Asfaltlama Haberleri

Asfaltlama Haberleri

Otogar Yolunda Asfaltlama Çalışmaları Başlıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından adliye önündeki benzinlik istasyonundan Akkaya-Yeni Otogar kavşağına kadar yapılacak olan 4 şeritli yol, kaldırım ve çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor. 12 bin m3 malzeme dolgusu yapıldı

Devlet hastanesine alternatif yol

Bodrum Belediyesi, yeni Bodrum Devlet Hastanesi yolu olan 5904 sokakta asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

Çiftlik-Bayır yolunda sathi kaplaması tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde sorumluluk alanı içerisinde ki yollarda asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Muğla’nın 10 ilçesinde asfalt çalışması

Muğla Büyükşehir Belediyesi İl genelinde sorumluluk alanı içindeki yollarda asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların daha modern ve güvenli yollarda seyahat etmesi için çalışmalarına devam ediyor.

ORTACA BELEDİYESİ YATIRIMLARA DEVAM EDİYOR

Fevziye ve Sarıgerme Mahalleleri bağlantı yolları saygı asfalt ile kaplandı. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir “Biliyorsunuz kültürümüzde yol medeniyettir. Bu kapsamda ilçemizde bulunan yolların yenileme çalışmalarını ara vermeksizin yapıyoruz. Biz inanıyoruz ki yerel yönetimlerin başarısı şehirleri bayındır hale getirilmesi nispetinde değerlendiriliyor. İlçemizde çok şükür sorunlu yollarımız kalmadı dedi.

Atatürk caddesi trafiğe açıldı

Atatürk Caddesi üzerindeki altyapı çalışmaları ve asfaltlama işlemi tamamlandıktan sonra trafiğe açıldı. Atatrü Caddesi’nin trafiğe açılması ile Çarşı Caddesi’de eski düzeninde ki gibi tek şerite döndü.

Yerkesik Dağdibi Bağlantı Yolunda Asfaltlama Çalışması Yapıldı

Menteşe Belediyesi ekipleri mevsim şartlarının uygun olması ile birlikte yol bakım ve asfaltlama çalışmalarına hız verdiler. Belediye ekiplerince Yerkesik ve Dağdibi Mahallelerini birbirine bağlayan bağlantı yolunda Asfalt sathi kaplama çalışması yapıldı.

Kuyucak-Akyaka bağlantı yolunda asfaltlama çalışması

Menteşe Belediye ekipleri mevsim şartlarının uygun olması ile birlikte yol bakım ve asfaltlama çalışmalarına başladı.

Yatağan’da birinci etapta sıcak asfaltlama yapılıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin Yatağan ilçesinde 10 Milyon 480 Bin TL yatırımla başlattığı proje çerçevesinde Mehmet Özcan Caddesinde tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından 500 metrelik asfaltlamaya başladı.

Başkan Otgöz, çalışmaları yerinde inceledi

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Bağlıağaç Mahallesi’ndeki asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekiplerden bilgi aldı.

Asfaltlamaya Hız Kesmeden Devam Ediliyor

Seydikemer Belediyesi tarafından yapımına devam edilen asfaltlama çalışmaları Ortaköy,Ören’den sonra Seydiler Mahallesinde de bitti.

Ören Çaygözü’ne Çift Kat Asfalt Döküldü

Seydikemer Ören Mahallesinden Çaygözüne giden yolda çift kat asfaltlama yapıldı. Seydikemer Ören Mahallesi Çaygözü mevkiinde piknikçilerin,Balıkçıların,Yerli ve Yabancı Turistlerin sıklıkla kullandığı yol çift kat asfaltlandı.