Bir Arada Haberleri

Bir Arada Haberleri

Akaryakıtta iki indirim bir arada!

Akaryakıt fiyatları zam ve indirim haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Benzin ve motorin fiyatlarına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere indirim gelecek.

Dünyaca ünlü fizikçiler Fethiye'de buluştu

Fethiye’de ikisi bir arada gerçekleştirilen 9. Uluslararası Süperiletkenlik ve Manyetizma (ICSM2024) ve 2. Uluslararası Kuantum Malzemeleri ve Teknolojileri Konferansları (ICQMT2024) başladı. 

Yat işletmecileri sorunlarını tartıştı

Tüm Yat İşletmecileri Yatırımcıları Broker ve Acenteleri Derneği (TYBA) Muğla'nın Marmaris İlçesinde sektör temsilcileri ile bir araya geldi. Ege sularında faaliyet gösteren ticari yat firmaları ve Yunanistan'dan gelen iki yat firması yetkilileri, en büyük problem olarak görülen kaçak tekne ile charter yapanların önüne geçilebilmek ve Yunanistan'daki seyir izinleri, vergi ve ücretler hakkında sektörün ihtiyacı olan her şeyi belirleyip çözüm üretilmesi konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

Karaca, Fethiyespor’lu Futbolculara Başarılar Diledi

Muğla’nın Fethiye ilçesi 510. Sokak üzerinde yer alan çeşitli lezzetlerin bir arada sunulduğu ‘Fethiye Sokak Lezzetleri’ açılışına Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca’da katılım sağladı. Karaca, açılışta denk geldiği Fethiyespor futbolcularından Sezer Özmen ile Şahan Akyüz’e sezonun geri kalan maçlarında başarılar diledi.

Gönüllerin Başkanı Akdenizli Büyük Küçük Herkesin Yanında

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ilçede büyük küçük herkesin gönlüne dokunuyor. Hafta sonu da dahil her zaman vatandaşlarla bir arada olan Başkan Akdenizli, hem sohbet ediyor hem de talepleri dinliyor.

Oyuncak kütüphanesinde eğitim ve oyun bir arada

 Muğla Büyükşehir Belediyesi yerel yönetimlerde bir ilk olan Oyuncak Kütüphanesi ile çocukları oyuncaklarla buluşturmanın yanında farklı etkinlikler ve psikolojik danışmanlık hizmeti ile de miniklere hizmet vermeye devam ediyor.

Müdür Çay, yeni atanan öğretmenler ile bir arada

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ‘sözleşmeli öğretmen ve engelli öğretmen’ atamaları çerçevesinde Muğla’ya atanan öğretmenler Akyaka’da Muğla il Milli Eğitim Müdürü Emre Çay ile bir araya geldi.

Akdenizli, “Karaçulha Yörük şölenine hepiniz hoş geldiniz”

Seydikemer Belediyesi Başkanı Önder Akdenizli, Geleneksel Yayla Karaçulha Yörük Türkmen Şöleni’ne katıldı. Yörük vatandaşlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Akdenizli, çeşitli açıklamalarda bulundu.

Pop müziğin süperstarı Ajda Pekkan, Bodrum'da sahne aldı

Pop müziğin süperstarı Ajda Pekkan, uzun bir aradan sonra Bodrum Antik Tiyatro’da sahne aldı.

Akdenizli, Engelli Çocuklar İçin “Engelsiz Parkı” İlçeye Kazandırdı

Seydikemer Belediyesi tarafından engelli çocukların yaşıtlarıyla bir arada eğlenceli vakit geçirip oyun oynamaları için yapılan “engelsiz parkı” hizmete açıldı. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Seydikemer’imizde bir ilki daha gerçekleştirdik. Engelli kardeşlerimizin kullanacağı Engelsiz Parkımızı hizmete açtık” dedi.

Kaymakam Karaman, muhtarlarla bir arada

Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, iftar yemeğinde Fethiye Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi.

YURT DIŞINDAN BÜLENT ARINÇ’A BAHÇELİ ÇIKARTMASI

Verdiği bir röportajda gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bülent Arınç, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'la aranızdaki buzlar eridi mi?" sorusuna yanıt verirken MHP lideri Devlet Bahçeli'ye gönderme yaptı. Bahçeli'nin Alaattin Çakıcı ile olan yakınlığına atıfta bulunan Arınç, "Bizim dava arkadaşlığımızı, başkalarının mafya liderleriyle veya suç örgütü liderleriyle bir aradaki fotoğraflarına bakarak değerlendirmeyin" dedi.

KIŞ MEVSİMİ YAKLAŞTI ÇAYA TALEP ARTTI

Kış ayları yaklaşırken vatandaşın aktarlara ilgisi arttı. Bin bir çeşit kış çayları ve faydalı bitkileri bir arada bulacağınız aktarlar kışın vazgeçilmez mekânları arasında yerini aldı. Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte bakalım nelere dikkat etmeliyiz, neleri kullanmalıyız. Bu konu hakkında merak edilenleri tüyoları FRT TV olarak aktar Ahmet Topçu’dan aldık.

BAŞKAN DEMİR MUHTARLARLA BİR ARADA

19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı, Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe binasında muhtarlara kahvaltı organizasyonu yaptı.

YEREL SANATÇILARDAN KOLLEKTİF SERGİ

7'inci Menteşe Kültür ve Sanat Şenliğinde yerel sanatçıların 'bir arada' adlı kollektif resim ve heykel sergisi sanatseverlerle buluştu. İskender Alper Konakaltı Kültür Merkezinde açılan sergide 18 yerel sanatçının 54 eseri bulunuyor.

