Bakım, Haberleri

Bakım, Haberleri

Bodrum'da tarımsal üretimde su tasarrufu

Bodrum Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından damlama sulama sistemi, Bitez Mahallesi mandalin bahçesinde faaliyete geçirildi.

Muğla’daki can dostlar için ‘Acil Müdahale’ aracı

Türkiye’nin en kapsamlı Geçici Hayvan Bakımevine sahip Muğla Büyükşehir Belediyesi, sokak hayvanları için acil müdahale aracını devreye soktu. İç donanımında açılır-kapanır muayene masası, serum askısı, ilaç-malzeme dolabı, hayvan taşıma rampası, seyyar taşıma sedyesi, lavabo ve 4 adet kafes bulunan Acil Müdahale aracı sokak hayvanlarının aşılanması için ilçeleri dolaşıyor.

Ortaca'da yolların bakım ve onarımları yapılıyor

Ortaca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından mahallelerde bozuk olan yolların tadilatı ve bakım onarımları yapılıyor.

Okullarda bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde ara dönemi fırsat bilen idareciler okulların bakım ve onarım çalışmalarını hızla tamamlamaya çalışıyor.

Köyceğiz’de Öğrencilere Mesleki Rehberlik Semineri Verildi

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi Zeytinalanışeyh İlk ve Ortaokulu’nda öğrencilere çeşitli konularda seminer verildi.

Milas’ta görev yapan doktor amansız hastalığa yenik düştü

Muğla’nın Milas ilçesinde uzun yıllar aile hekimi olarak çalışmakta olan Dr. Ali Özbey (59) amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.

Ortaca’da Yol Ve Parkların Bakım Onarım Çalışmaları Devam Ediyor

Muğla'nın Ortaca ilçesinde çalışmalarına devam eden belediye ekipleri, ilçe genelindeki park ve bahçelerin bakım çalışmalarına devam ediyor.

Kırsaldaki Çınarlara Yerinde Hizmet

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kırsaldaki Çınarlar Hizmeti ile kırsalda yaşayan yaşlı vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor

Ortaca’da Yollar Bakıma Alındı

Muğla’nın Ortaca ilçesinde geçtiğimiz hafta aşırı yağan yağmurlar sonrasında bozulan yolların Ortaca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından düzenlemesi ve yenilenmesi yapıldı.

Kırsal mahallelerde yol çalışmaları tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde sorumluluk alanındaki yollarda bakım, onarım, yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

62 Bin 63 Evcil Hayvana Mikroçip Takıldı

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Muğla Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Muğla’da sahipli ve sahipsiz, evcil ve doğal hayat canlılarının tümüne bakım, koruma ve sağlık hizmeti sunulduğu belirtildi.

Belediyeden mevsimsel bakım çalışmaları devam ediyor

Milas genelindeki ağaç ve çalı gruplarının kente daha estetik görüntü kazandırması amacıyla Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park Bahçe birimi tarafından başlatılan budama çalışmaları, birime bağlı personelin özverili çalışmaları ile gerçekleştiriliyor.

27 Vatandaşa Evde Bakım Sertifikası Verildi

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen evde bakım kurslarını tamamlayan vatandaşlara sertifikaları verildi.

Turgutreis’te sıcak asfalt çalışması tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde sorumluluk alanı içindeki yollarda onarım, bakım, yenileme ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son olarak Bodrum’da çalışma başlatan ekipler bölgede modern ve güvenli yol projelerini hayata geçiriyor.

Yol Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

Ortaca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce ilçe genelinde yol bakım, düzenleme ve yenileme çalışmalarımız son hızla devam ediyor.

Okullar yeni eğitim öğretim yılına hazırlanıyor

Milas ilçesindeki ilk ve orta dereceli okullarda yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi bakım, onarım ve güçlendirme çalışmaları devam ediyor. Tamamlanan okulları Muğla Milli Eğitim Müdürü Emre Çay ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Geçici Hayvan Bakımevi 20 bin 633 ziyaretçiyi ağırladı

Doğal yaşam alanları ve teknik özellikleri ile Türkiye’nin en donanımlı barınaklarından biri olan Muğla Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Evi can dostların daha iyi bir yaşam sürmeleri için çalışmalarına devam ediyor. 37 bin 349 m2 alan arazi üzerine inşa edilen Geçici Hayvan Bakımevinde ilk kabul ünitesi, yavrulu anne bakım, karantina, muayene, ameliyathane ve müşahede üniteleri yanında kedi üniteleri, açık-kapalı kafesler, doğal yaşam park alanları bulunuyor.

