Iktidar Haberleri

Iktidar Haberleri

Akdenizli, “İktidar Gücü Yerelde Avantaj Sağlıyor”

Seydikemer Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhur İttifakı AK Parti Seydikemer Belediye Başkan Aday B. Önder Akdenizli, 3’lü Masa programına konuk oldu. Başkan Akdenizli, “31 Mart yerel seçimlerinde Seydikemer’de, Cumhur İttifakı olarak rekor bir oyla seçimi kazanacağız” şeklinde ifadeler kullandı.

Muhammet Kökten '31 Mart akşamı beşkaza meydanında biz olacağız'

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten  Eldirek halkı ile bir araya geldi. Katılımın yoğun olduğu gecede konuşan Kökten rakiperinin algı yapmaya çalıştığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Ülkemizi 21 Yılda 3 Kat Büyüttük"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Muğla mitingine katıldı. Atatürk Bulvarı'nda düzenlenen aday tanıtım mitinginde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, 21 yıllık AK Parti iktidarında Türkiye’yi 3 kat büyüttüklerini açıkladı.

Belediye Meclis Üyeleri Tanıtıldı

Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, projelerini ve belediye meclis üyelerini, seçmen iletişim merkezinde düzenlenen program ile tanıttı. Başkan Adayı Kökten, “Fethiye’nin kronikleşen sorunlarını iktidar gücüyle çözeceğiz” şeklinde ifadeler kullandı. 

Başkan Adayı Saatcı, Basın Çalışanları İle Bir Araya Geldi

Fethiye’de görev yapan ulusal ve yerel medya mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelen İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, basının yerelde ve genelde iktidarı ayakta tutan ana unsur olduğunu belirtti.

Kökten, “İktidar Gücüyle Körfezimizi Temizleyeceğiz”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi’ni ziyaret etti.

CHP Muğla’dan ‘Yabancı Askerlerin Türkiye’de Bulunması’ Açıklaması

“Yabancı silahlı kuvvetlerin Türkiye’de bulunması” tezkeresi 164 ret oyuna karşılık 357 kabul oyuyla TBMM’den geçti. 9’uncu kez kabul edilen tezkereye CHP, Yeşil Sol Parti ve TİP itiraz etti. CHP Muğla İl Başkanlığı konuyla ilgili açıklama yaptı.

‘İktidar Kabul Etmese de Büyük Bir Ekonomik Krizin Eşiğindeyiz!’

Cumhuriyet Halk Partili Mehmet Demir, son dönemde hızla artan kredi kartı borçları ve bankalarla icralık olan vatandaş sayısında yaşanan artışa ilişkin değerlendirmede bulundu.

CHP'li Demir Birinci Sıradayız Ama Konut Artışında!

Cumhuriyet Halk Partili siyasetçi Mehmet Demir artan konut fiyatlarına ilişkin değerlendirmede bulunarak iktidara yüklendi. Fiyat artışında Türkiye'nin dünya birincisi olduğunu ifade eden Demir:" iktidar acilen bu kronikleşmiş soruna çözüm bulmalı "dedi.

Mehmet Demir AKP İktidarı Doğayla Savaş Halinde!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) önceki dönem Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Akbelen Ormanındaki doğa kıyımına ilişkin açıklamada bulundu. Demir:" İktidar doğayla savaş halinde" dedi. 

Mehmet Demir sert açıklamalarda bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, mevcut iktidarla ilgili sert açıklamalarda bulundu.

CHP’li Demir,vatandaşın sofrasına bereket gelecek

Cumhuriyet Halk Partisi Muğla Milletvekili Adayı Mehmet Demir, ekonomik krizin yükünü en fazla sofrasını kurmakta zorlanan, yoktan var etmeye çalışan kadınların çektiğine işaret ederek, “İktidarımızda, Et ve Süt Ürünleri Kurumu ile et, süt ve peynir fiyatları yarıya inecek.

