Boğaziçi Haberleri

Boğaziçi Haberleri

Canözü, ‘Savaşa değil seçime gidiyoruz’

Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, Boğaziçi Restoran’ta düzenlenen kahvaltı programında azalar ile bir araya geldi. Sohbet havasında geçen programda yerel seçimler ile ilgili istişarede bulunuldu.

Motosiklet Kamyonla Çarpıştı: 1 Yaralı

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Boğaziçi Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü yaralandı.

Yılan Adası’nda yangın ve patlama

Milas ilçesi Boğaziçi Mahallesi yakınlarında bulunan Yılan Adası'nda bir evde meydana gelen yangında prefabrik ev alev alev yandı.

90’lar Rüzgarı Esti...

Milas’ın Boğaziçi Mahallesi’nde büyük bir coşkuyla gerçekleşen Bargilya Kültür, Sanat ve Turizm Festivali'nin son günü; Köy Meydanı’ndaki Ayşe Babacan Kreasyonu Defilesi’nin ardından Tuz Binası’nda Aslıhan And Flüt Beşlisi konseri ile başlarken, Köy Meydanı’nda  gerçekleşen konuk sanatçıların muhteşem performansı ve Bora Gencer konseri ile sona erdi.

Boğaziçi Tiyatro, Müzik ve Turizmle Harmanlandı

Milas’ın Boğaziçi Mahallesi’nde devam eden Bargilya Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nin ikinci gününde Tuz Binası konuklara büyülü bir atmosfer sunarken, Köy Meydanı ise sanatseverlerle doldu taştı.

Boğaziçi’ni Festival Coşkusu Sardı

Bargilya Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nin ilk günü; köy meydanı ve tuz binasında gerçekleşen etkinliklerle katılımcılara keyifli ve renkli bir deneyim sundu…

Sanat ve Turizm Festivali’nin ilk günü çoşkuyla geçti

Bargilya Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nin ilk günü; köy meydanı ve tuz binasında gerçekleşen etkinliklerle katılımcılara keyifli ve renkli bir deneyim sundu…

Marmara Depremi’nin 24’üncü yıl dönümü

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, 1999 Gölcük Depremi’nin 24’üncü yıldönümü nedeniyle basın toplantısı düzenledi. 

170 hektar orman küle döndü

Muğla’nın Milas ilçesi Boğaziçi Mahallesi’nde havadan ve karadan yoğun müdahale ile kontrol altına alınabilen yangının bilançosu havadan görüntülendi. Nefes isimli helikopter ise yangında 72 sorti yaparak rekor kırdı.

Başkan Tokat: “Her türlü tedbiri aldık”

Milas’ın Boğaziçi Mahallesi sınırlarında başlayan orman yangını devam ederken, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat yangın bölgesine giderek incelemelerde bulundu.

FTSO üyelerine, Boğaziçi Eğitim Kurumlarında indirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Boğaziçi Eğitim Kurumları arasında imzalanan protokolle, FTSO üyelerine, yüzde 25 özel indirim yapılacak.

Eldirekspor, 1.Amatör yolunda

Dr. Alp Gayrimenkul 2. Amatör Küme Ligi B Grubu'nu üçüncü sırada bitiren Eldirekspor Play-Off yükselme mücadelesinde A Grubu’nu üçüncü bitiren Boğaziçi Bargilyaspor ile karşılaşacak.

MUĞLA’DA KAÇAK ALKOL OPERASYONU: 6 GÖZALTI

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbari çalışmalar sonucu, Milas ilçesi Boğaziçi Mahallesinde ikamet eden M.A. isimli şahsın sahte/kaçak alkol ürettiği bilgisi alındı.

Marmaris Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali yarın başlıyor

Bu yaz ilk kez düzenlenecek Marmaris Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali, Cuma günü başlıyor. Fazıl Say, Kerem Görsev, Amadeus Quartet, Boğaziçi Gençlik Korosu, İlyas Mirzayev gibi pek çok yıldız sanatçıya ev sahipliği yapacak festival 28 Haziran'a kadar sürecek.

Kaymakam Fırat, “Muhtarlar gününü kutluyorum”

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile protokol üyeleri Muhtarlar Derneğini ziyaret edip, Muhtarların gününü kutladılar.

Milas’ta yedinci gaziler buluşması gerçekleştirildi

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Boğaziçi Mahalle Muhtarlığı tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen Gaziler Buluşması'nın bu yıl 7'ncisi gerçekleştirildi. Buluşmada tekne turu yapan gaziler, protokol ve halkla bir araya gelerek tebrikleri kabul etti.

