısı olsun”

Muğla’da yapılan temayül yoklamasına katılan AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Muhammet Kökten, “Fethiye için hayırlısı olsun” diyerek program hakkında açıklamalarda bulundu.

Aday adayı Selçuk, ‘Fethiye’yi Ak belediyecilik ile buluşturacağız’

AK Parti temayül yoklaması Muğla’da devam ediyor. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yoğun katılım ile gerçekleşen programa katılan AK Parti Fethiye Belediye Başkan aday adayı Mehmet Hikmet Selçuk, çeşitli açıklamalarda bulundu.

Vatan Partisi'nden Filistin'e Destek Açıklaması

Vatan Partisi Muğla il Başkanı Emre Aykın, İsrail ile Filistin savaşına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Otgöz, “AK Parti olarak biz daima sahadayız”

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, saha çalışmalarına devam ediyor. Köyceğiz, Dalaman, Ortaca, Fethiye’den sonra Ula’da sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen Milletvekili Otgöz, esnaf ziyaretlerinde bulundu. AK Parti Ula İlçe Başkanlığı’nda toplantı yaptı.

Muğla’ya ve ilçelere yapılacak yatırımlar ele alındı

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile görüştü. Görüşmeye Ortaca Belediye Başkan Yardımcısı Ferruh Atabey de katıldı.

Vekil Otgöz’den AK Parti ilçe teşkilatına ziyaret

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, AK Parti Fethiye ilçe teşkilatını ziyaret etti.

Ak Parti saha çalışmalarına çıkarma yaptı

Ak Parti Muğla Fethiye’de saha çalışmalarına çıkarma yaptı.

YAKUP OTGÖZ: “Küskünlerin Ayağına Gideceğiz"

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yakup Otgöz, Milas ilçesinde sürdürdüğü ziyaretlere Ören Mahallesi ile devam etti.

BELEDİYE MECLİS ÜYESİ SELÇUK, FETHİYE PROGRAMINA KONUK OLDU

Ak Parti Fethiye Belediye Meclis Üyesi Hikmet Selçuk, Fethiye programının konuğu oldu.

FETHİYELİ MUHTARLAR, KADEM METE'DEN ÖZÜR BEKLİYOR

Fethiye’deki mahalle muhtarları, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete'nin kendisini ziyaretleri esnasında ağıza alınmayacak şekilde kendilerine küfür ettikleri ve verilen randevuya uymadığı gerekçesi ile özür beklediklerini dile getirdiler.

Ak Parti İl Başkanı Mete’den Seydikemer’e Ziyaret

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Seydikemer’de bir dizi ziyaretlerde bulundu. Kadem Mete’ye ziyaretlerinde Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, başkan yardımcıları ve AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş de eşlik etti.

AK Parti’den İstifa Eden Meclis Üyesi İyi Parti’ye Geçti

2019 yılında yapılan yerel seçimlerde AK Parti Belediye Meclis Üyesi olarak seçilen Ayşe Çiftçi geçtiğimiz günlerde partisinden istifa ettiğini açıklamıştı. Ak Parti’den istifa eden Ayşe Çiftçi İyi Parti’ye geçti. Ayşe Çiftçi,’yi İyi Parti’li yapan rozeti İyi Parti Genel merkezi’nde Genel Başkanı Meral Akşener taktı.

GÖKCAN ’’BİTMEK BİLMEYEN BİR YOL ÇALIŞMASI VAR’’

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Fethiye’ye gelerek çeşitli ziyaretlerde bulundu. Ziyaretler esnasında yol yapım çalışmalarını inceleyen Gökcan, yapımı devam eden yol çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

YELDA EROL GÖKCAN’DAN FETHİYE ZİYARETLERİ

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk’ün iştirakiyle Fethiye’de çeşitli ziyaretlerde bulundular.

“FETHİYE’NİN KAYBEDECEK ZAMANI YOK”

Adalet ve Kalkınma Partisi Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk gündeme dair açıklamalarda bulundu. Fethiye Belediyesi’nin çalışmalarının eksikliğinden ve CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir’in açıklamalarından bahseden AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk “Fethiye’nin kaybedecek zamanı yok” dedi.