GİRGİN: EYT’DE EKSİK KALANLARI BİZ TAMAMLAYACAĞIZ ​​​​​​​

Bu hafta TBMM Genel Kurulu’nda EYT yasası görüşüldü ve kabul edildi. “EYT sorununun bütün emeklilik sistemini hakkaniyetli bir yapıya dönüştürecek şekilde çözümü ilk seçimden sonra Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında olacaktır. EYT’de eksik kalanları biz tamamlayacağız” diyen CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin Genel Kurul’da yaptığı konuşmada şunları söyledi:

GİRGİN: 20 YILLIK AKP İKTİDARININ ÖZETİ SARAY VAR ÇADIR YOK!

Dün TBMM deprem için verdiği aranın ardından çalışmalarına başladı. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Genel Kurul’da iktidarın kifayetsizliğiyle bir felakete dönüşen deprem hakkında bir konuşma yaptı. 

KILIÇDAROĞLU: HİÇBİR ASGARİ ÜCRETLİ AÇLIK SINIRININ ALTINDA MAAŞ ALMAYACAK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yeni bir seçim vaadi daha açıkladı. Asgari ücretli 5 milyon 400 bin kişiye seslenen Kılıçdaroğlu, "Bu kişiler açlık sınırının altında maaş alıyor. Verilen asgari ücret Türk-İş'in açıkladığı açlık sınırının altında. Benim görevim iktidar olduğumuzda hiçbir asgari ücretlinin açlık sınırının altında kalmayacağı bir düzeni inşa etmek" dedi.

KILIÇDAROĞLU: HİÇBİR ASGARİ ÜCRETLİ AÇLIK SINIRININ ALTINDA MAAŞ ALMAYACAK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında yeni bir seçim vaadi daha açıkladı. Asgari ücretli 5 milyon 400 bin kişiye seslenen Kılıçdaroğlu, "Bu kişiler açlık sınırının altında maaş alıyor. Verilen asgari ücret Türk-İş'in açıkladığı açlık sınırının altında. Benim görevim iktidar olduğumuzda hiçbir asgari ücretlinin açlık sınırının altında kalmayacağı bir düzeni inşa etmek" dedi.

CHP’Lİ ALBAN: “ASGARİ ÜCRET ZAMMI 2 AYDA ERİR”

Asgari ücretin 8 bin 500 lira açıklanmasının ardından muhalefet temsilcilerinden tepki geldi. Yüzde 55'lik zammın enflasyonun çok altında kaldığını öne süren CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, “Kışın Ankara’da, yazın Marmaris’teki yazlık saraylarında saltanat sürenler, bir eli yağda bir eli balda olan saray iktidarı, işçiye asgari ücret adı altında sefalet ücretini layık görmüştür. Açıklanan asgari ücret zammı enflasyon karşısında 2 ayda erir. Açıklanan bu ücret emekçiyi açlık ve yoksulluğa mahkum etmiştir. İşçiyi sömüren bu harami düzeni ve onun saltanatını sandıkta yıkacağız” dedi.

BAŞKAN DEMİR, “SAKSI SÖKMEK Mİ TERÖRLE MÜCADELE ETMEK?”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, İstiklal Caddesi'nde yaşanan terör saldırısının ardından iktidarın aldığı önemlere ilişkin değerlendirmede bulundu. Güvenlik güçlerinin zafiyet verdiğini belirten Başkan Demir:"İktidar terörle mücadele nedir, nasıl yapılır bilmiyor."dedi.

GÜMÜŞ, “BU GİDİŞATA BİRİ DUR DEMELİ”

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin almış olduğu katı atık bedelleriyle ilgili bir açıklama da Memleket Partisi Menteşe Kurucu İlçe Başkanı ve Memleket Partisi Menteşe Belediye Meclis Üyesi Ferah Gümüş’ten geldi. 

BAŞKAN GÜZEL,’’ İKTİDAR, VATANDAŞIN DUYGULARIYLA OYNUYOR’’

Saadet Partisi Seydikemer ilçe Başkanı Aziz Güzel tarafından bir basın açıklaması yapıldı. Güler yaptığı açıklamada,’’ İktidar, Vatandaşın Duygularıyla Oynuyor’’ ifadelerini kullandı.