Ertemli, “Fethiye sahil bandı Fethiye’nindir”

2 Eylül itibariyle Fethiye Belediyesi'ne devri gerçekleştirilen 2. etap sahil bandı esnafları, çalışanları ve Fethiye Balıkçılar kooperatifi 2. etap sahil bandı Özgecan anıtında bir basın açıklaması yaptı. Basın açıklamasını tüm sahil bandı esnafı adına Boğaziçi Restourant sahibi Aydın Ertemli gerçekleştirdi. 2. etap sahil bandının Fethiyelilerin olduğunu belirten Boğaziçi Restourant sahibi Aydın Ertemli, “Son sözümüz Fethiye sahil bandı Fethiye’nindir, Fethiyelilerindir, kendini Fethiyeli hissedenlerindir” dedi.

Sahil Bandı İşletmecileri ziyarette bulundu

Fethiye Körfezi manzarasındaki sahil bandı işletmecileri Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat ve Fethiye belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulunarak kısıtlamanın ardından açılacak sezon ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. 

Boğaziçi Mahallesi’nde yaz sezonuna hazırlık

Milas Belediyesi vatandaşlardan gelen talepleri yerine getirmeye devam ediyor. Son olarak, yaz sezonuna hazırlık için Boğaziçi Mahallesi’nde sahil düzenleme çalışmalarına başlandı. 

Başkan Tokat’tan Beçin ve Boğaziçi pazarlarına ziyaret

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat bugün, Boğaziçi ve Beçin Mahallelerini ziyaret etti. Gerçekleştirdiği ziyarette kurulan pazarları da dolaşan ve vatandaşlara pandemi tedbirlerine uyulması yönünde uyarılarda bulunan Başkan Tokat, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. 

Yanan evde mahsur kalan yaşlı kadın hayatını kaybetti

Milas'ın Boğaziçi Mahallesi'nde bulunan yazlık bir sitede çıkan yangında evde mahsur kalan yaşlı kadın feci şekilde yaşamını yitirdi. Cumhuriyet savcılığınca el konulan olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yangın itfaiyenin yoğun çabaları sonucu söndürüldü.

Cumhur İttifak’ından Başkan Tokat’a tepki

Yaptığı basın açıklaması ile Boğaziçi Üniversitesi'nde Kabe-i Muazzama'ya hakaret eden LGBT sapkınlarına destek veren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat'a bir tepki de hemşehrilerinden geldi. AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik, Hukuk adamının tutumu hukuku ve yasaları yok saymak olmamalıdır dedi.

Muğla’da eylem gerginliği

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Sınırsızlık Meydanı’nda, Boğaziçi Üniversitesindeki olaylara ilişkin öğrencilere destek amacıyla düzenlenmek istenen eylem ve basın açıklamasına polis pandemi gerekçesiyle izin vermedi.

Başkan Tokat’tan Boğaziçili öğrencilere destek

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, Boğaziçi Üniversitesi eylemleri sırasında gözaltına alınan öğrencilere destek verdi. 

Keskin, "Bizler Kayyum Politikasının Karşısındayız" 

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Muğla İl Başkanı Tolga Keskin, Boğaziçi Üniversitesi’nde yaşanan olaylara ilişkin açıklama yaptı. 

Tarihi eser operasyonunda ikisi komiser 4 tutuklama

Muğla İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Milas Boğaziçi Mahallesinde gerçekleştirilen tarihi eser operasyonunda gözaltına alınan ikisi Komiser 4 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

JANDARMA’DAN SAHTE İÇKİ OPERASYONU

Milas Boğaziçi Mahallesinde Jandarma KOM ve Boğaziçi Karakol ekipleri tarafından yapılan operasyonda el yapımı sahte içki ele geçirildi.

Karaca; ''Fethiye'miz kavga istemiyor, kucaklaşmak istiyor''

CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca, Fethiye'deki basın mensupları ile kahvaltılı bir toplantıda buluştu. Boğaziçi Restoranda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca'nın düzenlediği kahvaltılı toplantıya CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, CHP Muğla eski Milletvekilleri Sami Gökmen, Ömer Süha Aldan, Ali Cumhur Yaka'nın yanı sıra Fethiye'deki basın mensupları katıldı.

Özel Ata Yönetimi Basınla Kahvaltıda Buluştu

Özel Ata Okulları yönetim, tarafından Fethiye’de görev yapan basın mensuplarına kahvaltı etkinliği düzenledi. 2. Etap Sahil Bandı Boğaziçi Restaurant’ta gerçekleşen kahvaltı etkinliği samimi sohbet havası içersinde gerçekleşti.

Evi Yanan Aileyi Ziyaret Etti

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve Seydikemer Ak Parti İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş Boğaziçi mahallesinde evi yanan aileyi ziyaret etti.