Ortak Hizmet Protokolü İmzalandı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü ile Yatağan Belediyesi arasında, Stratonikeia ve Lagina'da arkeolojik kazı, bakım, onarım ve çevre düzenlemesi çalışmalarına destek verilmesine ilişkin ortak hizmet protokolü imzalandı.

KÖYCEĞİZ'DE HASTA, YAŞLI VE ENGELLİ BAKIMI SEMİNERLERİ SÜRÜYOR

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde İlçe Sağlık Müdürlüğü personelleri vatandaşları hasta, yaşlı, engelli bakımı ve meme kanseri konusunda bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor.

MARMARİS’TE PALMİYELER BAKIMA ALINDI

Muğla'nın Marmaris ilçesi genelindeki palmiye ağaçlarının dönemsel budamaları için çalışma başlatıldı.

Başkan Aras’tan çağrı; “Temiz bir Bodrum için duyarlılık gösterelim”

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü kent genelindeki temizlik çalışmaları için yoğun mesai harcıyor.

Çocuk Bilim Parkı yeniden kapılarını açıyor

Menteşe Belediyesi Çocuk Bilim Parkı kapılarını yeniden açıyor. Pandemi nedeniyle bir süre kapalı olan Çocuk Bilim Parkı yapılan bakım, onarım ve tadilat çalışmalarının ardından bugün ziyaretçilerine yeniden açılacak.

KAFELER SEZONA HAZILANIYOR

Yaz sezonunun gelmesine az bir zaman kala turizm sezonunun açılmasını bekleyen kafeler tadilat, bakım, onarım çalışmalarına hız verdi.

HAZIRLIKLAR RAMAZAN BAYRAMI’NA

Yaz sezonunun gelmesine az bir zaman kala turizm sezonunun açılmasını bekleyen işyerleri tadilat, bakım, onarım çalışmalarına hız verdi.Tüm hazırlıklarını Ramazan Bayramı’na göre yapan turizmciler bayramdan sonra piyasaların hareketleneceğini düşünüyor.

Elektrik kesintilerine dikkat!

Muğla’ya bağlı 7 ilçede elektrik kesintisi yapılacak. Fethiye’de de yatırım tesislerinin devreye alınması ve arıza onarım, bakım nedeniyle bazı mahallelerde elektrik kesintisi yapılacak.

Ortaca Belediyesi Yol Bakım Çalışmalarına Devam Ediyor

Ortaca Belediyesi ekipleri tarafından yapılan yol bakım, asfalt kaplama ve kilitli parke çalışmaları devam ediyor.

Marmaris’te yangından etkilenen hayvanlar tedavi ediliyor

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yangından etkilenen ve kurtarılan hayvanlar tedavi ediliyor.

İş makinesi kiralama hizmeti alınacaktır

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Orman İşletme Müdürlüğü-Yusufeli Diğer Özel Bütçeli Kuruluşlar Orman Genel Müdürlüğü tarafından, Yusufeli Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Muhtelif Şefliklerde Yol Tamir-Bakım, Traktör ve Sürütme Yolları ve Diğer Ormancılık Faaliyetlerinde Kullanılmak Üzere 900 Saat süre ile 9-12 Tonluk Paletli Kırıcılı Ekskavatör Kiralama İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Asfalt emülsiyon üretim tesisi alınacaktır(montaj dahil)

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre, Fethiye Belediye Başkanlığı tarafından, Destek Hizmetleri Müdürlüğünce satın alınacak ve bundan sonra Fen işleri Müdürlüğünce Yol bakım, Onarım iş/ işlemlerinde kullanılacak 10 ton / saat üretim kapasitesine sahip “Asfalt Emülsiyon Üretim Tesisi (Montaj dahil )” alımı işi mal alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Saruhan Karaca’yı ziyaret ederek taleplerini iletti

Diyanet-Sen Fethiye ilçe temsilcisi Zübeyir Saruhan ve yönetimi olarak Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.