İKİ KONFERANS BİR ARADA! KAYMAKAM BALCI’DA KATILDI

Fethiye Ali Sıtkı Mefharet Koçman MYO’da 5. Uluslararası Veri Bilimi Ve Uygulamaları Konferansı ile 2. Siber Güvenlik Adli Bilişim Konferansı yapıldı. Düzenlenen programa Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’da katıldı.

“Language Cafe” hizmete girdi

Farklı kültürlerin bir arada olacağı; yerli ve yabancı öğretmenlerden yabancı dil öğrenmek, pratik yapmak ve yabancı dil kültürünü bilen insanlarla tanışmak isteyen vatandaşlar için, ‘Language Cafe Özer Olgun Kültür Merkezi’nde gerçekleşen açılış ile hizmete girdi.

Genel Başkan İnce, Fethiye’de Basın İle Bir Arada

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Fethiye programı kapsamında Alesta Hotel’de basın açıklaması düzenledi. Genel Başkan İnce, basın açıklamasında ülke gündemine, seçim çalışmalarına yer verirken, basın mensuplarının sorularına da cevap verdi.

ÖZEL FETHİYE’DE LGS’DE TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ

Özel Fethiye Eğitim Kurumları akademik alandaki başarılarına bir yenisi daha ekledi. Özel Fethiye Eğitim Kurumları 2022 LGS de 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi oldu. Ayrıca bugün açıklanan LGS yerleştirme sonuçları ile de 2022 LGS de 500 tam puan alarak Türkiye 1.si olan 8. Sınıf öğrencisi Aslı Koçak Galatasaray Lisesi’ne yerleşti. İki sevinci bir arada yaşayan okul öğrencisi Aslı Koçak’ı ve ailesini okulda yapılan törenle tebrik etti.

Club Med 2’yi Kaymakam Balcı karşıladı

Uzun bir aradan sonra Fethiye’ye ilk defa gelen kruvaze tipi Club Med 2 isimli tekneyi Fethiye Kaymakamı Alper Balcı karşıladı. Polis Botu ile gemiye giden Kaymakam Balcı geminin yolcularına ve mürettebatına hoş geldiniz dedi.

Sanat ve tatilin bir arada olduğu otel Bodrum’un göz bebeği oldu

Turizm cenneti Bodrum'da 2021 Temmuz ayında açılan MGallery The Bodrum Yalıkavak, yerli ve yabancı turistlerin gözde oteli oldu. Accor Grubu'nun premium otel markalarından olan turizm tesisi Bodrum'da yapılan en lüks oteller arasına girmenin yanı sıra konsepti ve kalitesiyle de adından söz ettirmeyi başardı.

Başkan Oktay, bayramı vatandaşlarla bir arada geçiriyor

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, arife günü ve bayramı vatandaşlarla iç içe geçirdi. İlçe merkezinde esnaf ve huzurevi ziyaretinde bulunan Oktay ayrıca uzak mahallelerdeki vatandaşlarla da bir araya geldi.

YAŞAYAN TARİH KENTİ STRATONİKEİA’DA İFTAR

Muğla Valisi Orhan Tavlı Yatağan’da, Antik dönemlerden günümüze kadar her dönemden kalıntıların bir arada bulunduğu ve UNESCO Dünya Mirası Geçici listesinde yer alan Stratonikeia Antik Kenti’nde Kazı Ekibi, İşçiler ve Gençlerle iftarda bir araya geldi.

CHP KADIN KOLLARI KAHVALTIDA BİR ARADA

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Kadın Kolları ve üyeleri, dostluk ve dayanışma adına bir araya geldi.

YAŞAYAN TARİH KENTİ STRATONİKEİA’DA KAZI ÇALIŞMALARI MUĞLA VALİLİĞİ’NİN DESTEĞİYLE DEVAM EDİYOR

Yatağan’da, Antik dönemlerden günümüze kadar her dönemden kalıntıların bir arada bulunduğu ve UNESCO Dünya Mirası Geçici listesinde yer alan Stratonikeia Antik Kenti’nde kazı ve restorasyon çalışmaları Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığının desteğiyle yıl boyu devam ediyor.

Kaymakam Vekili Basın İle Bir Arada

Fethiye Kaymakam Vekili Hayrettin Balcıoğlu basın mensuplarıyla öğle yemeğinde buluştu. Turizm Otelcilik Uygulama Oteli’nde gerçekleşen öğle yemeğine Fethiye’de görev yapan basın mensupları katıldı.

Erol Yeni Yılı Kutladı

Muğla Barosu Yönetim Kurulu üyesi Av. U. Efsun Türkmen Erol, mesaj yayınlayarak yeni yılı kutladı. Erol, 2022 yılında ırkı, dini, mezhebi, dili, cinsiyeti, rengi ne olursa olsun bir arada yaşama kültürünü geliştirerek kardeşçe bir arada yaşamak en büyük dileğimizdir” dedi.

Başkan Aras; “Ortak Yaşam Tarihsel Mirasımız”

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Üçüncü Uluslararası Bir Arada Yaşam Zirvesi'ne katıldı.

Anıtkabir’i ilk kez gördüler

Marmaris Belediyesi, Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 83. yıl dönümünde Anıtkabir'i hiç görmemiş kadınları Anıtkabir'e götürdü. Belediye Başkanı Mehmet Oktay ile birlikte Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakan kadınlar mutluluk ve hüznü bir arada yaşadı.

Girne Kolejinden Cumhuriyet balosu

Girne Koleji 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98’inci yılını coşku ile kutlamak için bir aradaydı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan balo günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılmasının ardından Girne Koleji öğrencilerinden Sude Naz Yıldız’ın konuşması, Cumhuriyet Belgeselinin izlenmesi, piyano dinletisi, okul korosu, drama ve zeybek gösterisinin yapılması ile son buldu.