GİRGİN SEYDİKEMER’DE: İNSANLAR YATAĞINI ARAYAN BİR SU GİBİ SANDIĞI BEKLİYOR

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ve CHP Seydikemer İlçe Başkanı Cemil Daydır Seydikemer’de ziyaretlerde bulundu. “Ekonomik kriz halkımızı öyle bir cendere altına almış durumda ki, insanlar yatağını arayan bir su gibi sandığı bekliyor. Daha önce iktidara destek veren vatandaşlarımızdaki değişim bile gözle görülecek kadar açık” diyen Girgin şu açıklamalarda bulundu:

BAŞKAN DEMİR:İKTİDAR YANGINDA BİLE RANT PEŞİNDE KOŞUYOR TOMRUKLAR SATILIYOR!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Marmaris'te çıkan ve yerleşim merkezine sıçrayan yangınla ilgili açıklamada bulundu. Yangın sonrasında yanan tomrukların yandaş firmalara fahiş fiyatlarla satıldığını belirten Başkan Demir:"İktidar yangından bile kendine rant kapısı açıyor."dedi.

GARİBANSAN PİLOT DA OLAMAZSIN!

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün yetkilendirdiği özel hastanelerin, geçerli sağlık raporu için pilot adaylarından fahiş ücret talep etmesine sert tepki gösterdi. Devlet hastanelerinin yetkilendirilmesi yönünde çağrıda bulunan Demir, “Bu iktidar gençlerimize, ‘paran yoksa, garibansan pilot da olamazsın’ demek istiyor!” ifadelerini kullandı.

UYSAL, “GÖZÜ DOYMAZLARIN TOKLUK SINIRINI BİLMİYORUZ”

28 Temmuz’da Muğla Gazi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleşen Demokrat Parti Muğla İl Başkanlığı Olağan Kongresinde konuşan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal dikkatleri üzerine çekti. Açlık sınırına da değinen Genel Başkan Uysal, “Bugün milyonlarca insanımız açlıkla imtihan edilir hale gelmiş. Biz insanlarımızın açlık sınırını biliyoruz ama bu gözü doymazların tokluk sınırını bilmiyoruz. İktidar olmadan önce bir lokma diyenler bugün şan şatafattan bahsediyorlar” şeklinde konuştu.

Girgin’den iktidara: Konusu suç olan parayı niye aklıyorsunuz?

CHP Muğla Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Süleyman Girgin, TBMM Genel Kurulu’nun son çalışma gününde, Komisyon’da tartışılmadan son dakikada bir önerge ile “varlık barışı” adı altında uzatılan kara para düzenlemesine dair değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Demir: Ormanlar da geleceğimiz de kaderine terk ediliyor!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Marmaris'te dört bölgede art arda çıkan orman yangınlarıyla ilgili değerlendirmede bulundu. Başkan Demir:" Anlaşılan o ki iktidar geçen sene yaşanan olaylardan ders çıkartmamış" dedi.

Girgin: İktidar, Herkes Sussun Sadece Kendileri Konuşsun İstiyor

40 maddeden oluşan “Basın Kanunu İle Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi” bugün TBMM’de tali komisyonda görüşülecek. CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, teklifle ilgili TBMM Genel kurulunda söz alarak açıklama yaptı.

Girgin: ‘Yeni Bir Hayat Başlamak Üzere’

Bu hafta TBMM Genel Kurulu’nda “Bankacılık Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 655 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi” görüşüldü. Genel Kurul’da konuşma yapan Girgin kur korumalı mevduattan, Varlık Fonu’na, iktidarın tükenmişliğinden geçim sıkıntısına birçok konuya değindi.

Sadet Kansız “Bayramlar Zehir Oldu Atatürk’ü Layığı İle Analım”

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Genlik ve Spor Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı. Sadet Kansız mesajında “İktidarın yanlış politikaları nedeni ile bayramları kutlayacak halimiz kalmadı bari Atatürk’ü layığı ile analım” dedi.

“İstanbul’a Verdiğiniz Zararı Haçlı Ordusu Vermedi”

Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı’nca yıkım kararı alınan Atatürk Havalimanı ile ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Zafer Partisi iktidarında yapılacak olan Atatürk Havalimanı projesi ile ilgili de bilgi verildi.