Zafer Aykaç’ın acı günü

Fethiye Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Zafer Aykaç’ın annesi Dürdane Aykaç vefat etti. Vefat eden Dürdane Aykaç Yeşil Üzümlü Mezarlığı’’nda toprağa verildi.

Ak Parti’den Sed Medya’ya Ziyaret

Fethiye Ak Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti.

“Uzaylı Uykusundan Uyan Da, Halkın Arasına Gir”

AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk ile CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir arasında devam eden söz düellosuna bugün yenisi eklendi. CHP İlçe Başkanı Demir, AK Parti İlçe Başkanı Öztürk’e yanıt verdi. Demir, “Öztürk, uzaylı uykusunda olduğu için halkın yaşadığı sıkıntılardan haberi yok” dedi.

Öztürk “Öküzlerin Yerini Traktörler Aldı”

AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve CHP İlçe Başkanı Mehmet Demir arasında söz düellosu devam ediyor. İktidar ve muhalefet partisi ilçe başkanları yapılan açıklamalara karşılıklı yanıtlar vermeyi sürdürüyor. Bu kez cevap AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk’ten geldi. Öztürk, “Uyan Sayın Başkan uyan!..Türkiye çağ atladı. Öküzlerin yerini traktörler aldı” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Kapı Kapı Gezip, Halkı Bilgilendirdi

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından kapı kapı gezilip, ekonomik gelişmeler ve bu konuda atılan adımlar tek tek anlatıldı, 2023 hedefleri paylaşıldı.

Mete’den Ekonomi Yorumu

AK Parti Fethiye İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’na İl Başkanı Kadem Mete’de katıldı. Mete toplantıda hükümetin ekonomi politikaları hakkında konuşurken, gerçekleştirilen İl Başkanları toplantısında ele alınan tüm konuların PDF formatında bastırılarak, vatandaşlara dağıtılacağını söyledi.

Gökcan, “Muğla’daki Çiftçilere de Bedava Elektrik Versin”

Milletvekili Gökcan: CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu; Şanlıurfa’da “Bize Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığını verin elektriği bütün çiftçilere bedava vereceğiz” dedi. Muğla Büyükşehir de CHP’de. Elinizden tutan mı var? Samimiyseniz, Muğlalı çiftçilerimize elektriği bedava verin de görelim. Bu boş vaatlerle mi iktidara geleceksiniz? dedi.

Demir’den Öztürk’e Sert Cevap

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk’ün “Kirli siyaset yapanların oyununu bozacağız” açıklamasına yaptığı basın toplantısı ile cevap verdi. Demir “Bize kirli diyenler aynada kendilerine baksınlar” dedi.

Milletvekili Gökcan’dan Stokçuluğa Karşı Kanun Teklifi

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan ve Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’nun ilk imzaları atarak teklif ettikleri ve AK Parti milletvekillerinin imzaları ile destek verdikleri Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifini TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Piyasada darlık yaratıcı, piyasa dengesini ve serbest rekabeti bozucu faaliyetler ile tüketicinin mallara ulaşmasını engelleyici faaliyetlerde bulunanlara, 100 bin liradan 2 milyon liraya kadar idari para cezası verilecek.

Başkan Öztürk, “Kirli siyaset yapanların oyununu bozacağız”

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, geçtiğimiz hafta Cumhuriyet Halk Partisinde gerçekleşen üye ve rozet takma töreni sonrasında yazılı ve görsel basında yer alan “AK Parti’den Ayrılan 132 Kişi CHP’ye Geçti” haberinin gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Partimizden kesinlikle haberlerde yer aldığı gibi istifa olmamıştır. Tam tersine her geçen gün ailemiz daha da büyümektedir. Bazı kişi veya kişiler bizim ve partimizin üzerinden nemalanarak kirli siyaset yapmak istiyor. Bizler kesinlikle buna müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Akp’den Ayrılan 132 Kişi Chp’ye Katıldı

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, "20 ayda büyük iş başardık. AKP'ye gönül veren kardeşlerimiz istifa ederek partimize katıldılar. Türkiye'nin önünde çok güzel günler var" dedi.

Ak Partililer Muğla’da Buluştu

Ak Parti Teşkilat Akademisi Eğitim Programını 11-12 Aralık Tarihleri arasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi AKM 15 Temmuz Şehitler Salonu’nda gerçekleştirdi.